Update November- thema's en belichtingen

Wellicht voel je de stijgende energie, want inderdaad, die is nu in volle kracht. Ga jij die energie inzetten om jezelf naar een volgend niveau van leven te brengen? 

Bagage die je al heel lang met je meesleept achter je laten? 

Heling op een diep zielsniveau vanuit een toenemend lichaamsbewust Zijn aangaan?

Merk op hoe snel alles gaat, inclusief relaties die veranderen, vanuit een veranderend Jij, een veranderend Zelf.

Waarheden die naar boven komen die verhalen zullen veranderen - van het afgelopen jaar . En last but not least, je ziel spreekt op een hoger niveau tot je dan voorheen - luister je?



In sommige opzichten is het lastig om November geïsoleerd te bekijken. We moeten november, december en de eerste helft van januari beschouwen als een periode waar we nu deze maand naartoe gaan, vooral vanaf half november. De energie gaat weer verschuiven en behoorlijk elektrisch geladen worden. Dit is nu reeds voelbaar. 

November is een universele 7-maand, die ons oproept om in stilte te bewegen, onszelf op een dieper niveau te leren kennen (doorgaan tot de wortel van onze triggers, de geschiedenis achter wat ons maakt tot wie we zijn), observaties doen (wat werkt voor ons en wat niet is, wat we verborgen houden in de diepten van onze schaduwen en waarom), onszelf verantwoordelijk houden (de vinger naar onszelf wijzen en onthouden dat niemand ons shit schuldig is), eerlijk zijn met onszelf (zelfs als het lelijk is of als het het doet pijn), en elk deel van ons wezen afwerpen dat niet in overeenstemming is met onze externe realiteit (toxische patronen/gewoonten, verslavingen, perspectieven, gedrag).

7 vraagt ​​ons ook om tijdens deze innerlijke zoektocht te stoppen met proberen ons te verschuilen achter perfectionisme, vooral als het gaat om kwetsbaarheid en het uiten van onze waarheid. 7 wil dat je stopt met liegen tegen jezelf om de pijn van je schaduwen en de delen van jezelf die je weigert te erkennen omdat dat niet als jouw waarheid wordt beschouwd, te verdoezelen. 7 wil dat je kwetsbaar bent zonder het bedrog en jezelf accepteert zoals je werkelijk bent; niet alleen een "waarheid" naleven die er interessant uitziet of klinkt.

7 is bedoeld voor verstilling (geduld) en reflectie; zeer vergelijkbaar met de energie van retrogrades, neptunus en vissen. dit is een tijd om het verleden opnieuw te bekijken, je innerlijke basis te reconstrueren en opnieuw te beoordelen. 7 vraagt ​​dat je je losmaakt van wat je dacht dat jouw waarheid was (wat misschien door ego is gecreëerd) en je openstelt voor een ander perspectief door spiritueel inzicht.

Het eerste thema voor deze maand is: ' Beweeg jij je mee met de stijgende energie'? De energie op de planeet stijgt en zo zou jij ook een stijging in je leven moeten ervaren. Hoe een stijging er voor ons uitziet, is anders. Soms ontmoet je mensen die je in jouw processen ondersteunen, ze komen zomaar out of the blue in je leven. Soms lees je een stukje informatie dat je inspireert. Voor elk mens is dit anders.

Maar ook, als je al het gevoel hebt dat je het redelijk goed doet en je energie is goed, of sterk, of doelgericht, of je voelt je licht – je gaat de komende maand een buitengewone kans zien, twee , drie, om echt vooruit te blijven gaan met alles wat je doet om te innoveren, om nieuwe dingen te creëren – niet alleen voor jou, maar ook voor de mensen om je heen. Want alles wat we zijn of worden, wordt de wereld ingestuurd. Het kabbelt energetisch voort. Dus wordt het verder upgraden van je bewustzijn voor de komende twee maanden een belangrijk thema.

En meestal, wanneer we weerstand bieden aan het opstaan, wanneer we ertegen vechten, heeft het de neiging om onze problemen groter te maken. Het heeft de neiging om meer obstakels op onze weg te zetten of ons voor meer uitdagingen te stellen. Dus, als dat is wat je nu doormaakt, vraag jezelf dan af: 'Is er iets dat ik hier voor mijn welzijn en groei best verander? Is er een boodschap die ik krijg van al deze obstakels en hindernissen?'

