Tijdsverschuiving

Velen worden zich bewuster van "veranderingen" die plaatsvinden die gewoon niet verklaard kunnen worden, ook al wordt geprobeerd er een verklaring voor te vinden. Deze vreemde verschuivingen in de tijd vinden plaats terwijl we ons spiritueel bewustzijn verhogen en meer Eenheidsbewust worden. We stappen uit het oude paradigma en gaan een hogere staat van zijn binnen. De meesten van ons dachten aan de verschuiving als een enorme gebeurtenis die alles in een oogwenk zou veranderen. Maar deze theorie is gewoon niet uitgewerkt. Het lijkt erop dat we allemaal Tijdlijnen betreden die passen bij ons trillingsbewustzijn.



Tijdverschuiving is een relatief nieuwe term die het oude fenomeen beschrijft dat werd waargenomen door sjamanen, yogi's en andere spirituele adepten die in staat zijn om toegang te krijgen tot gebeurtenissen in het verleden, het heden en de toekomst, deze te ervaren en te beïnvloeden. Tijdverschuivingen zijn werkelijkheidsveranderingen waarin de dimensie van de werkelijkheid die we kennen als 'tijd' een soort waarneembare transformatie ondergaat. Tijdverschuivingen lijken ons zodanig dat we ze kunnen observeren in de vorm van tijdloops, tijdreizen, tijdvertraging en retrocausaliteit.

Tijdsverschuiving 1. Een gebeurtenis uit het verleden of de toekomst ervaren in het huidige moment. 2. Beïnvloeding van gebeurtenissen uit het verleden of de toekomst. 3. Het ervaren van lussen in de tijd, waarin een reeks gebeurtenissen zich herhaalt. 4. Een vorm van realiteitsverschuiving waarbij tijd betrokken is.


Het leven dat we vroeger kenden is volledig aan het veranderen en het komt tegelijkertijd met extreme hoogtepunten en extreme dieptepunten. Als jij dit voelt, is dit één van de tekenen dat je aan het meebewegen bent in die verschuiving. Geestelijk ontwaken is geen gemakkelijk proces. Als je je kunt verhouden tot de volgende ideeën, zou je heel goed een verschuiving naar een hogere vibratie kunnen ervaren ... Zware emoties komen naar de oppervlakte. De meeste mensen denken dat een spiritueel ontwaken een onmiddellijke verwijdering van ons negatieve verleden en lagere energieën betekent, en een plotselinge transformatie naar verlichting. Een spirituele reis brengt echter constante fluctuaties met zich mee, aangezien karmische energie naar de oppervlakte komt en je werkt om je energielichaam te verlossen van die ervaringen en emoties. Misschien heb je diepe wonden uit je kindertijd, relaties uit het verleden en vorige levens die veel aandacht en genezing nodig hebben voordat je verder kunt gaan. De wereld om je heen is niet langer logisch. Als je naar een restaurant, supermarkt of bank gaat, kan het zijn dat je je anders gaat voelen in een wereld die je eerder zo vertrouwd had gevoeld. Je raakt ongeïnteresseerd in materiële zaken, winkelen, uit eten gaan en alle 'normale' dingen doen die mensen doen. Misschien begin je meer troost en betekenis in de natuur te vinden en je creativiteit te verkennen. Je laat steeds meer gewoonten los die niet goed zijn voor jou. Op dit punt begin je te beseffen dat je niet je beste zelf kunt worden met giftige mensen, stoffen en gewoonten die je zwaar belasten. Om een ​​lichtwezen te worden, zul je ontdekken dat drugs, alcohol, junkfood, misbruikrelaties en te veel tijd in de technologie je energie ernstig zullen uitputten. Tijdens je spirituele zoektocht zul je geïnteresseerd raken in het voeden van je lichaam met lichter, voedselrijk voedsel, activiteiten die bijdragen tot je algemeen welzijnsgevoel enz...

Je wilt meer tijd alleen doorbrengen
Naarmate je ouder wordt, zul je merken dat je meer van je eigen gezelschap geniet dan ooit tevoren. Je waardeert je tijd en beseft dat als je in de buurt bent van sommige mensen, vooral mensen met wie je niet echt vibreert, je eigen energie wegvalt. Je merkt dat je meer tijd wilt besteden aan het verkennen van je creativiteit en het ontwikkelen van een relatie met jezelf. Maak je zich geen zorgen als je merkt dat je meer alleen wilt gaan; dit is een normaal onderdeel van een spirituele verschuiving.
Je ervaart meer synchroniciteiten De meeste mensen noemen deze toevalligheden gewoon, maar tijdens een spiritueel ontwaken leer je ze kennen als synchroniciteiten. Als je onder meer regelmatig getallen ziet herhalen, zoals 11:11, 2:22, enz.


Terwijl we vooruit blijven gaan, zul je waarschijnlijk meer synchronistische gebeurtenissen ervaren op verschillende nieuwe en opwindende manieren!


Populaire posts van deze blog

Contact maken met elfen - geleide oefening en mooie elfenmuziek

Ikigai--- een levensstijl

Het oude en het nieuwe paradigma