Volle Maan- 16 April 2022 in Weegschaal

 De volle maan in Weegschaal roept ons op om na te denken over hoe we met elkaar omgaan en waarschuwt ervoor dat wat verdrongen is, niet langer verborgen gehouden kan worden. 




Volle manen - die plaatsvinden wanneer de zelfverzekerde zon precies tegenover de intuïtieve maan staat - bieden altijd een maandelijkse gelegenheid om projecten af ​​te ronden die je zes maanden of zelfs twee weken eerder bent begonnen. Het zijn culminatiepunten, breekpunten en een kans om alles los te laten wat je niet langer dient. 

De volle maan van deze maand valt in een schoonheid-liefhebbende, conflict-schuwende, diplomatieke Weegschaal. Je zou gedwongen kunnen worden om meer diplomatiek, artistiek en vrede-zoekend te zijn. Je kunt ook gemotiveerd zijn om over de finish te komen bij een doel dat je deelt met een geliefde, vriend of collega, aangezien Weegschaal de heerser is van het zevende huis van partnerschap.

Het is opmerkelijk dat, hoewel Weegschaal een reputatie heeft omdat ze zo coöperatief en beminnelijk is, het ook een gedreven kardinaal teken is. Met inbegrip van Weegschaal, Ram, Kreeft en Steenbok, zijn de kardinale tekens de initiatiefnemers van de dierenriem. Dus de sfeer van deze volle maan is dynamisch en neemt zowel de leiding als het zoeken naar evenwicht.

Een driehoek naar Saturnus spreekt tot aan tot toewijding.

Een van de belangrijkste planetaire aspecten van deze nieuwe maan is een nauwe driehoek - in feite de meest harmonieuze aspecten die tussen planeten kunnen voorkomen - om Saturnus, de planeet van hard werken, grenzen, beperkingen, maar ook toewijding in mede-luchtteken Waterman . Met de maan die emoties overziet, en in Weegschaal, de emoties die bij ons naar boven komen in partnerschap, gelukkig synchroniserend met Saturnus, kan dit een tijd zijn waarin je bereid bent om een ​​liefdevolle, zinvolle verbinding naar een hoger niveau te tillen. 

Een vierkant met Pluto wakkert transformatie aan - en macht.

De volle maan zal ook een vrij strak vierkant vormen - een gespannen maar activerend aspect - naar Pluto, de planeet van kracht en regeneratie. Alle oude volle manen kunnen emoties oproepen en op hun beurt drama aanwakkeren, maar wanneer Pluto erbij betrokken raakt, kun je verwachten dat niet alleen intensere onderliggende gevoelens naar boven komen, maar dat er ook machtsstrijd kan ontstaan. Een positievere mogelijkheid: dit aspect zou je kunnen inspireren om sterker te worden binnen een relatie of om contact te maken met iemand die sterk is.

Mercurius en Uranus zorgen voor spannende openbaringen.

Op de dag van de volle maan komt Mercurius, de planeet van communicatie, dichterbij een conjunctie met Uranus, de planeet van radicale verandering en innovatieve doorbraken. Deze hemelse ontmoeting vindt plaats in Stier, een ander door Venus geregeerd teken, en spreekt ook tot spannende brainstorms, grote verschuivingen en baanbrekende gesprekken - met name binnen een partnerschap. Het kan tijd zijn om een ​​nieuw idee - of stomende, sensuele fantasie - met je partner te delen, samen met een collega vooruitgang te boeken op een creatief project of een helende nieuwe weg vooruit te vinden met een geliefde of vriend. 


www.miekecoigne.com


Populaire posts van deze blog

Contact maken met elfen - geleide oefening en mooie elfenmuziek

Ikigai--- een levensstijl

Het oude en het nieuwe paradigma