Enkele eenvoudige inzichten die kunnen bijdragen in de zoektocht van de mens...

Enkele eenvoudige inzichten die kunnen bijdragen in de zoektocht van de mens...




Dag lief mens op doortocht, aarde-bewoner en mede-reiziger, al dan niet op zoek naar...wie je werkelijk bent. In mijn eerste creatie schreef ik al eerder dat we nooit losgekoppeld zijn van onze Bron, van het Licht, ons innerlijk licht. Inner-eren in het inner-kennen dat elk levend wezen Bron Is. Wat zou het zoveel eenvoudiger zijn naar dit bewuste weten terug te keren, of zou het leven te saai worden? Ik weet het niet...ik stel me niet sinds vandaag die vraag. Om te groeien, om te evolueren, om te leren, om te...ja, dat zal best. Maar hoe zit het tot op de dag van vandaag? Hoe bewust is bewust, hoe spiritueel is spiritueel...volstaat het dan niet om te weten dat wij, jij en ik op doortocht zijn, in een aards belichaamd bezield omhulsel . Wat is de meerwaarde in dit aardse leven om zichzelf voor minder of meer dan Bron en Aarde in verbinding, te omschrijven, op te heffen, naar beneden te halen of zich te laten ver-heffen en neer-waarts te laten halen? Hoe terug in het midden te komen, als Bron en Aarde verbonden. 

Onze ziel drukt zich uit door zich naar de aarde te buigen. De eerbied naar wat boven ons is, het Licht, de eerbied voor wat onder ons ligt, de Aarde, de eerbied van de Medemens die naast ons staat, gelijkwaardig, want alleen daardoor kan de mens de juiste eerbied hebben voor zijn eigen ik. 

Ik citeer een stukje van Rudolf Steiner ' Er gaat tegenwoordig een golf van diepe onwaarachtigheid over de hele aarde, doordat er in de mensheid stelsels worden nagestreefd die op de een of andere manier iets te maken moeten hebben met de talen van de volkeren. Want de mensen hebben niet meer die relatie tot de taal die door de taal heen naar de mens kijkt, die door de taal heen naar het wezen van de mens kijkt.'

Wij mensen zijn spirituele wezens op reis. Voordat we in dit fysieke lichaam werden geboren, hadden we een moment in de tijd gepland, waarop we wakker worden en weten hoe we de vragen moeten beantwoorden: ′ ′ Wie zijn we en wat doen we hier? ”De baarmoeder van onze moeder was voor ons als een tunnel van vergeten en we wisten van tevoren wat het grootste risico is: om nooit meer te herinneren, in dit leven. We waren nooit losgekoppeld van onze bron van Licht; onze uitdaging is om onze innerlijke pilaar van Licht te helpen groeien, ter nagedachtenis aan wie we werkelijk zijn.




 Onze zielen sterven nooit; we veranderen alleen het voertuig. Wanneer het tijd is om het levenskoord van ons fysieke lichaam los te koppelen, stijgt onze ziel buiten het fysieke lichaam uit. We nemen de ervaring van ons leven mee, maar onze focus verandert naar een iets ander niveau van trillingen. We zullen in een toekomstig leven niet langer dezelfde fysieke vorm hebben - en dat komt omdat onze ziel geen vorm heeft. Elk leven brengt ons meer ervaring en wijsheid.

Alles is energie die op een bepaalde frequentie vibreert. Alle levende wezens op aarde hebben bewustzijn - zelfs stenen en bomen. Alles is verbonden met de ′ ′ levensboom ′ ′ of een oneindige energiebron. We kunnen verbinding maken met het bewustzijn van bomen en stenen en we kunnen zelfs gesprekken met hen beginnen, op hun privé-trillingsfrequenties. Ons lichaam bestaat voor 90% uit water en kan worden geprogrammeerd en gemodelleerd naar een bepaalde trillingsfrequentie, door middel van gedachten, geluid, kleur en liefde. Op het moment dat we de vibraties begrepen, kunnen we elke ziekte of ongesteldheid in ons lichaam genezen door de vibratie te veranderen.

