Nieuwe Maan 1 April 2022

Op 1 April valt de Nieuwe Maan in het teken van Ram, wat een frisse nieuwe energie met zich meebrengt. Met Mars, de heerser van deze Nieuwe Maan, die contact maakt met Saturnus, de planeet van verantwoordelijkheid, is deze Nieuwe Maan het perfecte moment om een plan voor de toekomst te maken en dan actie te ondernemen op jouw dromen. Velen zullen hun illusies moeten loslaten en de bittere waarheid moeten leren kennen. Weet dat niet alles is wat het lijkt. Op macht en controle gebaseerde contacten, werksituaties, systemen werken niet meer voor de bewuste Nieuwe Mens. De nieuwe maan staat kortom op één lijn met de planeet Mercurius en de kleine planeet Chiron ( de planeet van de gewonde heler). Dus de spirituele betekenis van deze Nieuwe Maan is gerelateerd aan het delen van pijnlijke herinneringen en ervaringen die vragen om geheeld te worden. 


De energie van de laatste paar maanden heeft je misschien het gevoel gegeven alsof je in een vicieuze cirkel rondloopt, maar weet dat deze Nieuwe Maan-energie een positieve verandering in je leven kan brengen, want her-inner je dat JIJ de schepper bent van jouw leven! 

Dit is het perfecte moment om innerlijke veiligheid en comfort in je leven te creëren. Dat kan op financieel vlak zijn, op het vlak van je gezondheid, je relaties of gewoon binnenin jou. Deze Nieuwe Maan is een inspirerende tijd voor jou om je intenties naar het Universum te richten. Dit is een goed moment om je te committeren aan persoonlijke doelen die de positieve energieën van het teken van de Ram uitdrukken. Het is tijd om actie te ondernemen - probeer iets nieuws en innovatiefs, en ga er met verve en vertrouwen naar toe; assertief zijn zonder schurend te zijn; neem de leiding over jouw leven; start een gloednieuw project en ontdek dat je moediger bent dan je misschien dacht.

De Nieuwe Maan in April roept je op om  uit je oude comfortzone te stappen en het zal je helpen bij het vinden van stabiliteit en veiligheid, zodat je op een positieve manier vooruit kunt.

Dit is een sterke cyclus waarin we onze relatie met onszelf opnieuw kunnen evalueren. Voel je je in verbinding met wie je werkelijk bent en wat jij tot uitdrukking wilt brengen?  Onderzoek dit in jezelf. Doe je nog dingen op een manier die niet langer meer aansluiten bij jouw veranderende kijk op het leven, op spiritualiteit, op alles wat bijdraagt tot innerlijke groei? 

Met deze krachtige Ram-energie heb je de kans om belangrijke veranderingen in je leven aan te brengen. Het is tijd om solide maar realistische plannen te maken en de weg vrij te maken voor het plukken van de vruchten van ons nieuwe begin, hoe klein of groot ze ook zijn, in ongeveer twee weken nadat de Volle Maan plaatsvindt.

Omdat Ram het eerste teken van de dierenriem is, is deze Nieuwe Maan bijzonder rijp met kansen voor een nieuw begin. Je zou kunnen overwegen om vanuit een constructieve impuls te handelen en een voorgevoel te volgen of een risico te nemen. 

Vind manieren om te leren hoe jij op jezelf kunt vertrouwen en wees daar gelukkig mee - het zal een grote bijdrage leveren aan het vinden van innerlijk geluk als je weet dat jij zelfvoorzienend kunt zijn zonder anderen de schuld te geven dat ze jou niet helpen. Het is een tijd om onszelf nieuw leven in te blazen door ervaringen die de routine doorbreken en waarbij we iets nieuws en fris moeten doen.

Het kan even duren, maar als je je laat leiden door je engelen en gidsen, zul je je perfecte plek vinden en weten dat deze gezegend wordt.

Alle goddelijke energieën komen samen om je te helpen veiligheid, comfort en gemoedsrust te vinden.

Doe het rustig aan en ga met de stroom mee en probeer niet snel ergens op in te gaan. Om dingen goed en correct te doen, moet je langzaam gaan en je focus houden op wat voor je ligt.

Onthoud dat deze nieuwe maan het perfecte moment is om te creëren wat je zoekt. Plant de zaden en kijk hoe ze groeien. Creatiekracht en Scheppingskracht voor het allerhoogste welzijn indachtig houdend, laat jou straks ervaren dat jij vanuit bezieling bijdraagt aan het collectief. 

Laat de krachtige inspirerende energie van deze Nieuwe Maan het pad voor je verlichten en weet dat je op je spirituele pad wordt ondersteund, waar je ook bent. 

Belangrijke tip bij het creëren:

  • Ga niet te snel
  • Behandel mensen goed terwijl je je doelen najaagt, want dan creëer je veel beter 'karma' voor jezelf! 
  • Doe je best en wees daar in vrede en tevreden mee
  • De Nieuwe Maan in Ram is een perfect moment om op een bewust en hoog bewustzijnstrilling je scheppingsplan uit te werken
  • Creëer altijd voor het hoogste goed voor jezelf en het collectief


www.miekecoigne.com

Gecertificeerd Moonologist by Yasmin Boland


Populaire posts van deze blog

Contact maken met elfen - geleide oefening en mooie elfenmuziek

Ikigai--- een levensstijl

Het oude en het nieuwe paradigma