Van innerlijke Polarisatie naar innerlijke verbinding

 Van innerlijke Polarisatie naar innerlijke verbinding



Het is niet zo lang geleden dat het woord "polarisatie" zelden of nooit werd gehoord in normale gesprekken. Nu is het het middelpunt van onze uitdaging geworden terwijl we ons een weg banen door deze spirituele overgang in ons dagelijks leven. Nooit eerder hebben we een meer grafische demonstratie gezien van de extremen aan elk uiteinde van de lichte en duistere krachten, terwijl ze allebei strijden om dominantie binnen onze wereld.

De lichtenergieën richten zich op menselijke behoeften en onze omgeving, terwijl de duistere krachten alleen maar meer geld en macht willen creëren. Het resultaat is dat woede en angst aan beide kanten worden verkondigd, terwijl ze werken om de ander te domineren en te beheersen. Het is alsof het allemaal vervat zit in één persoon die worstelt tussen zijn verlangens in zijn eigen bovenste en onderste chakra's.

Het is geen toeval dat dit de kern vormt van de uitdaging waar we allemaal voor staan ​​op dit punt van onze incarnaties hier op onze planeet Aarde. Het is gewoon de grootste kans die de meesten van ons en onze planeet ooit zullen hebben om onszelf uit deze 3D-wereld van zo'n extreem conflict te verheffen dat uiteindelijk op zijn eigen vernietiging lijkt gericht.

Het is de spirituele kans die ons hier bracht toen we ervoor kozen om te incarneren in deze kritieke tijd in de evolutie van onze planeet. Het antwoord kan alleen worden gevonden door diep in onze eigen goddelijkheid zelf te gaan.

Diep in onze innerlijke rijken moeten we een manier vinden om onszelf lief te hebben en onszelf te vergeven in onze heelheid, waardoor we zowel onze lichte als onze duistere zij-energieën opnieuw verenigen. Al onze mannelijkheid en onze vrouwelijkheid, al onze gevoelens van slecht en goed, weer bij elkaar gebracht, zodat we één kunnen zijn met alles wat in die heelheid is .



Op dat moment kunnen we alle anderen liefhebben en vergeven, en daarbij het mededogen vinden dat nodig is om de angst en woede die ons omringen te neutraliseren.

Een essentieel onderdeel van dit proces is de 'emotionele zuivering' waardoor we alle opgekropte wrok en schuld loslaten die we door al onze ervaringen uit het verleden hebben bedekt.

Door dit proces kunnen we gevoelens van vergeving en mededogen voor onszelf bereiken, waardoor we de deur openen naar onze gevoelens van mededogen voor alle anderen.

Dit wordt allemaal gedaan via onze hartchakra's. Als we eenmaal het begrip van deze uitdaging hebben bereikt, wordt de test er een van het handhaven van ons spirituele centrum te midden van het spervuur ​​van voortdurende gebeurtenissen terwijl we ons een weg door het proces blijven banen.

www.miekecoigne.com

Populaire posts van deze blog

Contact maken met elfen - geleide oefening en mooie elfenmuziek

Ikigai--- een levensstijl

Het oude en het nieuwe paradigma