ENORME sprong in evolutionair bewustzijn voor de mensheid, 21 December 2020

 21 december, ENORME sprong in evolutionair bewustzijn voor de mensheid




Op 21 december 2020 zal een Nieuw hoger Vibrerend Zonlicht, afkomstig van de Centrale Zon op de Aarde schijnen en dit hele Rijk zal doordrongen zijn van Exotische Kosmische deeltjes die onmiddellijk het DNA upgraden naar een hogere trilling.
Op dat moment zal de mensheid een enorme sprong in evolutiebewustzijn ondergaan waarvan de wereld nog nooit getuige is geweest. De meest diepgaande en opmerkelijke DNA-veranderingen zullen eerst gebeuren bij alle wezens die al dicht met de multidimensionale lichtfrequenties resoneren. DNA-strengen worden geactiveerd door de Gamma licht-deeltjes, en ze zullen opnieuw worden vastgemaakt aan het corresponderende Chakra-portaal. Op dat moment kan de bijbehorende dimensie worden waargenomen als de uiterlijke werkelijkheid.

Trager resonerende wezens zullen spoedig daarna volgen zodra ze vibrerend klaar zijn om de Kwantumsprong in Bewustzijn te maken, waardoor het innerlijk meesterschap vanuit eigen autoriteit en verantwoordelijkheid voor gezondheid, vrede, overvloed en liefde een nieuwe realiteit wordt.
Elk wezen draagt het eigen leven vanuit grootsheid en kracht, samen vormen alle wezens de verandering, transformatie en transmutatie de basis voor de nieuwe weg naar Zelfmeesterschap.

Alles wat nu wordt ervaren en doorleefd, maakt deel uit van het Grotere Plan, waarin de Grote Moeder Aarde het centrum is. De Grote Moeder Aarde is het die ons allen draagt en samen dragen wij die prachtige boodschap uit.



Het is de bestemming van deze wereld om weer terug te keren naar een paradijs en het is onze bestemming geweest om een ​​grote rol in dit alles te spelen. De Massale Globale communicatie rechtstreeks van de Pleiadiërs via de Earth Alliance naar de meest prominente leiders van Licht op deze planeet, voornamelijk gericht op een Massieve Planetaire Globale Meditatie die zal plaatsvinden op 21/12/2020. Als onderdeel van onze Laatste Missie naar planeet Aarde, en als leiders van Licht gestationeerd op het oppervlak, worden we door de Raden van Licht opgeroepen om Planetair Bewustzijn van deze Wereldwijde Meditatie tot stand te brengen. Dat ongelooflijke hoge niveau van Bewuste Samenhang tussen de Sterrenzaden van de Aarde gecombineerd met de hoog -vibrerende Ochtend zonnewende Lichtstralen van de eerste dag van het NIEUWE tijdperk van Waterman en de Gouden Centrale Zonnestralen van de Nieuwe Sat Yuga zullen een totale compressie-doorbraak teweegbrengen op het oppervlak van de planeet.



Een flits van verblindend wit, exotisch LICHT van de centrale zon naar de oppervlakte zal dit hele rijk naar fijne en verhoogde bewustzijnsfrequenties stuwen, zal een onmiddellijke DNA-upgrade teweegbrengen, en alle duisternis en lage trillingen zullen van de aarde worden uitgeroeid.

Great Central Sun Bewustzijn is de krachtigste kracht in het universum. Er is niets anders dan bewust Zijn. Het schept alle materie en waargenomen Werkelijkheid en zal door pure Bewuste Wilskracht deze Wereld terugbrengen naar het Paradijs zoals het altijd bedoeld was te ZIJN.

Populaire posts van deze blog

Contact maken met elfen - geleide oefening en mooie elfenmuziek

Ikigai--- een levensstijl

Het oude en het nieuwe paradigma