Inner-transitie -instroom lichtlichaam- opschonen oude bedradingen

We zijn volop in een versnelde transitie om het grotere aspect van het zelf door te laten schijnen en ons te her-inneren aan de hogere energieën van licht in ons-zelf.  Het kan aanvoelen als een doolhof zonder enig teken dat je in de goede richting gaat. Je gaat door een deuropening van licht. Dit is het begin van je reis naar de lichtfrequenties van nieuw bewustzijn, je openstellend om je ware zelf te zien. Dit aspect van het zelf kan niet langer worden genegeerd en als het niet jouw waarheid is en voor je hoogste goed, zal er een bevrijding zijn van dit aspect. Dit kan enig ongemak in het leven of het fysieke lichaam veroorzaken en is een symptoom van de ascentie en transformatie op aarde. Met deze reiniging is er een kans om je dieper af te stemmen op je Hogere Zelf/IK BEN Aanwezigheid om je met gemak en gratie vooruit te begeleiden.

©Mieke 5-11-2021 

Dubbele werkelijkheden, de energieën van je Hogere Zelf/Ik Ben Aanwezigheid zijn aan het afstemmen en vormen een nieuwe matrix van Licht binnenin je wezen. Terwijl de hogere vibraties samensmelten met je lichtlichaam is er een overgang wanneer de energieën van het oude samenkomen met het nieuwe. Dit is voor velen enorm voelbaar.  Je kunt nu het gevoel hebben van naar binnen getrokken te worden, je onrustig te voelen, wat soms ook voor verwarring en verdriet kan zorgen. Deze diepe verwarring of droefheid is het resultaat van het samensmelten van twee stromen – de nieuwe hogere energieën en de frequenties van de oude die nu worden gereinigd van je lichtlichamen, dus er kunnen gevoelens zijn van verloren of verlaten te zijn. 



Naarmate het licht meer en meer wordt geïntegreerd, wordt je leven steeds sneller en soms heb je het gevoel dat je het onbekende tegemoet draait. Deze energieën bewegen zo snel dat wat vorige week voor jou werkte, er deze week misschien niet meer is voor jou. Terwijl de energieën van licht van hoger bewustzijn door je lichtlichamen bewegen, worden emoties op een diep niveau gereinigd, schoongespoeld. Je kunt het verlies van iets, verdriet, woede of verdriet voelen. De overgang naar een veranderend bewust Zijn is een involutionair proces, een reis die je naar de hogere roeping van het zelf leidt. 



De tranen die je mag vergieten zijn alleen voor het verlies van een illusie, die je in een programma van beperking en negatieve geloofspatronen heeft gehouden. Dit is het oude aspect, het deel van het zelf dat er niet meer is en toch ben je op zoek naar deze vertrouwde vibratie. Wanneer je erkent dat er verandering is, expandeert de volheid van het Liefdes-Licht in jezelf.  Alleen als je de verandering negeert en niet naar jouw waarheid luistert, zul je bang zijn voor de veranderingen. Deze veranderingen zijn al een tijdje aan de gang, maar er is een piek van licht en lichtfrequentie die een grote impact heeft op jou en de aarde. Her- inner je dat we allemaal een levend voertuig van Licht zijn, een krachtige matrix van Licht vormen. Als er onbalans is in deze krachtige matrix van Licht, daar precies vindt de opschoning op een dieper niveau plaats. Sommigen voelen dit en anderen minder, niet onmiddellijk of niet.  


De oude alchemie van Licht verschijnt opnieuw in de sterrenstelsels en de planeet ondergaat een axiale verschuiving van de lichtfrequentie, zich afstemmend op de nieuwe frequenties om een ​​hoger bewustzijn en hogere frequenties van licht binnen te brengen. We maken allemaal deel uit van deze transformatie, want wij zijn een matrix van Licht die toegang heeft tot een hoger bewustzijn. Breng tijd door in je hart, voel de waarheid van deze boodschap en vraag je Hogere Zelf/IK BEN Aanwezigheid om leiding en richting. Dit is je navigatiepunt om op je eigen Hogere Zelf/IK BEN Aanwezigheid te vertrouwen. Er wordt ons steeds duidelijker getoond hoe toegang te krijgen tot nieuwe geneeswijzen, nieuwe medicijnen, nieuwe technologie en vooral vanuit vrede. Dat het Licht steeds meer aan kracht toeneemt, is duidelijk. We gaan door op het Pad van Licht, laten de oude ballast los, overtuigingen en gedachten die eerder ballast zijn voor het Pad van Licht. Je kunt nu helder zien en doorzien als dit gebeurt. Neem afstand van alles wat jouw Pad van Licht verduistert, zodat je nog helderder kunt zien wat om heling vraagt. 

Houd het goed.! 

Voor persoonlijke consulten op afspraak kun je terecht via 

www.miekecoigne.com

en/of

www.paragnost-eddie.nl

Populaire posts van deze blog

Contact maken met elfen - geleide oefening en mooie elfenmuziek

Ikigai--- een levensstijl

Het oude en het nieuwe paradigma