Aanloop naar het 4-4-4 portaal

We naderen het einde van de maand maart. April gaat verbazingwekkende energieën brengen. We bevinden ons nog steeds in de vurige gloed van het Ram-seizoen. Op 1 April staat de Nieuwe Maan in het teken Ram ( zie vorig blog) Deze energieën kunnen je een kosmische 'herlading' brengen.

Deze Nieuwe Maan brengt magie met zich mee. Verwacht diepe slaap en zelfs diepere dromen binnen deze energieën. Het kan ook romantische vonken opleveren. Je voelt misschien dat er iets enorms is verschoven, of dat het licht is teruggekeerd. 

April brengt ons het Licht van Lyra. Veel Galactische transmissies komen binnen met deze energieën. Golven en golven van Galactische Frequenties. Dit zijn de Lichtcodes van het Nieuwe. Dit zijn krachtige manifesterende energieën die leiden naar het 4:4 Portaal. 


Oude systemen als overtuigingen, patronen, gedachten worden in onszelf verder opgeschoond; patronen die niet meer resoneren met de energie van het Watermantijdperk. Zoek zoveel als je kunt de stilte op, verbind je niet met het lawaai, het geschreeuw van de buitenwereld. De energie van 4:4 heeft een sterke en hoge frequentie en wil je de energie doorleefd ervaren en voelen, dan ondersteunen stiltemomenten het integratieproces in jezelf. Bewust aanwezig Zijn.

Het 4:4-portaal zal voortbouwen op de energieën van de afgelopen twee portalen (2:2 en 3:3) en deze versterken. Het is een tijd om aan hetzelfde plan of dezelfde manifestaties te werken die je de afgelopen maanden hebt proberen door te voeren. 

Dit is een intens portaal. Het is een teken van bescherming en geluk. De komende twee maanden zullen ook goed zijn voor je financiën als je je best doet om dingen voor elkaar te krijgen.

Het 4:4-portaal is krachtig  portaal voor elke Tweelingvlam. Als je deze persoon hebt ontmoet, weet dan dat deze energieën je leven naar een hoger doel zullen brengen. Wanneer je je tweelingziel ontmoet, zal je leven een nieuwe betekenis en richting krijgen. Op 4 april hebben we ook Mars Conjunct Saturnus in Waterman. Dat betekent dat de energieën extra intens zullen zijn. Dingen zullen naar de oppervlakte komen als je ermee om moet gaan.

We hebben op 16 april de Volle Maan (of Roze Maan, genoemd naar de roze bloemen van de floxbloem) in het teken Weegschaal. Deze maan komt halverwege de maand naar ons toe. Het brengt ons ook in het Eclips-seizoen. Een Eclips-seizoen is een tijd van verdieping en voorbereiding op het nieuwe. Dit gaat dan ook gepaard met het afscheid nemen van wat niet langer bijdraagt tot groei waaronder relaties, werksituaties, ongezonde leefpatronen et cetera. 

De volgende Nieuwe Maan, 30 april, is er ook een gedeeltelijke Zonsverduistering. Dit zal de eerste Zonsverduistering van 2022 zijn en vindt plaats in Stier. 

April brengt ons de energieën van de sterren, verwacht een ton Pleiadische energieën. Van 15 t/m 29 april is de Lyriden Meteorenregen. 



Meteoren zullen stralen vanuit het sterrenbeeld Lyra. Verwacht vuurballen. Daarom verbinden we de komende maand extra met onze voorouders. Lyra is waar onze Galactische Voorouders vandaan komen. De Lyranen waren ook sterk verbonden met Lemurië. Het 4:4-portaal zal ons helpen om de codes van Lyra te activeren en te ontgrendelen. Verwacht grote DNA-activeringen in de komende 2 maanden. 



WIE ZIJN DE LYRANEN? – Wakkere mensen 

www.miekecoigne.com


Populaire posts van deze blog

Contact maken met elfen - geleide oefening en mooie elfenmuziek

Ikigai--- een levensstijl

Het oude en het nieuwe paradigma