2021 NUMEROLOGISCH BELICHT

 2021 NUMEROLOGISCH BELICHT




2021 wordt de eerste van een periode van vijf jaar waarin de mensheid langzaamaan een andere richting uitgaat - weg van de afgrond, naar een toekomst van potentieel en genezing. Helaas zal de toenemende polarisatie van de mensheid die we vandaag zien niet afnemen. Integendeel, de krachten die liever op koers blijven naar zelfvernietiging, zullen nog koppiger en confronterend worden. We zijn in een strijd om controle over het wiel - angst versus geloof, apathie versus hoop, hebzucht versus eerlijkheid, egoïsme versus vrijgevigheid, onwetendheid versus bewustzijn. Er zijn weinig grijze gebieden, weinig overlappende belangen. Het is letterlijk een laatste en beslissende strijd. Dit klinkt misschien dramatisch, maar het weerspiegelt nauwkeurig de tijd waarin we leven - een tijd die op veel niveaus extreem en kritisch aanvoelt.

Het einde van het begin Evolutie is het geleidelijke proces van levensvormen die zich aanpassen aan een veranderende omgeving. Het sleutelwoord hier is geleidelijk. Het leven verscheen vier miljard jaar geleden op deze planeet. Homo sapiens dook ongeveer driehonderdduizend jaar geleden op, en het duurde meer dan tweehonderdduizend jaar voordat we basisgereedschap zoals de bijl of vishengel uitvonden. Spoel nog eens honderdtachtigduizend jaar vooruit - geef of neem een ​​paar millennia - toen we complexere gereedschappen maakten, zoals de kruiwagen en zeilboot. Toen we eenmaal zover waren, begonnen de dingen sneller te gaan. De industriële revolutie begon 300 jaar geleden, auto's en vliegtuigen bestaan ​​al iets meer dan 100 jaar, desktopcomputers kwamen vijftig jaar geleden op de markt en tegenwoordig hebben we smartphones die krachtiger zijn dan mainframecomputers uit de jaren 80. De komende 5 jaar zullen een nog grotere sprong zijn in wetenschap, technologie en ons denken. Om het in perspectief te plaatsen, stel je voor dat om een ​​huis te bouwen, er vierduizend generaties nodig waren om de grond te harken, te scheppen en plat te maken om het op te bouwen. Maar de laatste generatie had slechts drie weken nodig om het fundament te leggen, 30 minuten om het huis te bouwen en 4 seconden om de apparaten uit te vinden en te bouwen. Tegelijkertijd maakte het menselijk ras een uitbarsting van groei door.

In de afgelopen tweehonderd jaar is de wereldbevolking met acht vermenigvuldigd, terwijl de wilde dieren en hun natuurlijke habitats met ongeveer 70% zijn afgenomen. Dit is een climax. Vier miljard jaar gingen voorbij met het leggen van een langzaam brandend ontploffend koord dat uiteindelijk het dynamiet bereikte en een explosie veroorzaakte van menselijke groei, innovatie en technologie. Maar daarmee kwamen vernietiging en verwoesting. De enige reden waarom we ons niet volledig bewust zijn van de omvang van dit moment in de tijd, is omdat we de fragmenten in de explosie zijn - niet de waarnemer. Waar zijn we nu? Onze regeringen, instellingen en economische grootmachten lijken in dezelfde richting te gaan en alles op hun pad te consumeren. We maken allemaal deel uit van die snelle vernietiging - kleine tandwielen, verloren in een gigantisch apparaat dat nooit tevreden is. Sommigen van ons zijn tevreden, goed gevoed en comfortabel. Anderen hebben het koud, zijn hongerig en voelen zich wanhopig, terwijl de machine steeds groter wordt en steeds meer van onze planeet - en ons - in beslag neemt. Het lijkt bijna onmogelijk om aan het onvermijdelijke te ontsnappen, een laatste aftelling waarbij we onze middelen hebben uitgeput en er niets meer over is. Maar dat gaat veranderen.


2021 - Laten we de cijfers eens bekijken
De cijfers in de numerologieprognose voor 2021
De 5 vertegenwoordigt de som van de cijfers 2, 0, 2 en 1. Dit wordt het universele jaarnummer genoemd. Verandering vormt de kern van 2021.
Er zijn gunstige invloeden die duiden op groei en uitdagende tegenkrachten, obstakels die overwonnen dienen te worden. Kijken we even verder naar en wat dit voor de verdere tendenzen inhoudt:

2 0 2 1 = 5

2 2 1

0 1

1

Je zou kunnen denken dat de verandering duidelijk was in 2020. Er werd ons in dit jaar verandering opgedrongen, omdat het fundament van onze wereld geschokt werd, vergelijkbaar met een aardbeving of tsunami; het beste wat we konden doen was ons best doen om zoveel mogelijk te redden wat er te redden viel en wat ons dierbaar was.
Er zal in 2021 nog heel wat onrust zijn, en tegelijk beginnen we van richting te veranderen, van binnenuit!
Stel je 2020 voor al een enorm schip dat in een orkaan terechtkomt; hij heeft de controle over zijn motoren en besturing verloren en blijft nauwelijks drijven. In 2021 krijgen we de controle terug en terwijl de storm nog steeds woedt, gaan we langzaam op weg naar een rustiger vaarwater. Langzaam!

