Kosmische instroom November- December

De verwachte versnelling van kosmische instroom, zonneactiviteit en intensivering van energieën bouwen zich krachtig op. Een intense november-december passage staat voor de deur. Hoe kun jij hiermee omgaan? 


Solaris is actief, het magnetisme fluctueert weer en ons lichaam, onze geest en onze emotionele velden voelen de richting om uit te breiden. Uitbreiding is tijdens deze passage gericht op het Hart (Zonne), zenuwstelsel, DNA en het Kristallijnen Lichtlichaam.

Uitbreidingsenergieën manifesteren zich als:

  • - Ongerustheid
  • – Hart fladdert
  • – Creatieve GO-vensters
  • – Uitputting
  • – Duizeligheid 
  • – Diepe gelukzaligheidstoestanden, nulpuntactiveringen
  • – Sluier-lifting: Begeleiding, bezoek en ondersteuning is duidelijk, direct en aanwezig
  • – Keuzepunten voor volledige betrokkenheid bij creativiteit en Waterman-dynamiek
  • – Verschuivingen in perceptie: versnelling van goddelijke waarheid
  • – Duidelijkheid over wat er blijft en wat er in de door jou gekozen realiteit gaat
  • – Versnelde zelfonthulling en mystieke ervaringen
  • – Ervaringen met zonneflitsen (transcendentie-activeringen) versterkt
  • – Kristallijn Lichtlichaam en Hartcentrum plotselinge expansie sensaties

Enorme golven van licht worden verwacht

We worden voorbereid op next-level New. Hydrateren; De intensiteit van de zon neemt toe. Dit is een perfect moment om te reinigen, te zuiveren, te ontgiften en in topconditie te zijn om deze golven van kosmisch plasma te ontvangen en te faciliteren. Voordat de verduisteringen beginnen.

November en december bereiden Solaris, Gaia en het Collectief voor op een krachtig 2022.

Laten we ons concentreren op de huidige energetische downloads die onthullen hoe dit zich zal ontvouwen voor onze Ascensie.



Nulpuntenergieën verschuiven die realiteiten

Kosmische instromingen worden gecodeerd met Bronfrequentie, de pure fotonische deeltjes die dichtheid, vervorming en dualiteit uit elkaar schudden. Magnetische velden fluctueren en maken een einde aan de illusie van scheiding. Dit fotonische bombardement vereist goddelijke orde; juiste gebruik van levenskracht.


Het is een chaotische maar krachtige acceleratie. Het collectief leert snel de kracht van Eenheid.  Er vinden krachtige gesprekken, onthullingen en realisaties plaats. Onthoud dat dit is waarvoor we hier zijn; om de transformatie van de Nieuwe Aarde te vergemakkelijken. Toon de weg van goddelijke neutraliteit, vrede en eenheidsbewustzijn. Om lief te hebben, niet om te oordelen.

Blijf gefocust op expansie en creëren vanuit je hart. 

Deze frequenties lezen ons Goddelijke DNA als een kwantumarchief. Deze wijsheid weet wat onze hoogste koers en hartkeuzes zijn. Openbaring van dit hogere pad vereist verandering tijdens deze passage; ontmanteling van het oude kan intens worden. Heb vertrouwen, blijf gefocust op het co-creëren van het Nieuwe.


11:11 Poort bereikt de volledige versterking van goddelijke kristallijnen Lichtcodes. Het is een zeldzame symfonie van harmonische hemelfrequenties die onze energievelden binnenkomen. Terwijl de 11:11 Sterrenpoort actief is, zal er een galactische infusie zijn van krachtig fotonisch LICHT dat door onze bio-circuits schiet. Je voelt misschien de energie toenemen, met toenemende piep in de pijnappelklierkristallen en het binnenoor. 

11:11 fungeert als een circuitverbinding voor multidimensionale elektrische stroom om te 'downloaden' in het menselijke en planetaire rastersysteem. Overal waar circuits uit balans zijn of blokkades bestaan, kan de golf van Licht overbelasten, overweldigen en/of kortsluiten. De daaropvolgende 'chaotische' energie wordt versterkt totdat we deze verschuiven, dichtheid loslaten en weer in balans komen. De intensiteit neemt toe totdat de energie zich aanpast. We zien/voelen-ervaren overal om ons heen tekenen van deze golf of verschuiving.

11:11 initieert meer Balans en Gelijkheid in onze wereld. Dit omvat de opkomst van vrouwelijke aanwezigheid, naarmate meer en meer vrouwen leiderschapsrollen en -verantwoordelijkheden betreden, waardoor een evenwicht tussen macht en vooruitgang ontstaat. Elke weerstand tegen dit balanceren zal worden beantwoord met krachtige LICHT-transmutaties. Het oude patriarchale systeem lost op en evolueert naar een nieuw rijk van evenwichtige en verenigde yin/yang-energie. Afbraak van het oude is een proces dat in lagen gebeurt. Precies ook in onszelf vindt de afbraak van de vele identificaties plaats. Noem het maar gerust je innerlijke apocalyps! 