Wees ook lief voor jezelf terwijl je er doorheen gaat. Het is vaak zo dat we gemakkelijk veroordelend naar onszelf  zijn als mensen en naar elkaar toe en zeggen dat de ziel het niet zo ziet. De ziel ziet weerstand gewoon als een vertraging om vooruitgang te boeken, of iets in jouw weg laat zien dat je niet klaar bent voor de volgende stap, of voor vooruitgang. 

Maar het is ook zo dat als we veel hindernissen hebben, veel problemen, er een behoorlijk grote verschuiving voor ons staat te gebeuren en dat kan ons ook zenuwachtig, onrustig en ongeduldig maken. Stel jezelf dus de vraag: 'Waar ben ik NU klaar voor? Wat wil ik nu in mijn leven creëren?' En velen van jullie zullen waarschijnlijk gefocust zijn op de wereld in het algemeen. Omdat meer van ons, denk ik, dan ooit tevoren, zich zeer bewust zijn van enkele van de meer precaire dingen die momenteel op de planeet gaande zijn, en de uitdagingen waar zovelen doorheen gaan. Houd daar dus rekening mee tijdens de komende twee maanden. Sta jij op met de stijgende energie? Laat je je meeslepen door die stijging en ben je bereid om wat dingen los te laten die je nodig hebt om dat te laten gebeuren, wat meestal de achterkant van ons verzet is? In het achterhoofd zijn we bang voor wat we moeten verliezen of loslaten om iets nieuws te worden.

Dat is het menselijke pad. We veranderen voortdurend. We worden ouder. We verschuiven constant. Relaties in ons leven veranderen omdat we allemaal constant in beweging zijn. Dus die opkomende energie geeft je de kans om jezelf de komende paar maanden bewust opnieuw uit te vinden, als je ermee wilt werken, het wilt gebruiken en ermee in resonantie wilt zijn, er een relatie mee wilt hebben.

Dit volgt op het volgende thema dat is: Laat je kracht door je heenstromen. Dit is een tijd waarin we allemaal worden gevraagd om onze kracht door ons heen te laten gaan. Laat jij je kracht door je heen gaan of geef jij jouw kracht weg...? Jouw kracht ligt misschien in het ontdekken en in de wereld brengen van jouw talenten? Voor iemand anders kan kracht betekenen zich open te stellen voor een liefdevolle verbinding/relatie. Of je laten zien in vanuit jouw waarheid, niemand naar de mond praten, maar vanuit jouw heldervoelen en -zien.   

Door je kracht van je waarheid door jou heen toe te laten, verandert de dynamiek in de relatie, verandert je ervaring van de relatie. Dus, onze kracht via ons toelaten is op dit moment een zeer sterke roeping. Vraag jezelf af terwijl je hiernaar luistert: 'Welk niveau van kracht wil ik de volgende keer door mij laten gaan?' Misschien is het de kracht om je gezondheid te verbeteren? Misschien is het de kracht van het spreken van je waarheid. Misschien is het de kracht om je echt te concentreren op wat je wilt creëren met het werk dat je in de wereld doet - het kunnen zoveel dingen zijn. Maar je kracht door je heen laten gaan zal ook een domino-effect hebben op een van de thema's namelijk veranderende relaties.

Onze relaties veranderen op dit moment, niet noodzakelijkerwijs verdwijnen of vallen relaties uit elkaar maar als we van binnen veranderen, verandert de dynamiek. En zeker, collectief zien we een hele grote reorganisatie van dingen en dat is soms op conflicten gebaseerd. Er zijn de laatste tijd veel verdeeldheid en conflicten gaande, die de afgelopen twee jaar heel slim in onze wereld zijn gebracht.  En de vraag is: 'Hoe reageren we?' Reageren we op een manier die reactief is en gebaseerd op angst? Of kunnen we een stapje terug doen en kijken wat er aan de hand is? En evenzo, zullen we ervoor kiezen om bij mensen te blijven die ons alleen maar herhaaldelijk conflicten willen brengen, hoe vaak we ook vragen om de relatie anders te maken? Of zeggen we: 'Ah, ik kan hier nu niet bij zijn.' Misschien heb je zelfs iemand die dat tegen je zegt. Vat het niet persoonlijk op. Heel wat vragen in consulten gaan over relaties in de meest ruime betekenis en zin van het woord. Herinner je dat de relatie met jezelf de belangrijkste relatie is. Als de relatie met jezelf goed zit, ervaar je zelf dat de veranderingen eerder zacht verlopen. 

