DE VERBODEN VROUW SPREEKT, Pamela Kribbe




In De verboden vrouw spreekt channelt Pamela Kribbe de verhalen van een verboden vrouw uit het verleden: Maria Magdalena. De gechannelde boodschappen brengen je dichter bij jezelf, en brengen je in contact met je eigen waarheid en wijsheid. 

Maria Magdalena

In De verboden vrouw spreekt voert Pamela Kribbe een gesprek met een verboden vrouw uit het verleden: Maria Magdalena. Zij vertegenwoordigde in de geschiedenis van het christendom het gezicht van de vrouw die verboden was. Volgens de traditie was ze een vrijgevochten wilde vrouw, die door Jezus bevrijd moest worden van haar zonden. 

Vrouwelijke emancipatie

Tegenwoordig lijkt de emancipatie van vrouwen in het Westen vergevorderd. Voor de wet hebben vrouwen dezelfde rechten als mannen. Vrouwen mogen werken, carrière maken en bezit vergaren. In de media zie je daadkrachtige, zelfbewuste vrouwen. Maar waarom dan de titel De verboden vrouw spreekt? Is er nog wel iets verboden aan vrouw-zijn? 

Wond in de vrouwenziel

Volgens Pamela Kribbe is het antwoord ja. Zij omschrijft het als een wond in de vrouwenziel. Ook al zijn vrouwen formeel gezien gelijk aan mannen, is dit in de realiteit heel anders. De wond in de vrouwenziel is volgens Pamela een resultaat van eeuwenlange miskenning en vervorming van de vrouwelijke energie. Die wond maakt het vrouwen soms moeilijk om mee te draaien in deze moderne samenleving. 

Kom dichter bij jezelf

In De verboden vrouw spreekt zijn vijftien boodschappen opgenomen. Ze gaan over vrouwelijke en mannelijke energie, relaties, seksualiteit en heling. Het bijzondere aan dit boek is dat het niet alleen informatief is. De teksten geven liefdevolle energie en zijn bemoedigend. De boodschappen in dit boek brengen je dichter bij jezelf en brengen je in contact met je eigen waarheid en wijsheid.
Bijzondere, liefdevolle boodschappen van een krachtige en liefdevolle leraar. Pamela Kribbe channelt Maria Magdalena In dit boek channelt Pamela Kribbe de verhalen van een verboden vrouw uit het verleden: Maria Magdalena. 

Zij was volgens de traditie een wilde vrouw die door Jezus moest worden bevrijd van haar zonden. Dat was althans het officiële verhaal. In de channelings komt Maria Magdalena over als een krachtige en tegelijk liefdevolle leraar. Soms direct en confronterend, vaker mild en vol begrip voor onze menselijke emoties. Kom dichter bij jezelf In het boek zijn vijftien boodschappen opgenomen. 

Ze gaan over vrouwelijke en mannelijke energie, relaties, seksualiteit en heling. Behalve informatie wordt door de teksten heen een energie van liefde en bemoediging aangeboden. De energetische verschuiving die je kunt voelen bij het lezen van de teksten is waar het eigenlijk om draait.

Deze gechannelde boodschappen hebben tot doel je dichter bij jezelf te brengen - meer dan alleen informatie te verspreiden willen ze je in contact brengen met je eigen waarheid en wijsheid.










Populaire posts van deze blog

Contact maken met elfen - geleide oefening en mooie elfenmuziek

Ikigai--- een levensstijl

Het oude en het nieuwe paradigma