Invloed van de ster Algol- Volle Maan in Stier 19 November 2021-

De sterkste invloed op de astrologie van de volle maan november 2021 is de vaste ster Algol***. Deze gevaarlijkste van alle vaste sterren veroorzaakt ongeluk, extremisme, wreedheid, geweld, massageweld, ziekte en dood. Vooral met de maan veroorzaakt Algol extreme ziekte, ongelukken en ernstige verwondingen.

Deze zonsverduistering zal waarschijnlijk een nadelig effect hebben op de pandemie van het coronavirus. Algol wordt ook geassocieerd met genetica, mutatie en evolutie. Het coronavirus zal zich dus blijven ontwikkelen via nieuwe varianten. Als ze resistent zijn tegen de huidige vaccins, zullen er meer ziektes en sterfte volgen.

 


Algol*** behoort tot het sterrenbeeld Persues, dat wordt geassocieerd met "gebeurtenissen die grote aantallen mensen treffen, vooral die gebeurtenissen die worden veroorzaakt door grote meteorologische verschijnselen." Algol veroorzaakt extremen en de eclipsvierkant Jupiter versterkt het negatieve effect van extreem weer. Algol is een bekende ster, die in helderheid toeneemt en afneemt.

***De ster Algol ontleent zijn naam aan een Arabisch woord dat de 'Demon's Head' of, letterlijk de Ghoul ( boze geest) betekent. Het vertegenwoordigt de angstaanjagende slangenkop van het Medusa-monster. In de mythologie versloeg Perseus - een grote held die vaak wordt afgebeeld op Pegasus het vliegende paard - Medusa. Daarna gebruikte hij Medusa's hoofd in zijn voordeel en toonde het aan Cetus het zeemonster om hem in steen te veranderen. Misschien associeerden de Ouden de variabele helderheid van deze ster met het boze, knipogende oog van de Medusa. Vaste ster Algo heeft het karakter van Jupiter, maar heeft ook een lange traditie als onruststoker. Er wordt gezegd dat het een van de meest ongelukkige, gewelddadige en gevaarlijke sterren aan de hemel is. Dit wordt verklaard door het feit dat Jupiter al zijn meest perverse betekenissen aanneemt: te veel hitte als het ware, resulterend in extremistische acties die alle heilzame eigenschappen van deze planeet ongedaan maken. 

Ondanks de aanzienlijke afstand tot de ecliptica is de invloed van deze dubbelster sterk voelbaar en in meer gevallen rampzalig. Primitieve inboorlingen zullen laaghartig zijn met een neiging tot brutaliteit en geweld. Omdat alles twee kanten heeft, moet gezegd worden dat ook "hoge spirituele stralen" van Algol uitgaan, maar alleen die mensen kunnen ze ontvangen die al een hoge spirituele ontwikkeling hebben bereikt. Zelfs dan moet worden opgemerkt dat die specifieke personen moeilijkheden en obstakels op hun weg zullen hebben en dat ze veel energie moeten gebruiken om deze obstakels te overwinnen.  Wat de oude school lijkt te hebben gemist, is dat Algol er een zeer positieve kant aan heeft. Hoe Algol op horoscopen betekent, hangt volledig af van hoe de betrokken persoon het leven wel of niet leeft met een oprecht gevoel van doel ervoor, een verlangen om op zijn minst te proberen een soort filosofie, religie of ideaal na te leven. Als die aanwezig zijn, dan komt alles goed. Deze prominente ster zorgt voor een uitstekende raadgever voor anderen in de tijd van rouw. Constellatie Perseus geeft een intelligent, sterk, gedurfd en avontuurlijk karakter, maar een neiging tot liegen. Het sterrenbeeld duidt op gebeurtenissen die grote aantallen mensen treffen, vooral die gebeurtenissen die worden veroorzaakt door grote meteorologische verschijnselen. 


Het volle maan vierkant Jupiter zal ook de andere gevaren van Algol overdrijven. Hebzucht, immoraliteit, onverantwoordelijkheid en buitensporigheid zullen extremisme, wreedheid, geweld en ongeluk voeden.

Maar met eerlijkheid, geloof, een sterk gevoel van doelgerichtheid, is het mogelijk dat positieve creatieve krachten en spiritueel bewustzijn van Algol uitgaan. En de eclipsdriehoek Pluto moedigt positieve transformatie en spirituele evolutie aan. De combinatie van Algol en Pluto geeft toegang tot de diepste donkerste gebieden van je onderbewustzijn, waardoor ze worden blootgesteld om angst te elimineren en trauma uit het verleden te helen.

Het aspectpatroon gecreëerd door de maansverduistering november 2021 legt ook je onderdrukte emoties en herinneringen bloot. De geanimeerde figuur helpt je om dingen tot leven te brengen met behulp van verbeeldingskracht, geduld en veel hard werken. Het geeft stabiliteit en balans waardoor je je veilig voelt.

De maansverduistering van 19 november vormt samen met de zonsverduistering van 4 december een verduisteringsfase die duurt tot de zonsverduistering op 30 april 2022.

Conclusie:  De maansverduistering van 19 november kan je helpen toegang te krijgen tot de diepste donkerste delen van je onderbewustzijn, ze bloot te leggen om angst te elimineren en trauma uit het verleden te helen. 

Blijf vooral in deze periode in jouw LichtKracht, trouw aan jeZelf. Inzichten worden gedownload en bereiken je hogere hart. Herinner jou jouw zielsmissie op Aarde, ga hierover niet in discussie of laat je niet uit balans halen omwille van mogelijke oordelen en invullingen door anderen. Als jouw missie is mensen te inspireren door het geven van informatie die je vanuit het wetend voelend veld waarneemt, een sluier optilt is het datgene wat jouw bijdrage is. Blijf vooral hierin eerlijk met jeZelf. Je hebt aan niemand verantwoording af te leggen. Misschien is het jouw missie, samen met anderen, de onderste steen naar boven te halen. Ook al zouden anderen dit nutteloos of waardeloos vinden, het maakt niet uit. Doe wat jij weet en voelt waartoe jij je geroepen voelt. 

Schuw het donkere in jeZelf niet, want door het donkere in jeZelf te ontkennen, kan het licht in jeZelf niet geankerd worden. Erken wat je voelt, plak er zelf geen labels meer op, zodat je je innerlijke polariteit doorbreekt. Let op de woorden die je over jeZelf, situaties en anderen denkt en uitspreekt. Neem waar: wat behoeft nog heling, mededogen, begrip, vergeving? Creëer voor jeZelf momenten van rust, mentale en fysieke rust. Je hoeft niet altijd bezig te zijn met iets, je hoeft niet altijd in de doe-stand te zijn. Doe wat goed voor je voelt en voel of er in het doen en zijn nog oude stemmetjes ronddwarrelen in je hoofd. 

Wees vooral zacht-aardig voor jeZelf.

Liefs 


Populaire posts van deze blog

Contact maken met elfen - geleide oefening en mooie elfenmuziek

Ikigai--- een levensstijl

Het oude en het nieuwe paradigma