Gezonde grenzen. Aarding. Voorbereiding op het Pleiadisch Lichtwerk

De aardingsmethode bestaat uit visualisatie, met als resultaat een meer volledige introductie van bewustzijn en spirituele aanwezigheid in het lichaam. Veel spiritueel ontwikkelde mensen die regelmatig mediteren, evenals anderen die nog geen hoog bewustzijnsniveau hebben bereikt, hebben niet geleerd om te aarden en hebben de eigenschap om in de ether boven het lichaam te "hangen". Als je een van hen bent, kun je heel gevoelig zijn voor het ontvangen van buitenaardse energie – energie van andere mensen of zelfs entiteiten. In het beste geval, zelfs als je geen "zielenspons" bent, zul je niet in staat zijn om met succes emoties of karmische structuren uit je lichaam te verwijderen als je er niet eerst volledig in je lichaam zit.




De Pleiadische benadering van spiritualiteit omvat de verlichting van het hele lichaam op cellulair niveau en ascensie. Met andere woorden, het doel is niet om het lichaam te verlaten en de grenzen van de fysieke wereld te overschrijden, maar om iemands geloof in de beperkingen van het fysieke gebied en iemands angst in verband met deze ideeën te overwinnen.

Dit wordt gedaan door volledige spirituele afdaling in de materie om iemand van laagfrequente energieën te reinigen. d.w.z. onderdrukte emoties, overtuigingen, oordelen, controle en andere gecomprimeerde energieën die bronnen van beperkingen zijn in de derde dimensie. Door dit te doen, zul je de weg naar je Hogere Zelf openen door het volledig te laten versmelten met je wezen, d.w.z. om de staat te bereiken waarin Christus, Kuan Yin en Boeddha woonden. 

Het resultaat hiervan zal de volledige verlichting zijn van alle chakra's, het hele lichaam op cellulair niveau, of ascensie in plaats van vlucht. Dit spirituele doel vereist dat je in je lichaam bent, wat de behoefte is aan aarding. En nu is hier een gedetailleerde beschrijving van de aardingsmethode.








1. Ga in een comfortabele stoel zitten met een rechte rug. Benen moeten op de grond rusten. Kruis je benen of armen niet. Sluit je ogen.

2. Gebruik je adem om een zo sterk mogelijk gevoel van bewuste aanwezigheid te creëren, gecentreerd in het midden van je hoofd. Neem alle onsamenhangende en willekeurige gedachten die dit proces verstoren waar, laat deze aan jou voorbijgaan,  totdat je voelt dat je gefocust bent.

3. Haal nu een paar keer diep adem. Let op welk deel van het lichaam uitzet tijdens inademingen en welke niet.

4. Probeer bewust je lichaam meer uit te breiden tijdens inademingen totdat je zo diep mogelijk in je wervelkolom ademt zonder spanning en ongemak. Doe dit 2-4 keer totdat je je aanwezigheid en bewust voelt in je lichaam.

5. Voel je voeten op de grond. Gebruik je ademhaling om je voeten gevoeliger en ontvankelijker te maken.

6. ALLEEN VOOR MANNEN. Neem je bewustzijn mee naar het eerste chakra aan de basis van het stuitje. Stel je mentaal een buis of spiraalvormig lichtkoord voor met een diameter van ongeveer 10-15 cm, bevestigd aan je eerste chakra. 

ALLEEN VOOR VROUWEN. Breng je bewustzijn over naar een tweede chakra, ongeveer halverwege tussen de navel en de basis van de wervelkolom. Visualiseer een buis of spiraalvormig lichtkoord met een diameter van ongeveer 10- 15 cm die aan je tweede chakra is bevestigd.

VOOR ZOWEL MANNEN ALS VROUWEN. Zet dit aardingskoord visueel voort en stel je voor dat het diep in de aarde gaat, terwijl je bewustzijn gefocust blijft in het midden van het hoofd. Zie hoe
dit koord door alle lagen van de aarde in gaat en het centrum van de planeet bereikt, waar de magnetische kern of het zwaartepunt zich bevindt. Misschien zul je voelen of zien, dat op dit punt het aardingskoord gewoon vast zit en niet meer verder kan.

