Veranderend bewustzijn van tijdsbeleving en doorleefde ervaringen

 De laatste decennia is het besef van de bewegingstijd gestaag toegenomen. De ervaring van deze verschuiving is voor zielen anders geweest, afhankelijk van hun Goddelijke timing opeenvolging van ontwaken en transformatie. Daarom kan de ervaring van tijd enorm variëren, afhankelijk van de complexiteit van iemands coderingen van gedachtepatronen, overtuigingen, emoties en herinneringen, in samenhang met hun niveau van herinneren en herstellen van hun ware Goddelijke oneindige bewustzijn op aarde.



In de afgelopen twee jaar is de ervaring van de versnelling vrijwel universeel, hoewel sommigen het niet interpreteren als een verandering in de tijd. Sommigen voelen een kortere duur van de ervaring van gebeurtenissen, terwijl anderen een vaag gevoel van ervaring hebben die anders aanvoelt. De meesten voelen de verandering als een allesomvattende intensivering van het versnellen van de tijd.

               


De basisbeweging van 3D-tijd, naar 4D synchrone tijd, naar 5D multidimensionale tijd (geen tijd) wordt steeds meer onthuld door puur ervaring. Er zijn veel factoren die bijdragen aan de verandering in de ervaring van tijd. Sommige zijn van menselijke 3D-oorsprong, d.w.z. het veranderen van de manier waarop het denkende brein en de hersenen informatie verwerken als gevolg van elektromagnetische golven via televisie, computers, mobiele telefoons, enz., en de exponentiële toename van 3D-taalinformatie en gecomprimeerde cyclustijden voor informatie. De algemene context voor de verandering van tijd is echter het verschuivende dimensionale hologram op aarde. De reeks wordt aangedreven door galactische en solaire verschuivingen in informatie, bewustzijn, energie en frequentie.


In 4D synchrone tijd



We zijn nu volledig in 4D synchrone tijd als frequentieorganisatie. Niet iedereen neemt deze verandering echter volledig waar. Voor degenen die zich op dit moment het meest bewust zijn, is het een volledige 4D-tijd. Hoewel er een volledig besef van 4D-tijd kan zijn, zonder een volledige transformatie naar ons Goddelijke oneindige bewustzijn, geleefd door de Lichtgeest en het Goddelijke lichaam, wordt 4D synchrone tijd gedeeltelijk geleefd binnen een oude 3D culturele organisatie. Alle menselijke systemen werken nog steeds op een 24-uurs aardrotatie, kalender (jaarlijks, maandelijks, dagelijks), factureringscycli, inkomensperioden, belastingperioden, vakanties, schema's, enz. De lijst van hoe de menselijke samenleving is gestructureerd door de beperkte denkgeest in 3D is de tijd eindeloos.

Met een bewustzijn van 4D-tijd verandert onze oriëntatie van beweging vanuit verleden, heden en toekomst. Dit referentiepunt voor het ordenen van onze ervaring of vooruitgang maakt bijna helemaal geen deel meer uit van onze ervaring. We bevinden ons echter in een vreemde transitie omdat we nog steeds in dezelfde 3D-maatschappelijke organisatie functioneren. We moeten dus nog steeds door het 3D-tijdpatroon navigeren met een nieuwe voorbij tijdperceptie die zich niet oriënteert op het verleden, het heden en de toekomstige volgorde.

Het goede nieuws is dat synchrone tijd ons bewustzijn vollediger in het nu plaatst. Ervaring is meer gelijktijdig met het nu-moment en de intentie van het bewustzijn zonder de filter van de denkende geest die alle ervaringen vormt vanuit zowel conditionering uit het verleden als een verwijzing naar de tijdsduur. De synchrone staat van het niet voelen van tijd is onze ware staat die de totaliteit zal zijn van onze ervaring in 5D en verder waar er geen tijdsperceptie is. Voorbij de beperkingen van de denkende geest, is er geen tijd - alleen een oneindig verschuivende ervaring van het huidige nu.

Onze perceptie van het versnellen van de tijd kan het resultaat zijn van de afbraak van de overlappende gebeurtenissen uit het verleden, het heden en de toekomst voor de oriëntatie van ervaring. Terwijl dit gebeurt, is een groter percentage van de ervaring gericht op het 'nu'. 

Dit betekent dat we de opeenvolging van ervaringen uit het verleden niet in het bewustzijn vasthouden. In zekere zin verwijderen we deze ervaring. Daarom herinneren we ons geen gedetailleerde volgorde van hoe onze ervaring van gebeurtenissen van het ene naar het andere gaat. We behouden een duidelijke herinnering aan ervaringen uit het verleden zonder de keten van gebeurtenissen die ervaring verdeelt in een opeenvolging van beweging van de ene gebeurtenis naar de andere - we houden de gebeurtenissen niet langer in het bewustzijn als een verbonden reeks.

Door de schrapping van de gedetailleerde ordening van ervaring, is er niet langer een oude oriëntatie die de tijd een langzamere duur zou geven als een stapsgewijs proces. Dus door de geheugenreeks verleden-heden-toekomst niet vast te houden om te ervaren, voelt het alsof de tijd sneller gaat.

5D Multidimensionaal Geen Tijd en het Goddelijke Harmonische Lichaam



We bevinden ons in een beweging voorbij de kunstmatige constructie van tijd die is gecreëerd door de beperkingen van de onharmonische denkgeest. Dit filter van beperking is gebruikt om onze ervaring te oriënteren in een smalle dichtheid van beperking. De geest van het valse zelf heeft alle disharmonische gewoonten van fysieke beperking gecreëerd. Ze verschijnen voor ons als wetten van 3D-materieel aards leven. We zullen ontdekken dat de materialiteit van het aardse leven, dat een frequentie van bewustzijn is, zal werken op een verschuivende frequentie van oneindige energie wanneer het goddelijke oneindige bewustzijn als het lichaam uitstraalt. Dit gebeurt in 5D en verder dan organisatie en ervaring van het dimensionale hologram op aarde.




Wanneer ons goddelijke oneindige bewustzijn wordt geleefd als het fysieke lichaam, is er geen beperking meer in tijd. De kunstmatige constructie van tijd heeft geen functie. De oneindige universele connectiviteit van bewustzijn is zijn eigen organisatie van activiteit, gedeelde ervaring en communicatie. 



Voorbij de denkende geest, is er een gelijktijdige creatieve intentie van telepathie, teleportatie, cellulaire regeneratie en bewuste manifestatie. Het is de wetende Lichtgeest van het hartbewustzijn dat door het Goddelijk voelende fysieke lichaam wordt geleefd. Binnen dit ontwaken is er het ziel- en lichaamsbewustzijn in een dimensionaal hologram van de Aarde voorbij de tijd.

Infobronnen: divers en persoonlijke waarnemingen en ervaringen.

Populaire posts van deze blog

Contact maken met elfen - geleide oefening en mooie elfenmuziek

Ikigai--- een levensstijl

Het oude en het nieuwe paradigma