Als we onze kracht door ons laten gaan, ontdekken we dat relaties in ons leven veranderen en veranderen, en vaak ten goede. Ik weet dat voor mij, als ik getuige ben van vrienden en mensen die ik ken en van wie ik hou, naar een nieuw niveau van hun kracht komen, het me echt inspireert of aanmoedigt of beïnvloedt op een manier die me in staat stelt hetzelfde te doen. Dus ik denk dat we het vaak als een slechte zaak zien. Maar de waarheid is dat het negen van de tien keer niet zo hoeft te zijn. Je ontdekt waar je nog macht probeert uit te te oefen over anderen.

Oude bagage achter je laten is een thema dat zich voor deze maand verderzet. 



Misschien heb je herinneringen, gebeurtenissen uit het verleden die door je hoofd spelen, of zelfs mensen uit je verleden, of synchroniciteiten die je terug verbinden met je verleden, die in je bewustzijn komen, in je dagelijkse leven komen, zodat je de oude bagage kunt loslaten. We benoemen dit vaak als een loslaten van... ik zie het meer als composteren of ‘composteren’ van energie. Dus als we een wond uit ons verleden hebben, is dat iets dat we echt kunnen integreren – het is niet iets dat ons voor altijd zal achtervolgen, het is niet iets waar we diepgaande of langdurige traumatherapie voor nodig zullen hebben, het is iets dat er gewoon een beetje op de achtergrond is, dat altijd een beetje invloed heeft gehad op de manier waarop je jezelf ziet, of een beetje heeft beïnvloed op de manier waarop je denkt vooruit te kunnen komen - dat soort wonden, kleine fragmenten komen nu krachtiger in beeld. Naarmate we verder gaan naar een tijd van een hoger bewustzijn en bewust Zijn, verandert ons bewustzijn vanuit een dichter bewustzijn uit het verleden. 

Voor de heel bewusten zal het een zeer viscerale ervaring zijn. Sommige mensen wenden zich misschien tot Ayahuasca of een ander soort medicijn om dat te laten gebeuren. Maar voor velen is dat niet per se nodig. Je hebt jezelf zojuist op een punt van bewustzijn gebracht waar je het sjamanistische in alles kunt zien. Je kunt alles zien zoals het zich afspeelt op een ziel gebaseerde manier. Dus het laten vallen van oude bagage is niet alleen iets loslaten waar we uit het verleden in vastzaten of waaraan we gehecht waren uit het verleden, het maakt die energie vrij zodat het in de toekomst iets nieuws kan worden. Dus we composteren oude bagage, zou je kunnen zeggen. 

November is een heel goede maand voor Body Heling. Vooral als je denkt aan alle angst die de afgelopen jaren rond ons lichaam en geest zijn opgebouwd, is het heel belangrijk om uit te zoeken wat je lichaam echt nodig heeft. Misschien knaagt er zelfs iets letterlijk aan je lichaam, iets waar je last, pijn, druk ervaart. Dat komt nu heel sterk naar de oppervlakte. Misschien zoek je naar complementaire manieren om je lichaam van binnenuit op te schonen, zoek je een beter aangepaste lichaamsstijl, verdiep je je in de diepere oorzaken van klachten en volg je daarbij een andere weg dan de weg die je altijd hebt gevolgd. Je wordt bewuster van de manier waarop je met je lichaam omgaat, hoe je je lichaam behandelt of laat behandelen. Vragen als ' Hoe voed ik mijn lichaam'? Hoe ziet en voelt mijn lichaam eruit?' Voelt mijn lichaam lusteloos en futloos. Voelt mijn lichaam levend en levendig?' 


