Zichtbaar authentiek 


Laat je ware zelf als een stralend geliefd wezen zichtbaar worden, ook al voel je je onzeker, voel je je niet door iedereen geliefd, ook al heb je nog zoveel twijfels over jezelf, herinner je heel eenvoudig dit: " Jij en ik en iedereen zijn stralende Bronwezens, en op dit niveau is niemand beter dan Jij, dit is slechts een gedachte, een aanname, een overtuiging. Niets meer dan dat.
Waarom zou je twijfelen aan jouw authenticiteit?
Waarom zou je je blijven verbergen?.Achter wie / wat wil je je blijven verbergen?
Waarom zou je jezelf naar beneden blijven halen en waarom zou je dit spel blijven meespelen?
Waarom zou je jezelf zoveel tekort blijven doen en welke impact heeft dat op je gezondheid?

Jezelf eren is een daad van zelfliefde. Door te eren wie jij als Bronwezen bent, eer je het Bronwezen van ieder levend wezen. Spreek je gevoelens uit,draai er zelf niet omheen, zoek geen excuses, verzin geen verhalen om toch maar uit het zicht te blijven, geen kritiek te krijgen, niet aanvaard te worden. De meeste misverstanden ontstaan door het niet helder eerlijk verwoorden van je diepste gevoelens.Stel je voor dat je vanaf vandaag jezelf eert, eerbied voor jezelf ontwikkelt. Zou je anderen nog als minder of beter kunnen waarnemen, wetend dat we Bronwezens zijn?

 De ander kan je afwijzen...maar JIJ hoeft jezelf niet af te wijzen, want, herinner je: jij bent een goddelijk wezen en op dit niveau is er geen afwijzing. 
Het aardse spel van sympathie, antipathie is een spel binnen de matrix waarbij dualiteit en afgescheidenheid is en wordt gecreëerd. 

Als jij je ware zelf laat zien, zonder angst voor de gevolgen of de impact in de dynamiek van relaties ( familie, vrienden) zul je innerlijke vrede en liefde ervaren, meer innerlijke rust en acceptatie. Wordt je bewuster Zijn opgerekt en zul je ook meer en meer waarnemen wat er werkelijk speelt op aarde.

En is het niet dat waar iedereen zo naar verlangt? Vrede in eigen hart en deze ook echt leven?

Onze bijdrage aan de transitie van de Aarde bestaat voornamelijk uit het zichtbaar Zijn wie we als unieke Bronwezens in essentie zijn. In onze zichtbaarheid vanuit zelfliefde, creëren we vanuit onze binnenwereld een buitenwereld die zich daarin weerspiegelt in hoe wij zelf de verantwoordelijkheid nemen en daarna samen uitdragen.




Populaire posts van deze blog

Contact maken met elfen - geleide oefening en mooie elfenmuziek

Ikigai--- een levensstijl

Het oude en het nieuwe paradigma