Supervolle Maan in Waterman



 De volle maan van 12 augustus in Waterman is de laatste supermaan van 2022. Dit betekent dat de emotionele energie intenser zal zijn; de nabijheid van de aarde zorgt ervoor dat we de maankracht meer voelen naarmate de maan groter en helderder lijkt.

Bij volle maan staan de zon en de maan lijnrecht tegenover elkaar. De aarde bevindt zich tussen de zon en de maan, waardoor de zon de maan kan verlichten en haar gloed op de aarde kan werpen. In wezen staan deze drie hemelse wezens in een rij en kaatsen energie van elkaar af om het zonnestelsel te verlichten.
Magisch en astrologisch zijn volle manen een tijd van rust en ontspanning. In de laatste fase van de maancyclus zijn betekent dat we ervoor kiezen om voorbij de huidige getijden te evolueren en te mediteren over hoe we collectief kunnen genezen. Het is ook een moment van realisatie en waarheid. De glans van de maan stelt ons aardbewoners in staat om ons meer bewust te zijn van onze omgeving, onze intuïtie te omarmen en de zaken vanuit een duidelijker perspectief te zien. De maandelijkse zichtbaarheid die we van de kosmos ontvangen, geeft ons voldoende kansen om beslissingen te nemen die ons leven kunnen verbeteren.
Een volle maan in Waterman biedt ons de kans om te zien hoe het collectief kan opstaan en 'radicale' verandering kan doorvoeren. De waterdrager (het symbool van het teken Waterman) is een humanitair persoon, omdat ze altijd hard werken om anderen te helpen overleven en bloeien. Met de maan in de humane en liefdadige Waterman, willen we ons best doen om de mensheid te helpen. Omdat het zich verzet tegen de Leeuw-zon, die bekend staat om egoïsme en dramatische uitingen van het hart, zullen we moeten streven naar een middenweg om deze nevenschikkende energieën in evenwicht te brengen.
Dit zou ertoe kunnen leiden dat velen prediken op hun zeepkisten - die, afhankelijk van de oorzaak die ze aanhangen, misschien niet zo erg zijn. Maar deze oppositie heeft specifiek betrekking op hoe we onze plaats in de wereld kunnen vinden door middel van liefdadigheidsinspanningen. Waterman en Leeuw vinden tenslotte voldoening in het geven aan anderen.
Saturnus retrograde en Uranus verbinden zich met de opstandige Waterman-maan, waardoor een revolutionair en altruïstisch sentiment ontstaat. Dit onderdeel van de volle maan brengt ons terug naar 2021, toen Saturnus en Uranus op 14 februari, 14 juni en 24 december in de lucht botsten.
Het voorbehoud is dat Saturnus retrograde loopt waardoor het meer een reflectieve tijd is. We zullen allemaal kunnen overschouwen hoe ver we zijn gekomen en hoeveel werk er nog te doen is in de wereld, en ook in onszelf. We kunnen niet langer een oogje dichtknijpen voor al deze zaken. We moeten een standpunt innemen en ons inzetten voor de toekomst.
Het lijkt misschien alsof er veel druk op ons rust om het universum te transformeren. De waarheid is dat het eenvoudiger is dan we weten. Omdat ons wordt gevraagd om onze morele verplichtingen via Saturnus te definiëren en in overeenstemming te brengen met onze morele verplichtingen, zullen we ons verenigen onder het mom van Uranus en ons verbinden met onze wereldwijde gemeenschap.
Als het om zaken op persoonlijk niveau gaat, is het essentieel dat mensen anderen het voordeel van de twijfel geven en vergevingsgezind zijn. Wat nog belangrijker is: onszelf nog een kans geven om in de goedheid van anderen te geloven.
Dit markeert een goed begin om de pijn en het trauma die we op dit moment allemaal ervaren, te helen en te helen. Paradigmaverschuivingen, mededogen, rechtvaardigheid en ethiek zijn thema's die we ook tijdens de supermaan kunnen ervaren.
Samen kunnen we de samenleving creëren die we willen en de rechten manifesteren die we als mens verdienen. Hoe ga jij de energie gebruiken om een ​​betere wereld te maken voor jezelf en anderen? Denk over deze vragen na onder de verlichting van de volle maan. We hebben de kracht om het universum te transformeren.
Reflectie
Waterman is een meester in emotionele objectiviteit. Waar heb jij je tanden en klauwen zo diep in zitten dat je door de bomen het bos niet meer ziet?
De volle maan van Waterman in 2022 is een geweldige tijd om het boeddhistische principe van niet-gehechtheid te beoefenen. Ja, misschien WIL je iets met elke vezel van uw wezen. Maar begrijp je ook dat als het niet gebeurt, je nog steeds in oké bent?
Als je denkt dat je niet kunt overleven zonder een persoon, een uitkomst of waar je ook aan vastzit, dan helpt deze volle maan je om die angst los te laten. Laat los, en de volle maan van Waterman zal een betere langetermijnoplossing voor jou bieden. Haastige spoed is zelden goed.


Populaire posts van deze blog

Contact maken met elfen - geleide oefening en mooie elfenmuziek

Ikigai--- een levensstijl

Het oude en het nieuwe paradigma