Verwarrende verhalen leiden tot innerlijke verwarring rond soevereiniteit. Soevereiniteit is een woord dat gerelateerd wordt aan datgene we in onze macht hebben en ons soeverein in voelen; weten wat jouw waarheid is, je op je gemak voelen in jouw waarheid en de waarheid van andere mensen herkennen. De werkelijk betekenis van soevereiniteit ligt in de aardse realiteit op een ander vlak met name vanaf onze geboorte. Vanaf dat moment zijn we een 'persoon' geworden en geen mens. Voor die informatie verwijs ik naar Boss/Maker die alles uitlegt rond het aanvaarden van je geboortetrust, en dat includeert je oorsprong-rijke soevereiniteit.  Er zijn veel verwarrende verhalen op de planeet. Je kunt met 10 verschillende mensen praten en 10 verschillende verhalen krijgen over wat er werkelijk aan de hand is. Niks mis met 10 verschillende verhalen. Er zullen zoveel verhalen op aarde zijn, omdat we de dingen allemaal vanuit verschillende perspectieven bekijken.

Het probleem ontstaat wanneer een individu of een groep wil dat je gelooft dat er maar één versie van het verhaal is, ondanks dat andere mensen vragen stellen. Verwarrende verhalen zullen tot innerlijke verwarring leiden totdat we onze waarheid kennen en we onze waarheid kunnen vasthouden. Ik denk dat de waarheid tegenwoordig een heel relatief begrip is, vooral met alles wat we hebben ervaren. 

Innerlijke verwarring is op dit moment heel menselijk en begrijpelijk. Het is ook een verwarrende tijd en het is ook belangrijk dat de verwarring deel uitmaakt van wat er op aarde gaande is. Als je merkt dat je op dit moment heel verward bent of je verward voelt, keer dan terug naar jezelf en stel jezelf de vraag wat er op dit moment voor jou verwarrend is, wat voor jou waar is, wat je op dit moment nodig hebt en wat je nu kunt doen of niet doen...

Kom gewoon terug naar het 'nu', want het volgende thema omvat 'Waarheden' die aan de oppervlakte komen die eerdere verhalen zullen veranderen. Dit is in dezelfde geest als verwarrende verhalen waardoor we ons innerlijk verward voelen. Omdat je denkt: 'Wat moet ik geloven? Wat is hier aan de hand? Ik weet niet... deze persoon zegt dit, en deze persoon zegt dit, en ze zijn er allemaal heel emotioneel over.'

De mensen die willen vechten, willen beschuldigen, willen straffen, oordelen - het is allemaal gebaseerd op angst. Daar bestaat geen twijfel over; het is allemaal gebaseerd op angst. En het probleem met angst is dat angst ons tot allerlei acties kan leiden die ons uiteindelijk niet zullen helpen. Als er iets is, zullen ze ons samenpersen, ze zullen ons mogelijk in de val lokken op een manier dat onze ziel en onze geest niet meer vrij kunnen zijn.


Waarheden zullen naar boven komen, en dit gebeurt nu al. Als je even aandacht besteedt aan  verschillende stukjes informatie die er zijn, ziet u dit al. Maar zeker, als we de komende maanden doormaken en leiden tot februari 2022 (waar blijkbaar een beetje een culminatie omheen zit), zullen er meer waarheden naar boven komen die zullen veranderen wat we dachten dat drie maanden geleden waar was, zes maanden geleden. maanden geleden, negen maanden geleden, of zeker wat het gemeenschappelijke verhaal was. 

Houd er rekening mee dat het heel normaal is om je op dit moment niet erg 'normaal' te voelen! Het zijn nu eenmaal uitdagende tijden. Verwarrende verhalen in de buitenwereld zullen onze innerlijke wereld verwarren tot we beslist hebben voor welke waarheid we zelf kiezen en ook die waarheid kan morgen of overmorgen veranderen. Het vastklampen aan één waarheid, zul je ervaren, is wellicht ook meer aangedreven vanuit angst om controle te verliezen. Enkel jijzelf kan dit voor jezelf ervaren. Houd je vast vanuit angst en hoe voelt het om zelfs die waarheid te zien veranderen? 


