Initiatie Egyptian Cartouche Mastery


Egyptisch Cartouche Meesterschap Empowerment Pakket – 4 Oud-Egyptische Cursussen – Yod, Egyptisch Cartouche Meesterschap, Egyptische Piramide, Cartouche het Orakel

De poort naar het beheersen van het oude Egyptische systeem!


Het Egyptische Cartouche-systeem is alleen beschikbaar voor Seichem- of Sekhem-meesters. Het Egyptische Cartouche-systeem is gebaseerd op een reeks van 25 machtigingen in de krachtige Egyptische archetypische cartouche-symbolen. Ook leer je anderen af ​​te stemmen en ervaar je magische meditatie in de Egyptische energie die aansluit bij vorige levens in de Gouden Eeuw in Egypte. Zo kunnen we misschien een brug vormen tussen de Gouden Eeuw van Egypte en degene die we nu gaan betreden.



De Egyptische Cartouche-initiaties zijn een levensveranderende en transformerende ervaring. Het zijn inwijdingen in de archetypische energieën van:

Piramide, Osiris, Isis, Thoth, Nephtys, Ptah, Hathor, Horus, Bast, Anubis, Vuur, Aarde, Lucht, Water, Sirius, Ureaus, Ankh, Buckle of Isis, Sphinx, Twins, Crook & Flail, Scarab, Lotus, Gevleugelde schijf.

Gebaseerd op Mary Hopes Cartouche-kaarten.




Door de bekrachtiging van de Egyptische Cartouche te ontvangen in deze belangrijke Egyptische archetypische energieën waaruit onze gemanifesteerde wereld bestaat, beginnen we te werken met het in evenwicht brengen en harmoniseren van deze energieën in onszelf en ook voor anderen.

Dit proces leidt tot diepe genezing, transformatie en positieve verandering. Een werkelijk prachtige reis naar bewustzijnsverruiming en het loslaten van beperking en controle.
Krachtige healing en transformatie is beschikbaar voor iedereen die een healingsessie in Egyptische Cartouche-energie wil ontvangen.

De inwijding brengt een verhoogd bewustzijn en duidelijkheid. Levendige dromen na deze inwijding is een van de ervaringen die sommige mensen hebben gehad. De kracht van Egypte en zijn symbolen uit de oudheid bevatten oude energieën en macht. Er zijn 25 inwijdingen in de oude universele symbolen uit Egypte en Atlantis. Als je eenmaal bent ingewijd, word je gewekt en opnieuw verbonden met de "regenboogbrug" die andere deuren zal openen, je genezende krachten zullen toenemen en je paranormale krachten nemen toe.  Deze initiatie wordt op dit moment alleen in de verte gegeven. De energie en ceremonie die ermee gepaard gaan is vermoeiend en men heeft volledige stilte nodig. Er worden 25 verschillende energieën in je energiesysteem geïnitieerd. Er zijn 25 Egyptische cartouchekaarten die kunnen worden gebruikt voor meditaties, waarzeggerij, genezing, metafysisch gebruik en talismannen. Deze kunnen je helpen met inzichten en antwoorden op alle problemen of zaken van het leven. Wanneer je bent afgestemd op deze vibratie, moet je ervoor zorgen dat je minimaal een uur hebt voor deze afstandsinitiatie en het is raadzaam om daarna volledige rust te nemen.

Cartouche vat die archetypische energieën samen die de oude Egyptenaren kenden en begrepen en belichaamt ze in identiteiten die gemakkelijk herkenbaar zijn in de wereld van vandaag. Cartouche fungeert als een brug tussen de dagelijkse dingen en het transpersoonlijke of Hogere Zelf, waardoor het heel erg deel uitmaakt van het Aquariustijdperk - het tijdperk van individuele verantwoordelijkheid. Cartouche is gebaseerd op oude Egyptische (of oudere) kennis en moet niet worden verward met tarotkaarten. Het bestaat uit 25 kaarten: Kaarten 1 tot en met 9 (Osiris, Isis, Horus, Bast, Thoth, Hathor, Nepthys, Ptah en Anubis) vertegenwoordigen de belangrijkste archetypen; kaarten 11, 12, 13 en 14 de elementen vuur, lucht, water en aarde; en kaarten 15 tot 25 (Sirius, Lotus, Boef & Flail, Uraeus, Winged Disc, The Twins, Sphinx, Scarab, Pyramid, Ankh en Buckle of Isis) hebben betrekking op meer algemene of alledaagse energieën. Kaart nr. 10 is ingesteld en vertegenwoordigt alle vormen van oppositie, vertragingen, belemmeringen en onvoorziene problemen. Set kan iemands persoonlijke weerstand aangeven tegen een idee, verandering of een voorgesteld project.

De oude Egyptische symbolen die op de kaarten zijn afgebeeld, geven de essentie weer van de krachten of energieën die het universum regeren. Velen geloven dat de Egyptenaren hun kennis van deze krachten hebben verkregen van een nog eerder geavanceerd ras, dat op zijn beurt werd geïnstrueerd door buitenaardse wezens van het Sirius-sterrenstelsel. De symbolen, kleuren en betekenissen van de kaarten komen overeen met zowel de ontwerpen die gevonden zijn op Egyptische tempels, piramides, graven en oude papyri, als met een geheime geheimzinnige traditie die van eeuw tot eeuw is doorgegeven. Egyptische Cartouche-inwijdingen De inwijdingen in Egyptische symbolen brengen een staat van verhoogd bewustzijn en helderheid teweeg. Er zijn 25 inwijdingen in de oude archetypische universele symbolen uit Egypte en Atlantis die helende krachten en psychische ontwikkeling kunnen versterken. Cartouche is het ovaal waarin de hiërogliefen zijn getekend. Deze inwijdingen zijn gekoppeld aan het genezende element vuur en kunnen dus alleen veilig worden doorgegeven aan studenten.

