Verbinding met het kristallijnen grid van de aarde + meditatie

De manier om de hogere vorm van licht te verankeren, is door verbinding te maken met het kristallijnen raster. Meestal worden verhalen verteld rond ascentie en de symptomen die je kunt ervaren. Er is echter meer. Eerst even verduidelijken wat een kristallijnen raster is en hoe je je kunt verbinden.


Wat is het kristallijnen raster?

De geascendeerde aarde heeft een hoger multidimensionaal trillingsrooster dat bekend staat als het kristallijnen rooster. Het is bekend om de goddelijke energieën te ontvangen vanuit het centrum van de melkweg, wat ze uniek maakt. Het is bekend dat het verantwoordelijk is voor het bewaken van de ascensieprocedure die mensen ondergaan door spiritueel ontwaken en verhoogde trillingsenergieprocedures. 

Dit ascensienetwerk is verantwoordelijk voor het uitzenden van een gebalanceerde vorm van verankerend licht over de aarde. Dus, waar je ook bent op aarde, je hebt altijd toegang tot het ascensielicht. Niet alle plaatsen hebben echter dezelfde energiefrequentie. Er zijn bepaalde plaatsen met een hogere frequentie van het kristallijnen rooster en sommige met een lagere energie. Je kunt dit ascensielicht altijd gebruiken om je bewustzijn te verhogen en rechtstreeks verbinding te maken met de Goddelijke energiebron.


Hoe verbinding te maken met het kristallijnen raster

Aandacht is het belangrijkste element wanneer je van plan bent om verbinding te maken met het ascensienetwerk. Begin met het sluiten van uw ogen en haal diep adem.  Maak je hoofd leeg van alle gedachten die niet relevant zijn voor verbinding met het ascensienetwerk en verankering van licht. Het kan je helpen om de gedachten die voorbijkomen in een wolkje te visualiseren en voorbij te laten gaan. Concentreer je op je hart en stel je voor dat je omringd bent door licht. Laat het licht je hart binnenkomen en laat het uitzetten om elk deel van je lichaam te bereiken.


Stel je voor dat alle chakra's worden geactiveerd door het verankerende licht dat de aarde bereikt nadat het uit je lichaam is gestroomd. Je zult je gewaarzijn naar de aarde voelen stromen. Op het moment dat je een bepaalde stroom energie in je lichaam voelt, is dat het moment waarop je verbonden bent met het Goddelijke en alles wat er voor je is.



Je zult in staat zijn om de energie van de kern van de aarde te visualiseren die door je voeten naar je ruggenmerg, door je hart, naar je hersenen stroomt. Als het licht elk deel van je lichaam bereikt, wordt je bewuste gewaarzijn groter en zul je je meer bewust worden van wat er om je heen gebeurt. Neem in rust de tijd die je nodig hebt om je te verbinden. Blijf tot zolang het goed voor je voelt in deze ervaring en open langzaam je ogen. Geniet na, ga niet onmiddellijk over tot drukke bezigheden. Een kopje thee of een glaasje water drinken, nagenieten.


Het licht is jouw energiebron

De energie die het verankerende licht heeft, is geen normale energie die je ergens anders vandaan kunt ontvangen. Het is energie die uniek is om te worden gevonden uit een andere bron, en het is geascendeerde energie die rechtstreeks uit het kristallijnen raster komt dat rijk is aan kracht. Het kan de trillingsfrequentie van je lichaam verhogen en alle negatieve energie uit je lichaam, geest en ziel van je wegnemen. Allemaal tegelijkertijd terwijl je je lichaam nieuw leven inblaast en vult met positieve emoties van geluk, vreugde en vrede. 




Populaire posts van deze blog

Contact maken met elfen - geleide oefening en mooie elfenmuziek

Ikigai--- een levensstijl

Het oude en het nieuwe paradigma