Nieuwe Maan in Weegschaal

In de avond van 6 oktober worden we begroet door de Nieuwe Maan in Weegschaal, de op twee na laatste Nieuwe Maan van 2021. En vanwege de huidige plaatsing van de rest van de planeten aan de hemel, zullen de effecten in de aanloop en dagen daarna voelbaar zijn.



Op deze dag zal de maan zich bij de zon voegen, en ook Mercurius en Mars - die allemaal wegstuiven in Weegschaal. Aangezien de maan ons innerlijke zelf regeert en de zon onze uiterlijke persoonlijkheid regeert, verwacht je de effecten van Weegschaal aan beide kanten van jezelf te voelen. Evenzo, met Mars, de planeet van agressie en passie, en Mercurius, de boodschapperplaneet, zou je ook moeten voelen dat Weegschaal je gepassioneerde emoties en ook je communicatie beïnvloedt. En met Mercurius die momenteel retrograde loopt, zorgt dit hemelse moment voor een ongewone astrologische combinatie.

Wat te verwachten van de Nieuwe Maan in Weegschaal

Als je een teken zou moeten kiezen om planeten in te clusteren, is Weegschaal zeker geen slechte keuze. Spraakzaam, sociaal en ontspannen, Weegschaal is een teken met veel positieve eigenschappen en heilzame energieën. Aangezien de Nieuwe Maan de toon en de thema's voor de komende maancyclus zet, is het geen slechte zaak om deze af te trappen met een gezonde dosis Weegschaalenergie.

Nieuwe manen zijn het einde van de vorige maancyclus (of maancyclus) en het begin van een nieuwe. Waar Volle Manen de energetische piek zijn, zijn Nieuwe Manen het energetische dieptepunt. Een tijd van afsluiting, vernieuwingen en wedergeboorte, dit is het moment om jezelf te ontdoen van wat niet meer werkt voor je en te focussen op wat jou in de toekomst dient. Het is ook het moment om jezelf voor te bereiden op succes. Je manifestaties zullen op dit moment krachtiger zijn. Opschrijven en visualiseren wat je wilt bereiken, werkt op dit moment het beste.

Dus hoe komt Weegschaal in het spel? Welnu, een Weegschaal-invloed is typisch een van evenwicht en vredeshandhaving. Het is tenslotte het teken dat wordt weergegeven door een weegschaal. Als je merkt dat je worstelt met een balans tussen werk en privé, of met het stellen van grenzen tussen je relaties, markeert deze Nieuwe Maan een resetpunt dat je zal helpen opnieuw te kalibreren. Het zal je ertoe aanzetten om de waarde van de dingen en mensen om je heen af ​​te wegen en een betere afstemming in je eigen leven te vinden. Zie deze Nieuwe Maan als een echte kans om voor jezelf een gezonder en evenwichtiger einde van het jaar te creëren. 

Natuurlijk komt elke zware invloed in één teken altijd met valkuilen. Als luchtteken is Weegschaal extravert, spraakzaam en heel sociaal. Met Mercurius die momenteel retrograde loopt en onze communicatielijnen in de war brengt, is dit niet het ideale moment om de overdreven spraakzame of zelfs roddelachtige kanten van onszelf te omarmen. Meer dan normaal kunnen dingen uit hun verband worden gerukt. Dus hoewel je misschien meer geneigd bent om een ​​hatelijke opmerking te maken, kun je de komende weken het beste leven volgens het idee dat als je niets aardigs te zeggen hebt, je helemaal niets moet zeggen.

Ten slotte staat Weegschaal bekend als relaxed - maar laat deze maan je niet te relaxed voelen. 

Pleasen en andere uitdagingen

De Nieuwe Maan van Weegschaal kan vatbaarder maken voor het behagen van mensen. Als je je mannetje moet staan ​​in naam van gerechtigheid, heb je voldoende kosmische steun. Zet je schrap voor de strijd, maar doe wat je kunt om te voorkomen dat je in de spiraal van emoties wordt gezogen.

In minder dramatische scenario's houden de minnelijke manestralen van Weegschaal de belofte in van aangename onderhandelingen, hart-tot-harten en zelfs verrassende nieuwe partnerschappen. Streef naar meer wederkerigheid met de mensen in je leven (denk aan onderlinge afhankelijkheid, niet onderlinge afhankelijkheid). Of het nu gaat om zaken, creatieve koppeling of een hartverscheurende romantische affaire, laat de onderhandelingen beginnen!

