Inner-rijke verbinding met de natuurwetten


In het leven op aarde gelden bepaalde wetten, of we dat nu leuk vinden of niet...die wetten erkennend, geven ze ons tot op zekere hoogte structuur, houvast, waarin ons licht zich kan ontplooien.
Gaan we de strijd, het gevecht aan hiertegen, dan blijven we strijden met de aardse omstandigheden op aards niveau, lopen we te mopperen en te klagen en werpen we steeds meer en meer hindernissen voor onszelf op.
Aanvaarden, accepteren dat het leven op aarde is zoals het is, doch erkennen dat de aarde en het aardse leven verlicht en beziel(en)d is, dat de natuurwetten het leven dienen en dat we geholpen worden om ons licht, onze zielenkracht op aarde te manifesteren.
Ze vormen de matrix waar ons licht in kan stromen en waar het zich verder kan vormen.
Bereid zijn om allereerst datgene te aanvaarden wat er Is: bereid zijn om de aardse omstandigheden mee te nemen in alle overwegingen of dat we er eigenzinnig op staan dat alles maar moet gebeuren zoals wij denken dat het zou moeten gebeuren?!?
De natuurwetten dienen ons leven, alle leven, we kunnen deze niet/nooit onder controle houden of ' overheersen'-- te meer: dat is niet onze taak!

Neem de tijd om invoelend te reflecteren en herken in jezelf de innige connectie tussen ' materie ' en ' licht '.
We zijn allen op aarde om deze twee polen op gelijke waarde te schatten, te accepteren en in dit spanningsveld bewust-Zijn te vormen.



Populaire posts van deze blog

Contact maken met elfen - geleide oefening en mooie elfenmuziek

Ikigai--- een levensstijl

Het oude en het nieuwe paradigma