Zomerzonnewende 21 juni 2021





De aarde is nu bezig met het assimileren van de goddelijke vrouwelijke energie die de planeet het afgelopen jaar op een intenser niveau heeft ontvangen - en dit zal doorgaan om evenwicht en harmonie op de planeet te bereiken en om de creatie van de Nieuwe Aarde van hogere dimensie.

De zomerzonnewende is een dag met het meeste zonlicht in het jaar - een tijd van de grootste lichtstroom van de zon en zijn hogere zelf - de Grote Centrale Zon - een bron van goddelijke energie. Zonlicht heeft mannelijke energiekwaliteiten van actieve groei en transformatie. Omdat dit licht wordt gereflecteerd door de Grote Centrale Zon, draagt ​​het ook Goddelijke Mannelijke energie. Het licht is gecodeerd met een hoger bewustzijn. We hebben dus een Goddelijk Mannelijke energiethema.

Trek voor deze zonnewende bewust en actief het goddelijke licht aan om alle chakra's op te schonen en te versterken., om ons innerlijke regenbooglicht uit te breiden en de goddelijke vrouwelijke energie in ons hart te ondersteunen. Dan kunnen we dit goddelijke licht de aarde insturen om te aarde te helen, in balans en het helpen op te schonen van onze emotionele ballast. 

Deze goddelijke mannelijke energie biedt ons een groot aantal voordelen:

  • Het verbetert onze chakra-energie, wat onze gezondheid verbetert
  • Het ruimt blokkades in onze chakra's op
  • Het verhoogt ons bewustzijn
  • Het versterkt het licht in ons lichtlichaam
  • Het verhoogt onze frequentie voor verlichting en bescherming
  • Het ondersteunt ons hart waar onze zielswijsheid en onze krachtige liefdesenergie zich bevinden
  • We kunnen dit goddelijke licht in de aarde verankeren ten behoeve van de planeet.

Het Licht met zijn Goddelijke Mannelijke kwaliteiten ondersteunt onze innerlijke Goddelijke Vrouwelijke energie in ons hart. Als onze Lichtzuil (onze verticale chakra-uitlijning) wordt verlicht, kan ons hartlicht zich veilig uitbreiden. Ons hart opent zich als een bloeiende bloem om zijn innerlijke glorieuze licht en liefdesenergie te onthullen.

Deze activering is nodig zodat onze liefdesenergie zich in ons auraveld kan uitbreiden om ons heling te brengen, en om heling te brengen aan anderen en Moeder Aarde.  Op deze manier werken onze Goddelijke Mannelijke en Vrouwelijke energieën samen om balans en harmonie te creëren. Onze binnenwereld weerspiegelt wat er in de buitenwereld gebeurt.



VISUALISATIE: Goddelijk Licht activeren

Je kunt tijdens deze visualisatie zowel zitten als staan. Breng de geest en emoties tot rust, ontspan het lichaam en ga naar stilte en rust.

Neem de goddelijke mannelijke energie van de zon in je op via je kruinchakra bovenaan je hoofd. Voel het je bewust verbinden met hogere frequenties en goddelijke energie. Hogere gidsen omringen je om je begeleiding en bescherming te brengen. Voel de violette lichtuitstralingen van je Kruinchakra versterken en uitbreiden.

Visualiseer nu dat het goddelijke licht neerdaalt naar je voorhoofdchakra. Het licht ruimt alle blokkades op voor je innerlijke visie en je helder- ziendheid. Het indigolicht van je voorhoofdchakra wordt levendiger en breidt zich uit, zodat je meer waarheid ziet en een grotere innerlijke visie en begrip hebt.

Nu daalt het licht af naar de achterkant van je hoofd in het occipitale gebied. Het kobaltblauwe licht van dit chakra breidt zich uit naarmate je grotere waarheid in je hogere aspecten wordt onthuld - je zelfbeeld wordt herzien om meer begrip van je vaardigheden en doel te bevatten.