Onthoud gewoon dat nieuwe manen startblokken zijn, dus het is niet nodig om naar de signeertafel of rechtstreeks naar het altaar te haasten. Met Mercurius retrograde tot 18 oktober is het verstandig om nog een paar weken te wachten voordat je bindende afspraken maakt. Kun je de tijdlijn niet aanpassen? Lees aandachtig de kleine lettertjes! De zaden die je deze week plant, worden over zes maanden geoogst, wanneer de volle maan in Weegschaal schijnt.

Welke tekens worden het meest beïnvloed?

Met zoveel significante planeten in één teken en zeven planeten die momenteel retrograde lopen - alle behalve Venus en Mars - zullen alle tekens rond deze tijd een scala aan energieën ervaren.

Hoewel het misschien natuurlijk lijkt dat Weegschalen relatief onaangetast zijn door zo'n zwaar gewicht in hun eigen teken, is de realiteit dat Mercurius in retrograde in je eerste huis, het huis van het zelf, moeizaam en moeilijk kan aanvoelen rond deze Nieuwe Maan. 

Voor Kreeften  maakt de Nieuwe Maan een conjunctie met Mars, wat waarschijnlijk meer dan anders emotionele uitbarstingen kan veroorzaken. Probeer jezelf gedurende deze tijd te richten op inspirerende activiteiten en wentel niet in verdriet.

Vissen zal een heksenmaand tegemoet gaan. De plaatsing van de planeten in jouw huizen is het perfecte recept voor verhoogde intuïtie, spiritualiteit en transformatie. Met dit in gedachten biedt de Nieuwe Maan je een grote kans om deze kant van jezelf het beste aan te boren en magie te laten gebeuren.

Zes rituelen om meer balans en schoonheid in je leven uit te nodigen tijdens de Weegschaal nieuwe maan 2021

1. Zeg gewoon 'misschien!'

Voel je je onder druk gezet om een ​​beslissing te nemen? Weiger te graven. Bij de nieuwe maan van de Weegschaal in 2021 is het oké om af te wachten. En als je voelt druk op iemand anders te leggen? Haal lekker diep adem en geef de zaken rust.

Per slot van rekening kan dat 'nee' gewoon 'niet nu' betekenen. Wanneer een "nee" wordt gehoord en gehonoreerd, kan het soms in een "ja" veranderen. Dus laat je agenda los en heb controle over de resultaten. Sta open voor verandering, koerscorrecties en onverwachte resultaten. Zoals Oscar Wilde (Weegschaal) ooit zei: "Consistentie is het laatste toevluchtsoord van de fantasieloze."

2. Opfrissen.

Veel aandacht schenken aan je opmaak kan stressvol zijn als je het druk hebt, en het zoeken naar de perfecte outfit, kan een behoorlijke last zijn op het toch al overbelaste levensschema! 

Gelukkig wordt Weegschaal geregeerd door Venus. Onder zijn invloed zijn kunst, schoonheid en sensualiteit net zo natuurlijk om in te drinken als de lucht die je inademt. Bij de nieuwe maan 2021 van de Weegschaal kan de tijd nemen om jezelf onder handen te nemen een plezierige, rituele ontsnapping zijn aan de intense, prestatiegerichte energie van je dag.

Weegschaal weet het het beste: als je er goed uitziet, voel je je goed en kun je je persoonlijkheid aan de wereld communiceren via je individuele stijl. Draag jezelf met meer zelfvertrouwen en je zult je algeheel veel beter in je vel voelen. 

3. Omarm de kunst van diplomatie tijdens de Weegschaal nieuwe maan 2021.

Als heerser van het zevende huis van toegewijde partnerschappen van de dierenriem, draait het bij Weegschaal om het perfectioneren van de balans tussen 'ik' , 'jij' en 'wij'.

Dit geldt niet alleen voor particulieren. Veel belangrijke internationale overeenkomsten (waaronder het verdrag tussen Groot-Brittannië en de VS dat een einde maakte aan de Revolutionaire Oorlog en het verdrag dat de onafhankelijkheid van Japan herstelde na de Tweede Wereldoorlog) werden in september ondertekend en traden in werking tijdens de nieuwe manen van Weegschaal.