Onze gedachten creëren onze realiteit. Alle gedachten zijn energie die zich manifesteert in wat we als realiteit zien. Altijd bewust zijn van onze gedachten is een van de eerste stappen in het nemen van verantwoordelijkheid voor het co-creëren van je eigen realiteit. Het is een eenvoudig concept, maar het vereist bewustwording en werk. Als elke persoon op aarde zijn gedachten zou richten op vrede en liefde, dan zou er geen oorlog en geen tirannie in de wereld zijn. Door ons te concentreren op negatieve gedachten, zullen we een lagere trillingsfrequentie creëren; als we ons concentreren op positieve gedachten, kunnen we de trillingsfrequentie verhogen. Onze realiteit is een manifestatie van wat we creëren door middel van onze denkpatronen.

We zijn hier omdat we hier verwacht werden. Er zijn verschillende rassen en dimensies van wezens op deze planeet: engelen, cherubijnen, aartsengelen, die van Sirius, enz. We hebben ons vrijwillig aangeboden om hier te zijn, op dit punt - om de roep van planeet Aarde te beantwoorden, die om hulp riep. Ik kwam hier vanuit andere sterrenstelsels, universa en kosmos. Velen kwamen hier elke keer als er een kans was om een ​​′ ′ gouden eeuw "te krijgen, na de ′ ′ val".

 De meesten van ons zijn hier al meerdere keren eerder geïncarneerd om ons op dit leven voor te bereiden. Er zijn zielen die hier zijn om inspirators te zijn, maar er zijn ook zielen die hier wilden zijn, alleen maar om de vibratie van het menselijk ras te helpen verhogen. Velen van ons hebben meer ′ ′ klassen ′ om af te studeren, om onze eigen meesters te worden, in het proces van reïncarnatie.

We zijn nooit alleen. We zouden hier niet kunnen bestaan ​​zonder de hulp van onze spirituele gidsen, hoogtrillende wezens, van Licht, die overeenkomsten met ons hebben gesloten om ons te helpen op het pad naar ascensie. Deze spirituele gidsen bestaan ​​op een ander trillings- of dimensionaal niveau dan het onze en daarom kunnen de meesten van ons ze niet zien. Ze zijn altijd bij ons en wachten geduldig op ons om hun hulp te vragen. Ze respecteren onze vrije wil en kunnen niet tussenkomen als we dat niet vragen. De meeste begeleiding komt van binnenuit, als een intuïtie, via een telepathieproces; berichten kunnen ook van andere mensen komen, die een soort ′ ′ tussenpersoon ′ ′ zijn van onze spirituele gidsen.

Tijd is een illusie We hebben een verleden en we zijn al in de toekomst geweest. De meeste van onze energiedeeltjes (onze ziel) bestaan ​​op een plek zonder tijd. Tijd wordt gecreëerd om te experimenteren en maakt deel uit van een gecontroleerd experiment. Meditatie is de sleutel om terug te keren naar de plaats zonder tijd, waar je alle antwoorden kunt vinden.

Ascensie betekent niet ergens heen gaan. Is een staat van zijn, een focus op gewaar zijn en bewustzijn in een hogere bewustzijnszijnsfrequentie. We gaan nergens heen, maar herontdekken gewoon de plek waarvan we dachten dat we weg waren. We zijn al wat we willen zijn; we hoeven alleen maar weer bewust te zijn.

Liefde is alles Het vinden van en opnieuw verbinden met het gevoel van liefde vanuit eigen heelheid-liefdeskracht is het belangrijkste wat wij als mensen kunnen doen. Zijn. Onvoorwaardelijke liefde is de sleutel om terug te keren naar de Bron. Zonder liefde is er niets. 

Als deze inzichten door iedereen bekend zouden zijn en in praktijk zouden worden gebracht, dan zou de hele mensheid enorm kunnen veranderen. Afgunst, oorlog, vijand, haat, egoïsme ... al deze dingen zouden in een oogwenk kunnen verdwijnen, en alles wat zou overblijven zou gewoon liefde, vrede en geestelijke vrede zijn. 





Populaire posts van deze blog

Contact maken met elfen - geleide oefening en mooie elfenmuziek

Ikigai--- een levensstijl

Het oude en het nieuwe paradigma