Het goddelijke licht daalt nu af naar je Keelchakra. Het zachte blauwe licht zet uit zodat je je waarheid beter kunt uiten en beter naar anderen kunt luisteren. Je woorden hebben de kracht om je te helpen manifesteren.

Het licht daalt af naar je Hogere Hartchakra in je borstbeengebied. Een turkoois licht straalt van hieruit en houdt in zijn licht de wijsheid van je ziel en je waarheid die je klaar bent om uit te drukken. Je staat in je waarheid met meer eigenliefde en overtuiging.

Het licht daalt neer naar je Hartchakra dat zijn smaragdgroene licht uitbreidt. Binnenin ontvouwt zich een roze bloesem. Uit deze bloem wordt een krachtig licht uitgestraald - van liefdesenergie die onvoorwaardelijk, genezend en wijs is. De goddelijke vrouwelijke energie die hier wordt gevonden, voedt je met zijn zachte kracht. Al je liefdevolle relaties worden versterkt met deze liefdevolle kracht en universele kracht. Dit roze-roze licht blijft zich uitbreiden en je aura vullen terwijl het goddelijke licht blijft neerdalen.

Het licht gaat naar beneden naar je Onderste Hartchakra in je middenrifgebied. Het lentegroene licht straalt een energie uit die je regenereert en verjongt, terwijl je oude energie verdrijft en de nieuwe versterkende energie inademt.

Het licht daalt af naar je Solar Plexus chakra. Een goudgeel licht zet uit, net als je innerlijke zon. Het versterkt je en vergroot je zelfvertrouwen en gevoel van eigenwaarde.

Het licht daalt af naar je Sacrale chakra. Een vrolijk oranje licht breidt zich uit en brengt je vreugde, een gevoel van speelse creativiteit en levensvreugde.

 Het licht gaat naar je Wortelchakra waar een levendige rode kleur zich uitbreidt die je gezondheid en vitaliteit versterkt. Je gevoel van overvloed wordt ook versterkt.

Het licht daalt af naar je Aarde- Ster-chakra onder je voeten. Dit dieprode licht straalt de aarde in en verbindt je met je voorouders en het hart van de aarde. Je voelt een verbinding met de wijsheid van je voorouders en met de intelligentie van de vrouwelijke geest van Moeder Aarde. Je blijft dit goddelijke licht naar het hart van de aarde sturen om haar hart-energieveld uit te breiden.

Je eigen hartlicht heeft zich buiten je aura uitgebreid. Het omhult je in liefdevolle energie die je voedt en ondersteunt, zoals het ook liefdevol uitstraalt naar de wereld. Voel de harmonie die van binnen wordt gecreëerd terwijl je nu de regenboog van licht binnenin je glorieus eenstemmig voelt uitstralen. Je licht is uitgebreid tot zijn grootste stroom voor deze zomerzonnewende.

Herhaal deze visualisatie vaak om je frequentie te blijven verhogen en lichaam en ziel te verjongen en het licht in je lichtlichaam te vergroten. Terwijl je het zonlicht in je lichaam opneemt, laat het je emotioneel verheffen, de stralende liefdesenergie in je hart uitbreiden, je zelfvertrouwen en eigenwaarde versterken, je mentaal inspireren met goddelijke wijsheid die is ingekapseld in het licht, en je spiritueel verlichten.

Zonlicht wordt geboren door de elementalen van vuur, die allemaal te maken hebben met verlichting, activering, motivatie en transformatie. Neem de tijd van je dag om het licht in te drinken, laat het licht van je hart in de wereld glinsteren en transformeer je met vreugdevol welzijn.

Inspirerende hartegroet! 



www.miekecoigne.com 


Populaire posts van deze blog

Contact maken met elfen - geleide oefening en mooie elfenmuziek

Ikigai--- een levensstijl

Het oude en het nieuwe paradigma