7. Adem nu rustig gedurende ongeveer een halve minuut of een minuut en voel de veranderingen die zich in je lichaam en geest hebben voorgedaan. Laat elke ervaring toe, geef elke ervaring ruimte, adem rustig en dieper door in wat je fysiek emotioneel ervaart en voelt. Creëer gelijkmatigheid in wat je ervaart. 

Je kunt ervaren dat emoties die vergeten en diep in de ziel begraven zijn, naar de oppervlakte komen. Als dit jouw ervaring is, onthoud gewoon dat de pijn, fysiek of emotioneel, waarschijnlijk op zijn minst gedeeltelijk de reden was dat je helemaal niet geaard was, omdat het natuurlijk is voor mensen om problemen van welke aard dan ook te willen vermijden.

Maar omdat het herkennen van een probleem de eerste stap is in de behandeling ervan, sta jezelf toe om je gevoelens te verkennen met behulp van adem en interesse in plaats van ze te onderdrukken of ervan weg te rennen. 

Bevrijd jezelf van het beoordelen van je gevoelens of er bang voor zijn, en probeer een ander standpunt in te nemen: wees blij dat je nu aandacht geeft aan de ervaring die zich voordoet in het hier en nu.

Als je je niet ongemakkelijk voelt, kun je het gevoel hebben dat je een gevoel van grotere realiteit en aanwezigheid in het hier en nu hebt. Door je enige tijd op het aardingskoord te concentreren, kun je je ontspannen en iets zwaarder voelen in je lichaam.

8. Als je eenmaal gewend bent aan het grondkoord, stel je dan mentaal voor hoe de kleur verandert. Stel je het volledige scala aan kleuren voor en gebruik een verscheidenheid aan tinten en texturen van elke kleur. Blijf lang genoeg bij elke kleur om het effect ervan op je te voelen. Verken zoveel kleuren als je je kunt voorstellen, naast de onderstaande.

  • Begin met blauw. Verander de kleur van het grondkoord van lichtblauw naar helderblauw, donkerblauw en ten slotte naar kobaltblauw.
  • Voeg een beetje groen toe aan het blauw en stel je een koord van donker turquoise kleur voor, en dan de kleur van een lichte zeegolf.
  • Experimenteer met groen: zacht lichtgroen, smaragdgroen, bosgroen, geelgroen, gras- en olijfkleur, of licht geelgroen.
  • Ga dan naar geel: zacht lichtgeel, felgele zonnige kleur, goud en mosterd.
  • Behandel nu de tinten oranje: lichtgeeloranje, perzik, feloranje (oranje), oranjeroze, oranjerood en vervolgens roodoranje.
  • Stel je tinten rood voor: lichtroze, roze (de kleur van anjers), felroze, felrood, bloedrood, kastanjebruin en roodpaars.
  • Experimenteer nu met tinten paars: lila, donkerpaars (koninklijk paars), roodachtig paarse druivenkleur en blauwachtig paars.
  • Probeer dan te spelen met tinten wit: puur wit, wit met glitters van zonnige kleur, parel- of parelwit en crème.
  • Stel je bruine tinten voor: geelachtig bruin, kamelenwolkleur, chocolade, verbrande suikerkleur, grijsbruine kleur van de boomstam.
  • En ten slotte, overweeg de metallic kleuren: zilver metallic, gouden metallic, de kleur van rood koper, de kleur van platina en, ten slotte, zilver-goud.