We zullen zowel de 'positieve' als de 'negatieve' kanten ervaren, hoe we het draaien of keren! We keren terug naar het numerologisch beeld van 2021. Aan de top zien we de 9 als volgt ontstaan

                  9

             4         5

        2        2       3

2 0 2 1 = 5


De 9 is de meest humanitaire en opofferende van alle nummers. Het vertegenwoordigt wereldwijd bewustzijn en eenheid. Het is de genezer van de mensheid, de synthesizer, die ons helpt ons te verhouden tot en ons te identificeren met anderen - niet alleen degenen die dichtbij zijn, zoals familie en vrienden, maar ook vreemden aan de andere kant van de wereld. De 9 heeft empathie en medeleven met mensen in het algemeen, is onbaatzuchtig en toegewijd aan de verbetering van iedereen. Het wordt niet vaak op de top van een piramide gevonden, maar als het dat wel is, is het beloftevol. De 9 zal ons gedurende 2021 motiveren op een subtiel maar diep en krachtig niveau. Het is de drijvende kracht achter de dynamische 5, die ons naar onze hogere idealen stuurt. De 9 brengt hoop en optimisme - het is de reden waarom we niet alleen vooruit gaan, maar ook van richting veranderen.

De 1 onderaan betekent concreet dat we de negatieve eigenschappen dienen te overwinnen!

De negatieve eigenschappen van een 1 zijn moeilijk te weerleggen met iets anders dan brute kracht, omdat het egoïstisch, confronterend, agressief is en niet in staat is zich te identificeren met iemand buiten zijn naaste cirkel. De 1 is koppig en wil geen compromissen sluiten. Het is een eenzaam nummer wiens positieve eigenschappen - onafhankelijkheid, individualiteit, moed en loyaliteit - worden ingetogen wanneer ze op deze locatie worden gevonden, terwijl de negatieve eigenschappen ervan gedijen.



                    9

             4         5

        2        2       3

2 0 2 1 = 5

2 2 1

0 1

1

Ondersteunende cijfers De cijfers in de numerologieprognose voor 2021 De positieve kenmerken van de cijfers in groen ondersteunen de 9, terwijl de negatieve kenmerken van het rood de 1 ondersteunen. De invloed van ondersteunende cijfers is subtiel. Het interessante punt hier is dat zowel de 9 als de 1 in gelijke maten door de 2 worden ondersteund. Dit biedt een goed voorbeeld van hoe positieve en negatieve eigenschappen kunnen worden uitgedrukt. De positieve 2 die de 9 ondersteunt, levert diplomatie, tact, gevoeligheid en emotionele steun op. De negatieve 2 die de 1 ondersteunt, is sluw, stiekem, onoprecht en gedijt op leugens en verkeerde informatie. We vinden ook meerdere enen, gestapeld, die de 1 onderaan ondersteunen. Deze bijzonder zorgwekkende regeling vertelt ons dat het onmogelijk is om de felle, niet aflatende kracht van de 1 te overschatten. De strijd tussen de 1 en de 9 zal adembenemend zijn en weerspiegeld worden in gewelddadige confrontaties. Hoe dit alles zal verlopen Ondanks de hierboven uiteengezette strijd, zal 2021 een voortdurende progressieve bocht naar een meer humane wereld in gang zetten. Het aanpakken van klimaatverandering, gelijkheid en groeiende politieke allianties zijn allemaal mogelijk, maar ze zullen plaatsvinden tegen een achtergrond van natuurrampen, geweld, extremisme en vernietiging. Polarisatie zal nog dieper worden naarmate de vuurstorm van desinformatie blijft branden. De rook van veel kleine vuurtjes kan ons vermogen verhinderen om het momentum naar een groeiend gevoel van broeder / zusterschap (wereldwijd en binnen onze gemeenschappen) te herkennen, maar houd moed, dat is misschien wel de belangrijkste belofte van 2021 en de komende vijf jaar. De werkelijkheid is gelaagd De realiteit speelt op verschillende niveaus. Aan de oppervlakte zijn de gebeurtenissen en veranderende omstandigheden die de zichtbare, materiële kant van onze wereld bepalen. Net daaronder, verduisterd door de schaduwen van de materiële wereld, bevinden zich de krachten en onderstromen die haar vormgeven - evoluerend bewustzijn gedragen door golven van spirituele realisaties en een gevoel van eenheid. Er zullen dagen zijn dat we alleen maar chaos kunnen zien in de wereld om ons heen. Anderen als we reden hebben om te hopen, met een duidelijk gevoel gaan we in de goede richting.



2021 wordt een jaar van spectaculaire gebeurtenissen en veranderingen, in veel opzichten niet zo heel anders dan 2020. Maar de diepere realiteit is dat we snel evolueren, controle krijgen, van richting veranderen en op constructieve manieren vooruitgaan die we nog niet duidelijk kunnen zien. Het zal niet binnen een dag komen, en het zal niet gemakkelijk zijn, maar de cijfers voorspellen een aanzienlijke sprong voorwaarts en in de goede richting voor de komende vijf jaar. 2021 is het eerste van vijf cruciale jaren. Als we nog over duizend jaar zijn, zullen mensen terugkijken op 2021 als het jaar waarin we de geschiedenis hebben veranderd en onze reis naar herstel begonnen.





Populaire posts van deze blog

Contact maken met elfen - geleide oefening en mooie elfenmuziek

Ikigai--- een levensstijl

Het oude en het nieuwe paradigma