Bekrachtigen van de LiefdesBron in jeZelf

Bekrachtigen van de LiefdesBron in jeZelf


Je gezondheid, geld en relaties de schuld geven van stress, lost niets op. Het zal ze sterker maken. Integendeel. Als je veel dingen de schuld geeft van deze externe "entiteit" die je stress noemt, vind je eigenlijk een excuus voor je problemen en kom je gemakkelijk in de "slachtoffermentaliteit" waar je niet uit kunt komen tenzij je de controle overneemt. De controle overnemen betekent niet dat u uw problemen intellectueel maakt. Over ze praten en proberen te begrijpen waarom je bent zoals je bent en wie er de schuld van is, is niet de oplossing. De echte vraag is: "Wat ga je eraan doen?" Zonder bewust zijn van dieperliggende patronen, programmeringen, overtuigingen is er geen transformatie en transmutatie. Je creëert steeds opnieuw dezelfde situaties vanuit het oude paradigma, waardoor het slachtofferbewustzijn telkens opnieuw wordt bevestigd/bekrachtigd.

Liefde is je ware vibratie. Als krachtig wezen van liefde en licht incarneerde je in fysieke vorm om het leven op aarde te ervaren. We zijn hier om ons te herinneren dat onze ware vibratie Liefde is. Wanneer je hele wezen vibreert in afstemming met de vibratie van zelfliefde en zelfcompassie, ben je in staat om je ware kracht opnieuw te ontdekken. Dit helpt je om je volledig te verbinden met de volheid van je spirituele licht en om vitale krachtenergie aan te trekken om je fysieke lichaam te genezen. Dit is het licht van je ziel. Het is dit licht dat een diepere genezing mogelijk maakt. Elke cel in je lichaam wacht op specifieke instructies van jou. Als je verstopt zit met negatieve emoties en negatieve overtuigingen, kun je geen berichten van genezing en herstel naar je cellen sturen. Na verloop van tijd zullen ze verhongeren omdat ze de genezingscodes missen die uit je ziel komen. Je verbindt je trillend met je ziel via je hartcentrum. Focus vandaag op de vibratie van liefde, vreugde en waardering. Je hebt de kracht om op elk gewenst moment toegang te krijgen tot deze trillingen. Zorg ervoor dat je vandaag de genezende kracht van uw hart aanboort. Adem diep in en uit en laat ongewenste gevoelens los. Laat de zorgen, de stress, de onzekerheden, de niet-gerealiseerde dromen, het 'ik zou' en 'ik moet' los. Laat dat allemaal gaan. Blijf bewust ademen totdat je voelt dat er een energetische verschuiving plaatsvindt in je fysieke lichaam. Bij velen van jullie voelt dit als een tintelend gevoel over je rug, armen en benen. Deze eenvoudige ademhalingsoefening zal je helpen om los te laten en opnieuw verbinding te maken met het huidige moment en verbonden te blijven met de vibratie van je hart. U zult merken dat uw fysieke lichaam minder gespannen begint te worden als u uw negatieve gevoelens en mentale zorgen loslaat. Dit is een goed teken dat de energieën nu volledig door je lichaam en energieveld stromen met minder interferentie en dat de stagnerende energieën wegsmelten. Als je diep ademt, laat je veel giftige energie van gedachten en emoties ontsnappen. Daarom is het belangrijk dat je de tijd neemt om los te laten en te ontspannen door jezelf gewoon aanwezig te laten zijn in het moment hier en nu. Wees je bewust van hoe je je op elk moment voelt, terwijl je de liefde die je voelt voor jezelf verwelkomt en geniet. Terwijl je liefde inademt, versterk je je immuunsysteem en voed je je endocriene systeem.
Visualisatie


Visualiseer een prachtig roze licht dat je hart binnenkomt en prachtige ringen creëert in de vorm van harten die je lichaam binnenkomen en verlaten. Je bent nu omringd door helende harten gemaakt van puur roze licht. Zie en voel deze lichtdraden groter en groter worden naarmate ze je hele lichaam blijven omringen. Verbind je met je innerlijke Goddelijk licht om elke cel in je lichaam te voeden om de vibratie van zelfliefde te brengen als een helende code, om je lichtlichaam en je fysieke lichaam op te waarderen, om de noodzakelijke energiematrix te creëren en om meer liefdevolle vibraties te ontvangen. Adem rustig diep in en uit, voel en ervaar de diepe verbinding van vrede, vreugde, liefde voor jij, Bron. Affirmatie: "Liefde is mijn ware vibratie. Ik stap in de kracht van Zelfliefde"



Populaire posts van deze blog

Contact maken met elfen - geleide oefening en mooie elfenmuziek

Ikigai--- een levensstijl

Het oude en het nieuwe paradigma