Reken op de nieuwe maan 2021 van Weegschaal om je diplomatie te schenken, zodat je echt in de schoenen van iemand anders kunt stappen om hun behoeften te begrijpen. Tijdens polariserende politieke tijden kan het bijna onmogelijk lijken om dit te doen, vooral wanneer de krantenkoppen je met het uur meer van streek, woedend en hulpeloos maken. Hoe kun je met gratie door verdriet en verontwaardiging heen gaan? Het is mogelijk dat de nieuwe maan van de Weegschaal je meer inzicht kan geven - of op zijn minst meer vastberadenheid om energie in de wereld te steken om het een betere plek voor iedereen te maken.

Tools die je kunnen helpen bij het navigeren door moeilijke onderhandelingen

Geweldloze communicatie, gecreëerd door (Weegschaal) Marshall Rosenberg, is een krachtige, beproefde communicatiemethode die door iedereen wordt gebruikt, van internationale topdiplomaten tot titanen van zaken tot vrienden en geliefden, om het pad naar begrip te effenen, zelfs in de meest uitdagende situaties.

In minder geladen scenario's kan de Nieuwe Maan van de Weegschaal je helpen dingen op een rijtje te zetten, een goede luisteraar te zijn en een win-winsituatie te creëren waar je je energie ook op richt. Er zijn jouw behoeften, de behoeften van de ander en de grotere behoeften van de relatie, die als een derde entiteit is. Leg ze allemaal op tafel en evalueer. Soms kan iedereen proberen te behagen uiteindelijk niemand behagen. 

4. Vernieuw je relaties.

De Nieuwe Maan van Weegschaal 2021 biedt een kosmische herstart van je relaties. Zelfs single-and-loving-it-types kunnen een plotselinge drang voelen om zich te verbinden - of op zijn minst wat meer gezelschap in hun leven te vinden. Koppels: leg je zwaarden neer en zet de ruzies van geliefden voor nu opzij. Deze nieuwe maan zal je steunen wanneer je compromissen sluit, samenwerkt en co-creëert. Dit kan enige ondersteuning van buitenaf vereisen, zoals een bemiddelaar, coach of relatietherapeut, maar het vinden van die middenweg geeft andere perspectieven en groeimogelijkheden. 

Ook nuttig: lees over gehechtheidstheorie en ontdek uw gehechtheidsstijl. Ben je geneigd angstig, zeker of vermijdend te zijn? Hoe zit het met de mensen tot wie je je aangetrokken voelt? ( interessant college te volgen bij Hupper.nl met Martin Appelo) 

5. Verfraai je omgeving.

Weegschaal, de ultieme liefdesgodin en estheet, vraagt ​​je om nu iets te verfraaien - en zelfs je kleinste, meest delicate aanraking zal worden gezien en gewaardeerd. Snijbloemen voor je eettafel en slaapkamer bijvoorbeeld. Investeer in een mooiere fles wijn. Koop die amethistring van een Etsy-verkoper. Verf een accentmuur in je huis. Schik een oogstrelend tafellandschap op je bureau. 

De Weegschaal Nieuwe Maan 2021 is een optimaal moment om je ruimte een doordachte stijlrevisie te geven. Wat kun je weggooien of doneren? Waarom zou je je kast niet opruimen en een kleding/decor/kunstruil met vrienden houden? Inspiratie nodig? 

6. Zorg voor balans tussen lichaam en geest tijdens de nieuwe maan 2021 van Weegschaal.

Staan je gedachten overal op de kaart? Waarom gebruik je je lichaam niet om het evenwicht terug te brengen? Mindfulness-oefeningen kunnen echt een schot in de roos zijn wanneer je op zoek bent naar een gezonde dosis van die kenmerkende Weegschaal-rust.

Doe een paar zonnegroeten of log in op een online les voor begeleiding. Probeer een paar partneryoga-houdingen om je lichaam weer in balans te brengen - en ook een beetje dichter bij je boe-geroep te komen. Of ga helemaal los en dans echt onder de onzichtbare maar krachtige Weegschaal nieuwe maan met je eigen bewegingen.  

Wat je ook kiest, Weegschaal en haar heerser Venus garanderen praktisch dat je op je meest gracieuze, charmante en mooist zult zijn. 



Populaire posts van deze blog

Contact maken met elfen - geleide oefening en mooie elfenmuziek

Ikigai--- een levensstijl

Het oude en het nieuwe paradigma