Je Zielsblauwdruk



Je Zielsblauwdruk omvat in de kern wat jouw unieke bijdrage is aan de wereld, vanuit wie jij werkelijk bent. Het heeft niets te maken met geld, met roem, met titels, met labels, met de vele identificaties waaraan mensen nog vaak gehecht zijn. Je Zielsblauwdruk is eerder een verzameling van alles wat je ooit bent geweest, van je ooit hebt gedacht, gevoeld, gedaan en ervaren hebt.  In deze aardse incarnatie bouw je verder vanuit die essentie, alleen is het belangrijk je te herinneren in welke vorm jij jezelf wilt uitdrukken. In deze tijd is het ook de uitdaging om ook vormen, bedacht vanuit wat gedacht wordt de enige vorm te zijn, te veranderen, mee te bewegen naar die veranderingen, op andere wijze. 

De handtekening van je ziel is authentiek de jouwe. Alleen jij kunt je specifieke Zielsignatuur of- blauwdruk  op deze aarde delen. Het is zo individueel als een vingerafdruk. De handtekening van je ziel bevindt zich in de diepste kern van wie je bent en doordringt elk aspect van je leven. 

Afgelijnd zijn met de handtekening van je ziel zou de normaalste zaak van de wereld moeten zijn. En toch worstelen zo velen van ons. Velen van ons zijn zich niet bewust van het bestaan ​​van onze Zielsignatuur. Als mens en tot de rand gevuld met een complexe werveling van menselijke emoties, hebben we de neiging onze ware roeping over het hoofd te zien. 

Tijd om naar binnen te gaan
Ik moedig je nu aan om wat tijd te nemen en hier echt bij te zitten. Zit in meditatie als je kunt, of begin misschien gewoon vrij te schrijven om te zien wat er voor je opkomt. Neem echt even de tijd om hier gewoon bij te zijn. Wat is uw zielshandtekening? Wat roept tot je in het diepst van je ziel? Neem de tijd en luister gewoon ... luister en voel. En als je geen flauw idee hebt, is dat ook goed. Het gaat nergens heen, het wacht gewoon geduldig om ontdekt te worden.

Stop en stel jezelf deze vraag:

Is het mogelijk dat je ergens onderweg de boodschap hebt geabsorbeerd - of deze nu door je familie, de samenleving of jouw eigen onzekerheid is overgebracht - dat je niet genoeg bent?

We keren onze rug naar de essentie van wie we diep van binnen zijn. En daarmee stappen we direct in de ervaring van lijden en schaarste. We ontkoppelen ons van onze ware bron. We worden als kuikentjes die in het nest achtergelaten zijn - nog niet gevormd, in een verzwakte toestand, niet in staat om onszelf te voeden, niet in staat om te vliegen. Maar wanneer we in staat zijn om toegang te krijgen tot onze eigen unieke zielsignatuur en deze te bewonen, worden we compleet. Door alles wat we zijn te accepteren, kan onze zielsignatuur zich versterken tot zijn grootste expressie. 



Dit gebeurt als een reeks subtiele verschuivingen. De meesten van ons ervaren dit niet als vuurwerk. Het is eerder zacht en verrassend. Op het moment dat we in staat zijn om bewust verbinding te maken met onze zielsignatuur - het moment dat we stoppen met het weerstaan ​​van de waarheid van onze aard - beginnen onze levens te veranderen op manieren die we ons niet eens kunnen voorstellen.

Liefs



Populaire posts van deze blog

Contact maken met elfen - geleide oefening en mooie elfenmuziek

Ikigai--- een levensstijl

Het oude en het nieuwe paradigma