Je zult merken dat sommige kleuren een kalmerend effect hebben, terwijl andere je kracht en zelfvertrouwen geven. Sommige kleuren zorgen ervoor dat je je beter voelt in je lichaam, terwijl andere extreem onaangenaam zijn en niet bijdragen aan aarding. Zoek de kleuren die je leuk vindt en schrijf ze op, terwijl je tegelijkertijd de sensaties schetst die ze veroorzaken. of, als je een goed geheugen hebt, markeer ze in je hoofd en probeer ze te onthouden.
9. Als je klaar bent met het bekijken van de kleuren, bepaal dan de kleur die je nu wilt kiezen. Verwijder het originele aardingskoord door het eruit te trekken en in de aarde te laten zakken. Maak nu een nieuw aardingskoord van de kleur van je keuze en trek het naar het midden van de aarde.


10. Open je ogen.

Als  je ooit moe en geïrriteerd wakker wordt, gebruik dan dit aardingskoord om je beter en alerter te voelen. Als je geen vertrouwen in het leven hebt, kun je de kleur van het aardkoord gebruiken die je meer positieve eigenschappen geeft.

Aarden zal niet al je problemen oplossen of je helpen om van elke onaangename emotionele toestand af te komen, maar het zal je helpen er sneller en gemakkelijker doorheen te komen. Het kennen van de optimale kleur voor een bepaalde situatie zal je helpen geaard te blijven en in staat om met jezelf om te gaan in gevallen waarin je meestal de neiging hebt om er een drama van te maken. 

Begin ongeveer een week lang elke ochtend met het verwijderen van het oude aardingskoord en het maken van een nieuw. De kleur kan hetzelfde zijn als de vorige, of anders, afhankelijk van je huidige
behoeften. Elke keer gedurende de dag, als je erover nadenkt, herhaal je dit proces. Zelfs als het in het begin vijftig keer per dag zal zij.  Wanneer je over straat loopt of je werk doet, creëer dan een nieuw aardingskoord voor jezelf. Hoe meer mentale energie je brengt in de creatie van iets, hoe echter en langduriger je creatie wordt. Na verloop van tijd zul je zo bedreven worden in het aarden van jezelf dat je dit snel kunt doen met je ogen open tijdens het werken, lopen of rijden in een auto. Het zal niet lang duren om dit te doen, zelfs als je het in het begin vijftig keer per dag doet. Na ongeveer een week kun je jezelf 's ochtends aarden en die toestand langer vasthouden. Misschien is één keer per dag genoeg. Tegen die tijd weet je al het verschil tussen geaard en ongeaard genoeg om een gevoel te krijgen voor wanneer je je oude aardingskoord moet vervangen door een nieuw.

Sommige mensen hebben de neiging om te denken dat een week lang concentratie op aarding niet nodig is, hoewel mijn persoonlijke ervaring en de ervaring van anderen dit niet bevestigen. Degenen die deze oefening consequent gedurende een week doen, voelen zich meer geaard, aanwezig "hier en nu" en klaar voor leven en behandeling dan degenen die minder volhardend zijn. 

Degenen die in deze fase zitten,  merken soms dat dat het proces van hun genezing langer duurt, dat verstoringen in hun mentale evenwicht een langer duren  en dat de toestand van volledige zintuiglijke waarneming niet zo gemakkelijk bereikbaar en gunstig voor hen is. Daarom raad ik ten zeerste aan om consequent en systematisch aan jezelf te werken totdat aarden een gewoonte wordt en je tweede natuur wordt.


Zodra je de aardingsmeditatie zoals hierboven beschreven (stappen 1-9) volledig hebt voltooid, is het niet langer nodig om de volledige reeks kleuren te herhalen, tenzij je daar natuurlijk een bepaalde reden voor hebt. De eerste keer wordt dit gedaan met als enige doel de beste aardingskleuren voor jou te bepalen.

Het is niet nodig om de volgende fase uit te stellen, tenzij je een speciale reden hebt om dit te doen. De aurareinigingsfase is een natuurlijke uitbreiding van de aardingsfase; beide fasen zijn complementair.


www.miekecoigne.com

 

Populaire posts van deze blog

Contact maken met elfen - geleide oefening en mooie elfenmuziek

Ikigai--- een levensstijl

Het oude en het nieuwe paradigma