Lichttaalsymbool van overvloed + Meditatie Uitlijning/afstemming

 Lichttaalsymbool - Overvloed



Bron van overvloed komt van een nieuwe realiteit die niet vertroebeld is door negatieve overtuigingen. Hoe vaak heb je gezegd dat je meer geld nodig hebt, je hebt niet genoeg geld of je kan dat niet betalen? De waarheid is dat je ontvangt wat je echt hebt want nu betreed je steeds meer de nieuwe realiteiten van monetaire uitwisseling. Geld wisselen heeft een andere prijs, het is niet dezelfde waarde, het heeft minder prioriteit, je weet dat geld geen geluk en liefde koopt, het is juist het tegenovergestelde, het veroorzaakt breuken en disharmonie bij vele duizenden mensen. Afgezien van wat je voelt rond geld, geef je je macht weg aan iets waarvan je denkt dat het veel groter is; hoe groot is deze vervorming in jouw wereld op dit moment.
Ontvang altijd geld als pure energie, heel schoon en helder, dit is de sleutel. Tot zolang 'geld' de uitwisseling is voor wat jij ontvangt en geeft. We weten dat geld verbonden is met heel veel diepe lagen.

Overvloed Meditatie Uitlijning Ga in een stoel zitten, handen op je schoot, handpalmen naar boven, stel je twee heel mooi uitziende gouden ballen voor in de palmen van je handen, deze zullen tintelen en er zal wat warmte uit de gouden ballen komen. Verbind je met je hogere zelf en vraag om de Pleiadische Sterrencodes van Licht voor overvloed en rijkdom te ontvangen. Er komt een pulserend licht in je kruinchakra, terwijl deze lichtcodes worden ontvangen, kun je een heel helder geel licht zien dat de kruin binnenkomt en in je handpalmen en hartchakra gaat (Pleiadische codes van licht - Harmonische genezing).

Begin de energieën van de aarde via je voeten op te trekken en vraag om je aardelichtcodes te ontvangen. Voel het gewicht van de gouden ballen in de palmen van je handen groter worden en plaats nu je handpalmen samen met de ballen tussen je handen, voel gewoon de aanwezigheid van grote rijkdom die door je lichaam stroomt. Geef jezelf toestemming om nu overvloed te ontvangen op alle niveaus. Voel de aanwezigheid van je gidsen/engelen die voor je staan, voel de gloed van liefde in je hart komen, geef jezelf toestemming om nu diep te ontvangen, je ontvangt nu de galactische codes van licht om je ware overvloed nu te verlichten. Sta je lichaam toe om zich te vullen met gouden lichtcodes die nu allemaal resoneren met het nieuwe overvloedige licht. De twee gouden lichtbollen in je handen zijn gegroeid en heel groot geworden. Deze energie is nu om je heen als een gouden bol en is nu een puur licht van overvloed en rijkdom. Blijf de gouden bol van licht met je voelen terwijl je bezig bent met je dagelijkse activiteiten. Je kunt deze afstemming zo vaak als jij er voor voelt, herhalen.


Populaire posts van deze blog

Contact maken met elfen - geleide oefening en mooie elfenmuziek

Ikigai--- een levensstijl

Het oude en het nieuwe paradigma