Blijf ook alert voor mensen die vechten om ‘de waarheid’, want zoiets bestaat eigenlijk niet. Waarheden die aan het licht komen die eerdere verhalen veranderen - verschuivingen rond zekerheden die we de afgelopen twee jaar in de wereld hebben gezien, zullen naar voren komen. En ze zullen naar voren blijven komen en dat zal ook een bepaald niveau van verwarring creëren. Wees gewoon heel zachtaardig voor jezelf en anderen rond hoe 'buiten onze as' we allemaal zijn. Houd daar rekening mee.

Vanaf half november wordt via diverse kanalen melding gemaakt van een elektrische storm die halverwege de maand, half november tot ongeveer half december zal beginnen. Er wordt meegedeeld dat de elektrische storm ongeveer vier of vijf weken zal duren en alles zal versterken. Nu, ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik had zoiets van: 'Ik weet niet hoeveel meer 'versterkt' we nodig hebben.' In elk geval zou deze storm/storing een zuiverend effect zal hebben en bepaalde dingen die onderdrukt werden/worden komen naar de oppervlakte wat schokkend kan zijn en een hele uitdaging.

Dus, als je wilt, zal het ultieme resultaat van deze elektrische storm ons naar een nieuwe plek brengen. Houd er dus rekening mee dat half november tot half december zeer geladen tijden zijn. Dus als je in die periode heel gevoelig bent of gevoeliger , wil je misschien heel zorgvuldig kiezen wat je doet. En als je ervan houdt om op die sterke golven te surfen, kan het voor jou echt alles wat je doet versterken. Maar wees zoals altijd bewust - elektrische energie is sterk voor ons. Het kan erg bedwelmend zijn. Het kan ongelooflijk spiritueel levend aanvoelen, maar het kan ook ons ​​menselijk lichaam uitputten.

Houd dus rekening met balans en aarding wanneer je je in een behoorlijk geladen periode van je leven bevindt, of wanneer we ons als wereld in een sterke elektrische periode bevinden. Dus vooral half november tot half december, zorg goed voor je krachtige aarding in en met je lichaam. 

Hogere bewustzijnsboodschappen en transmissies zullen ook in deze periode sterker doorkomen. Het wordt als het ware 'normaal' dat jouw Ziel tot je spreekt op een heel nieuw niveau. Als  je ziel tot je spreekt, betekent dat niet dat je direct moet springen of in actie komen om iets te ondernemen. Het is ook heel belangrijk om de tijd te nemen en je af te stemmen. Je ziel iets tegen je zeggen zoals: 'Ik heb gewoon drie weken vrij nodig. Ik heb gewoon drie weken nodig om te rusten', en je zou kunnen zeggen: 'Ik weet niet of ik drie weken kan volhouden, maar ik hoor de oproep. Ik zal kijken wat ik kan herschikken. Ik zal kijken of ik een middag vrij kan nemen, of ik zal kijken of ik echt voor mezelf kan zorgen. Want als mijn ziel zegt, ik heb drie weken rust nodig, maar dat kan ik nu even niet, hoe kan ik dan co-creëren met mijn ziel?' 

Ik denk dat het een van de dingen is die ik heb geleerd door dit werk te doen, dat wij, als mensen, zo bereid zijn om onze kracht soms aan Spirit weg te geven, op ongeveer dezelfde manier waarop we zijn aangemoedigd om onze kracht weg te geven in zoveel andere manieren.

Dus, ik denk dat wanneer we voor het eerst contact maken met Spirit of we voor het eerst Spirit horen, er een zeer verleidelijke periode kan zijn waarin je je er gewoon aan wilt overgeven en je menselijke lichaam wilt loslaten. En eigenlijk begint het echte gouden bewustzijn wanneer de twee weer beginnen te versmelten, wanneer je terugkeert naar je lichaam, na dat niveau van ontwaken. Je begint aanpassingen te maken die heel gegrond zijn en heel echt en manifest kunnen zijn in jouw wereld.