11:11 is het symbool van Spiritueel Bewustzijn. We worden ons meer bewust van ons ware zelf, ons doel en onze bestemming. Het valse zelf worstelt om vol te houden onder zo'n intens LICHT. 

11:11 is het afpellen van de lagen van ontkenning, zodat we uit de duisternis naar authenticiteit kunnen komen. Onder invloed van 11:11 wordt de mensheid getriggerd naar nieuwe verlichtingsniveaus, naarmate meer en meer mensen ontwaken tot hun volledige potentieel.

Terwijl de Poort open is, focus en ontvang de goddelijke instroom van Christus Bewustzijn in je hart. We worden gezegend met de Christuscodes om Goddelijke Mensen te worden!

Ritueel

Als je iets wilt manifesteren of een wens wilt doen, is dit de dag om je intenties vast te stellen!

Stap 1: Begin 11 minuten vrijuit te schrijven over alle dingen die je hart openen en je vreugde in je leven brengen. Dit kunnen dingen zijn die je op dit moment vreugde brengen of dingen die je in de toekomst in je leven wilt scheppen. Als je vrijuit schrijft, is het de bedoeling dat je blijft schrijven zonder de pen van de pagina te tillen, dus sta jezelf toe om wat dan ook te schrijven om de pen in beweging te houden.

Stap 2: Ga door wat je hebt geschreven en markeer alle belangrijke activiteiten of gevoelswoorden die je opvallen. Deze woorden en/of activiteiten zullen je aanwijzingen geven waar je je energie en tijd op richt.

Stap 3: Kies 3 van de best voelende woorden of activiteiten die op dit moment het meest bij je passen en schrijf ze vervolgens op een apart blad papier. Leg nu je hand op je hart en herhaal voor elke-

“Ik geef mezelf toestemming om te voelen/doen (vul hier gevoel/activiteit in) Ik geef mezelf toestemming om vanaf vandaag meer van deze energie in mijn leven te brengen.”

Stap 4: Sluit nu je ogen en visualiseer hoe je leven eruit zal zien als je al deze mooie energie binnenbrengt. Zie jezelf alles bereiken wat je wilt, en je blij en gelukkig voelen. Mediteer hier 11 minuten over.

Stap 5: Schrijf met je visie in gedachten een duidelijke intentie op voor wat je in je leven wilt manifesteren. Probeer in één zin bondig vast te leggen welke emoties, gevoelens en dingen je in je leven wilt brengen. Dit zal je helpen een duidelijke wens naar het Universum te sturen. Hier zijn enkele voorbeelden-

  • "Mijn intentie om vooruit te gaan is om meer ontspannen en vredige energie in mijn leven te brengen, zodat ik me uitgelijnd en verbonden voel met mijn hoogste pad"
  • "Mijn intentie om vooruit te gaan is om mezelf toestemming te geven om te spelen en me weer jong en vrolijk te voelen."
  • "Mijn intentie om vooruit te gaan is om te luisteren en mijn intuïtie te eren, zodat ik verder kan komen in mijn carrière en meer overvloed binnen kan brengen."
  • "Mijn intentie om vooruit te gaan is om mijn hart te openen voor nieuwe liefde en om nieuwe ervaringen met een ander te delen."

Er is geen goed of fout als het gaat om je intentie, formuleer het gewoon op een positieve manier . Als je eenmaal je intentie hebt, bewaar het dan ergens waar je het regelmatig kunt zien of spreek het een paar keer hardop uit.

Stap 6: Plaats je handen in gebedshouding, bedank je Spirit-team en sluit af met de bevestiging-

“Ik ben uitgelijnd, ik ben Eén, ik creëer het leven van mijn hoogste pad waar al mijn wensen worden vervuld. Bedankt. Bedankt. Bedankt."

11:11 vergroot ons vermogen om te creëren en een afdruk achter te laten op het tapijt dat al het leven is. Het geeft ook aan dat we in volledige harmonie en afstemming met de hele natuur zijn.

Vanuit deze staat van afstemming wordt het voor ons gemakkelijker om ons geaard en verbonden te voelen met ons leven hier op aarde, maar ook met de magie en wijsheid van hogere rijken.

Heb het goed en navigeer op golven van Licht-Kracht-Verbinding.

Persoonlijke consulten op afspraak www.miekecoigne.com of www.paragnost-eddie.n

Creator van twee geïllustreerde werken uitgegeven bij www.boekscout.nl 


Juni 2021 



Mei 2020

 


Populaire posts van deze blog

Contact maken met elfen - geleide oefening en mooie elfenmuziek

Ikigai--- een levensstijl

Het oude en het nieuwe paradigma