Ontdek je 'zielsmissiepunt'.

Je 'zielsmissiepunt' in je geboortehoroscoop laat zien waar je je grootste vreugde en geluk in het leven vindt. Het is een van de Arabische delen of loten en wordt berekend met behulp van de posities van de zon, de maan en de ascendant in je horoscoop.

De Zon, Maan en Ascendant zijn de drie belangrijkste punten in je horoscoop. De zon staat voor je kern zelf, hoe je jezelf bewust ziet en hoe je wilt stralen. De maan is het emotionele zelf, de belichaamde ziel en het onbewuste instinctieve gevoel van zijn. Zowel de zon als de maan worden uitgedrukt door de Ascendant, en dat is hoe je jezelf aan de wereld presenteert via je persona en fysieke lichaam. Wanneer deze drie in harmonie en op hun hoogste expressie werken, komt je 'zielsmissiepunt' tot uitdrukking.

Het deel van het fortuin of je zielsmissiepunt vertegenwoordigt de plaats in je horoscoop waar dit evenwicht tussen de zon, de maan en de ascendant het gemakkelijkst kan worden uitgedrukt. Het laat zien waar je je op je omgeving kunt afstemmen op een manier die succes brengt, maar dit hangt af van hoe je de energieën van je Zon, Maan en Ascendant gebruikt. Als ze niet in balans zijn of negatief worden uitgedrukt, voel je je innerlijk gefrustreerd in het vinden van je zielsmissie.

De positie van je zielsmissiepunt laat zien waar je je het meest thuis voelt en geworteld in het centrum van je wezen. Het vertegenwoordigt een innerlijk gevoel van overvloed en vreugde en is niet noodzakelijkerwijs afhankelijk van externe omstandigheden. Uiterlijke harmonie komt voort uit innerlijke harmonie, dus het integreren van je Zon, Maan en Ascendant zal je helpen innerlijke harmonie te bereiken en dit zal je aangeboren talenten onthullen en waar je vreugde en overvloed in je leven zult vinden. Dit kan geduld vragen om dit meestal een tijdje om te bereiken, dus het 'Pars Fortuna' zal waarschijnlijk beter werken na je middelbare leeftijd, of als je echt moeite doet om naar heelheid te groeien. 

Het Pars of Fortuna of je zielsmissiepunt staat voor succes en overvloed, maar dit dien je echt heel ruim te interpreteren.  Het kan helpen om je dromen uit te laten komen, maar hier is weloverwogen opzet bij betrokken. Rijkdom en overvloed vallen niet per se in je schoot. Het laat zien waar je weet dat je je idealen niet mag compromitteren, en daarvoor heb je zelfbewustzijn nodig.

Wanneer je in harmonie bent met je wereld (van binnen en van buiten), brengt de Pars of Fortuna welvaart en een goede gezondheid. Het teken en de huispositie laten zien waar je succes en vreugde kunt vinden door de kwaliteiten van je persoonlijkheid te integreren. Door deze integratie ga je handelen vanuit je Hogere Zelf en dit kan je persoonlijkheid charisma geven.

Omdat het deel van fortuin een punt van harmonie is, is het belangrijk dat het punt er tegenover geen negativiteit uitdrukt. Als dit gebeurt, kan het deel van het fortuin niet positief functioneren. Om dit probleem te voorkomen, moet je leren hoe je de meest positieve eigenschappen van het teken en huis tegenover je zielsmissiepunt kunt uitdrukken.

Dat betekent leren om onpersoonlijker om te gaan met de kwaliteiten, omstandigheden en gebeurtenissen die met het huis en het tegenoverliggende teken te maken hebben. 

De kwaliteiten en gebeurtenissen die verband houden met het Deel van het Onpersoonlijk Bewustzijn kunnen je afleiden van het pad dat je de grootste vreugde zal brengen. Om hiermee om te gaan, moet je leren om een ​​positieve benadering te hebben van alles wat je geluk of gemoedsrust in de weg staat. Dit betekent dat je in je onpersoonlijke of Hogere Zelf stapt en alles loslaat waar je niet persoonlijk verantwoordelijk voor bent.

Het teken en de huispositie van je zielsmissiepunt laten zien waar je je grootste vreugde en succes in het leven zult vinden. Sommigen zeggen dat de positie van het huis belangrijker is en dit laat zien waar je echt in geïnteresseerd bent en waar je vervulling hoopt te vinden. 

De volgende punten geven kwaliteiten en gebieden aan waar u over natuurlijke talenten en capaciteiten beschikt, en die uw roeping en carrière kunnen laten zien. 

Het teken en de plaatsing van het huis tonen kwaliteiten die je gemakkelijk zou moeten kunnen uiten - aangeboren capaciteiten en talenten, evenals indicaties van je roeping en carrière, en hoe je werelds succes, groter welzijn en verbeterde gezondheid kunt behalen. Als je Pars of Fortuna echter wordt geteisterd door moeilijke aspecten, kan het zijn dat je het moeilijker hebt om je dromen te verwezenlijken - maar het is niet onmogelijk!

Wil jij heel graag jouw 'zielsmissiepunt' weten, dan kun je je vraag stellen via info@miekecoigne.com

Je ontvangt de praktische afspraken.

Belangrijk is wel dat je je geboorte-uur kent. Ken je dit niet, dan kun je altijd je geboorte-uur opvragen bij de burgerlijke stand. Je kunt ook je geboorte-uur uitzoeken via spiertesten. Hiervoor kun je dan eerst eventueel het advies vragen aan een kinesioloog. 

www.miekecoigne.com

Populaire posts van deze blog

Contact maken met elfen - geleide oefening en mooie elfenmuziek

Ikigai--- een levensstijl

Het oude en het nieuwe paradigma