Lemurische Facilitator

 LEMURISCHE FACILITATOR




De Lemuriërs waren zeer vreedzame wezens, die op het eiland Lemurië in de Stille Oceaan leefden. Terwijl de Atlantiërs veel technischer waren, waren de Lemuriërs meer natuurgericht met krachtige paranormale gaven. Er was een tijd dat deze Wezens niet langer hun Aardse land konden bewonen en sommigen van hen verlieten deze planeet, maar bleven toch verbonden. Anderen leven in de aarde en brengen nu de Lemurische Zaadkristallen voort om ons te helpen verlichten.

Negen jaar geleden heb ik de eerste initiaties ontvangen bij José Smit.

Ik heb een zeer sterke band met de Lemuriërs en ze leven inderdaad in de aarde, op een ander vlak of in een andere dimensie, net zoals de feeën. De Lemuriërs zijn echter in staat om in en uit de fysieke objecten te bewegen omdat er niets is. De Lemuriërs zijn tenger gebouwd, communiceren telepathisch en zijn hier om ons te helpen evolueren.

Deze afstemming voor de Lemurische Facilitator laat je kennismaken met de Lemuriërs. Ze zullen je in hun wereld inwijden zodat ze met je kunnen communiceren en ze zullen je paranormale vermogens verbeteren. Echter, als je eenmaal deze afstemming hebt gehad, is het nodig dat je met de energieën werkt en ze aanroept om de energieën te versterken. Ze zullen je niet dwingen om iets te doen, maar je moet hen eerder vragen om je te helpen.

Deze afstemming helpt je te verlichten en te onderwijzen, zodat je de onzichtbare wereld om je heen begrijpt. U kunt tijdens deze afstemming berichten ontvangen en u kunt visioenen zien, waaronder de Grote Zaal van de Lemuriërs. Onthoud dat elke persoon zijn eigen ervaring zal hebben en dat de resultaten van persoon tot persoon zullen verschillen, afhankelijk van wat je wilt ontvangen en de energieën die je wilt hebben. Ik heb persoonlijk intens genoten van deze afstemming, maar ik heb me altijd verbonden gevoeld met de Lemuriërs. 

Wat ontvang je als je je verbindt met deze initiatie?

- Lemurisch Facilitator Handleiding NL en Engelstalig ( origineel)

- Voorbereiding op de initiatie + Praktische afspraak

- Certificaat van initiatie

- Ervaringen bij de initiatie en reflectie op jouw ervaring(en) waarin jij je vrij mag voelen te delen.

- De bijdrage voor alle initiaties zijn voor elke initiator gelijk, zodat dit zuiver en eerlijk blijft. ( 15 Euro)

Voel jij je aangetrokken tot deze initiatie, dan kun je je inschrijven via info@miekecoigne.com 

www.miekecoigne.com









Populaire posts van deze blog

Contact maken met elfen - geleide oefening en mooie elfenmuziek

Ikigai--- een levensstijl

Het oude en het nieuwe paradigma