Zielscommunicatie zal de komende twee maanden in opkomst zijn. Dus bij twijfel, luister gewoon, maak wat aantekeningen, leun achterover en herlees ze een week later nog eens. Sommigen zullen merken dat je zenuwstelsel erg geactiveerd wordt als je die berichten krijgt en je meteen wilt handelen of meteen wilt springen. En het zou heel goed voor je zijn om op dat moment geduld te oefenen en met je zenuwstelsel te werken. Ga zitten en adem, mediteer, doe wat je ook hebt geleerd en voed je lichaam met rust. Omdat deze hoge doses zielsenergie en visionaire en intuïtieve berichten je echt kunnen veranderen.

Houd daar dus rekening mee als deze periode van hogere bewustzijnsboodschappen begint toe te nemen en een beetje normaal wordt. En tussen haakjes, je hoort je gidsen misschien niet, maar als je echt oplet, begin je misschien op een geheel nieuwe manier synchroniciteit in je leven op te merken. Of op een maandag denk je: 'God, ik zou echt wat hulp kunnen gebruiken met wat van die technische dingen. Dat is een echte blokkade voor mijn werk op dit moment.'  En dan, oh, kijk, op donderdag stelt je vriend je voor aan hun vriend die toevallig een technische kenner is, en zijn bereid om met je samen te werken aan dit project omdat ze er ook gepassioneerd over zijn.

Let daar goed op want onze ziel spreekt niet alleen met woorden tot ons, maar ook met daden en met mensen en met dingen op het juiste moment op ons pad te zetten. De vraag is: zien we, horen we, merken we op?



SAMENGEVAT

  • focus op het verdiepen van de verbinding met je innerlijke stem (intuïtie).

  • focus op het gebruik van onderscheidingsvermogen bij het ontvangen van informatie gedurende deze tijd (kwik komt volgende week Schorpioen binnen, dus onze dromen zullen veelzeggend zijn).

  • focus op het beheersen van je emotionele reacties.

  • voorkom dat je in een langdurig isolement wordt gezogen.

  • focus op je triggers en stel jezelf de vraag: wat is het aan deze situatie waardoor ik getriggerd word? hoe voel ik me als ik getriggerd word? is dit geworteld in het huidige moment of stamde het uit mijn verleden?

  • focus op het helen van je wonden uit het verleden - weet wanneer je behoefte voelt aan een pauze/stop.

  • focus op het losmaken van giftige gewoonten, gedrag, patronen, verslavingen.

  • vermijd escapisme met verslavende gewoonten.

WAT KUN JE ERVAREN?
vertwijfeling over wie je werkelijk bent, eenzaamheid, depressie, verslaving, mentale mist, overweldiging, paranoia, isolement, gebrek aan richting (verloren), of spirituele ontkoppeling.
Om die reden is het diepe aarden in jouw basis/bodem enorm belangrijk. 

NIEUWE MAAN IN SCHORPIOEN

  • thema's van wedergeboorte, transformatie, transmutatie, zuivering,
  • onze wonden omzetten in liefde - een geweldige tijd om de conditionering en trauma's in de kindertijd te helen die verband houden met rijkdom, seks en intimiteit.
  • emotionele reflectie - focussen op onze triggers, gedragspatronen en verantwoordelijkheid nemen
  • oude huid afwerpen - dood van het oude, geboorte van het nieuwe.
  • deze nieuwe maan is verbonden met de maansverduistering in Schorpioen in mei 2022.
Zo, dat was alles voor de maand november. Zoals altijd hoop ik dat je heel goed voor jezelf zorgt. Als we voor onszelf zorgen, brengen we een sterker licht, kracht en energie naar anderen in onze wereld. En zoals ik altijd zeg, als je een zware maand hebt, doe er dan alles aan om deze maand voor jezelf te zorgen. Maar als je kopje overloopt, is er niets beters dan die energie met anderen te delen. Verbinding is waarom we hier zijn.

Voor persoonlijke consulten- op afspraak kun je me bereiken via
en


Populaire posts van deze blog

Contact maken met elfen - geleide oefening en mooie elfenmuziek

Ikigai--- een levensstijl

Het oude en het nieuwe paradigma