Trillingsfrequentie verhogen 





Wat is 'je trillingsfrequentie verhogen' in essentie?
In essentie lijkt het wel eens alsof het erover praten, het verlangen en aansturen vanuit ego-denken voldoende is om eventueel in een gewenste staat van verlichting te landen.

Heel eenvoudig houdt het verhogen van je trillingsfrequentie in dat je in een totaal zuivere zielsfrequentie komt en resoneert op je unieke authentieke zielskleur en zielsbestemming.

Je begrijpt dus dat jouw zielskleur niet te vergelijken is met de zielskleur van iemand anders.

Hoe we onze zielskleur en zielsbestemming in het aardse leven vormgeven, ligt in onze handen. 

Omdat we hier op aarde te maken hebben met aardse emoties en gevoelens, die de weg naar het leven vanuit onze unieke zielskleur bemoeilijken, vraagt om heel bewust waar te nemen. Emotionele, mentale en psychologische gehechtheid enerzijds en het onthechten ervan, is een opstap naar onze meest volmaakte goddelijke versie van onszelf.

Overtuigingen, verinnerlijkte scripts vanuit een diepgelaagde 'mindcontrol' binnen de Matrix, dienen erkend en herkend te worden. Dan pas is er ruimte om zich af te stemmen op ieders unieke zielskleur.

De mens in de Nieuwe Tijd is de mens die van binnenuit ontwaakt, het innerlijke werkmanschap op zich neemt, de verantwoordelijkheid neemt. De veranderingen naar de Nieuwe Tijd wordt gedragen door bezielde en bezielende inspirators, waarin 'samen' een andere toon en gestalte krijgt met name vanuit een krachtig stralende hartsenergie. 

Daar is er geen sprake meer van emoties als angst, afgunst, wedijver, agressie, concurrentie die mensen in een lagere trillingsfrequentie houdt. 

Mieke 

Diepte- en bewustzijnswerker 

www.miekecoigne.com






Populaire posts van deze blog

Contact maken met elfen - geleide oefening en mooie elfenmuziek

Ikigai--- een levensstijl

Het oude en het nieuwe paradigma