GENEZING IN AQUARIUS op het allerdiepste zielsniveau

Genezen in de Aquariustijd
De diepste holistische genezing is een genezing die onmiddellijk reikt naar het zelfherstellend vermogen van het leven en mag nu zich op deze wijze gaan verdiepen.
In ons werk als diepzielhealer leren we de cliënt zelf stap voor stap de hulpverlener te worden, via de verbinding met de innerlijke Bron. Wij zijn geen goeroes omdat het goeroe-schap tot het verleden, het Vissentijdperk, hoort.
Het spiritueel genezen van het aquariustijdperk reikt verder, gaat dieper dan het spiritueel genezen in het vissentijdperk, door een veranderend bewustzijn doorheen de jaren.
Ieder mens kan van binnenuit de Bron van leven aanroepen, zich hiermee verbinden en van daaruit leiding ontvangen. Hierin is niemand uitverkoren!
In elke mens is de mystieke, goddelijke verbinding aanwezig, in feit is elk mens een mysticus, elk mens kan de bewuste keuze maken zich te verbinden met die Bron.
Een spiritueel genezer put uit de Bron van het Leven, door de 13 niveaus in de aura van de mens te verlevendigen: bewustwording op een dieper niveau treedt op, de blauwdruk van de cliënt wordt verlevendigd.
Alle belemmeringen tot de kosmische opdracht, tot het Plan van Leven, worden tot in de diepte verwijderd, door een groter toenemend bewustzijn van de hulpvrager.
Door vanuit de Bron te putten, kunnen wij als werkers de hoogste vervulling manifesteren, die het leven kent.
Alles wat door zuivere liefde wordt aangeraakt, draagt in het aquariustijdperk, geen karma meer.
Dit is een proces van transformatie naar transmutatie en hercreatie.
Dit is een weg waarvoor jij mag kiezen....omdat wijzelf ook die weg zijn gegaan en weten dat dit alle innerlijke lijden verder onnodig maakt.
Wil je hierover meer weten, dan kan dit in een info moment, dat we binnenkort aanbieden.
Getuigenissen van cliënten die ons 13- maandelijks " 4HandsAquariusHealing For You " hebben gedaan, kan je vinden opwww.yoirotterdam.nl 

Cliënten die heel bewust hebben gekozen om de innerlijke Bron aan te spreken en de innerlijke Mysticus in zichzelf hebben ontdekt.

We hebben het 13- delig traject onderzocht, geëvalueerd en een paar elementen aan toegevoegd.
Warme hartengroet
Mieke

Populaire posts van deze blog

Contact maken met elfen - geleide oefening en mooie elfenmuziek

Ikigai--- een levensstijl

Het oude en het nieuwe paradigma