1) EGYPTISCHE YOD INITIATIE
Een persoonlijke initiatie om de kwaliteiten die inherent zijn aan de menselijke ziel wakker te maken. De Yod is de eerste inwijding in de Egyptische Cartouche. De inwijding helpt om de regenboogbrug weer te verbinden; om de verbinding tussen het hart, het derde oog en de ziel, ster en ziel, te herstellen.

Deze initiatie verbindt de student met hogere denkpatronen en zal grotere nauwkeurigheid opleveren voor degenen die lezingen van welke soort dan ook doen. Het dient ook om het hart verder te openen voor liefde en mededogen. Met een open, liefdevol hart moet welvaart volgen.

Deze handleiding heeft een meditatie om te gebruiken voor de initiatie en dan de eigenlijke initiatie zelf met de drie symbolen. Dit is het eerste deel van een 4-delige serie Egyptische energieën.

2) CARTOCHE HET ORAKEL
Cartouche is gebaseerd op oude Egyptische (of oudere) kennis. Het bestaat uit 25 kaarten: Kaarten 1 tot en met 9 (Osiris, Isis, Horus, Bast, Thoth, Hathor, Nepthys, Ptah en Anubis) vertegenwoordigen de belangrijkste archetypen

Kaarten 11, 12, 13 en 14 de elementen vuur, lucht, water en aarde; en
Kaarten 15 tot 25 (Sirius, Lotus, Boef & Flail, Uraeus, Winged Disc, The Twins, Sphinx, Scarab, Pyramid, Ankh en Buckle of Isis) hebben betrekking op meer algemene energieën.

De oude Egyptische symbolen die op de kaarten zijn afgebeeld, geven de essentie weer van de krachten of energieën die het universum regeren. Velen geloven dat de Egyptenaren hun kennis van deze krachten hebben verkregen van een nog eerder geavanceerd ras, dat op zijn beurt werd geïnstrueerd door buitenaardse wezens van het Sirius-sterrenstelsel. 

De symbolen, kleuren en betekenissen van de kaarten komen overeen met zowel de ontwerpen die gevonden zijn op Egyptische tempels, piramides, graven en oude papyri, als met een geheime geheimzinnige traditie die van eeuw tot eeuw is doorgegeven. Elke kaart kan worden gebruikt voor meditatie, waarzeggerij, genezing of magische of talismanische doeleinden en kan, indien gerangschikt in de verschillende lay-outs, inzicht en antwoorden bieden op dromen, familie- of emotionele problemen, financiële of zakelijke aangelegenheden, genezing en gezondheid, ambachten en vaardigheden , bescherming, spiritueel zoeken of een van de vele levensvragen.

Dit omvat een algemene beschrijving van één pagina en vervolgens 25 kleine kaartjes die op papier zijn gekopieerd met de verschillende symbolen, nummers en hun betekenis en beschrijvingen, en vervolgens extra vellen van 6 kaarten per pagina die kunnen worden uitgeknipt, gelamineerd en gebruikt.

U wordt afgestemd op elk van de kaarten 
Dit is het 2e deel van 4 in een reeks van Egyptische Energieën.

Het woord Cartouche is van Franse oorsprong en stelt een ovale figuur voor, die betrekking heeft op Egyptische monumenten, met de naam van een soeverein of een persoon met een hoge rang.

Met Cartouche kunnen individuen worden ingewijd in 25 symbolen, elk met krachtige energieën die werden gebruikt en begrepen door de oude Egyptenaren. Elk heeft een specifieke betekenis en kan in het dagelijks leven worden geïntegreerd, waardoor het zelfbewustzijn en de persoonlijke ontwikkeling zowel fysiek als spiritueel worden verbeterd. Dit leidt ook tot een toename van het natuurlijke genezingsvermogen.

De empowermenten houden in dat de Egyptische symbolen 'geïmplanteerd' worden in de aura. De symbolen zijn als volgt:

1. Yod - De zonneschijf in de boot van Ra.
2. Piramide – Symbool van de evolutie van de ziel door de tijd.
3. Osiris - God-Koning en Heer van Licht.
4. Isis – Vrouw van Osiris, moeder van Horus & Bast, patrones van de magie.
5. Horus – Zoon van Isis/Osiris, de verlosser, beschermheer van huizen en families.
6. Bast - Tweelingzus van Horus, godin van vreugde, patrones van katten.
7. Thoth – Lord of Time, bewaarder van Akasha-kronieken, beschermheer van genezers.
8. Nepthys - The Revealer, zus van Isis, vrouw van Set, moeder van Anubis.
9. Ptah - Architect van het heelal, beschermheer van mannen.
10. Hathor - Godin van schoonheid, liefde en kracht, patrones van vrouwen.
11. Anubis - Beschermer en bewaker, de goddelijke nar, opener van wegen.
12. Vuur - Duamutef, een van de vier zonen van Horus.
13. Air - Qebhsnuf, een van de vier zonen van Horus.
14. Water - Imsety, een van de vier zonen van Horus.
15. Aarde – Hapi, een van de vier zonen van Horus.
16. Sirius - Heilige Ster van de Ouden.
17. Lotus -Huis van de vier zonen van Horus.
18. Crook & Flail - embleem van de autoriteit van de farao.
19. Ureaus - Het insigne van priesterlijke wijsheid.
20.Gevleugelde schijf - Embleem van de vlucht van de geest naar hogere rijken.
21. De tweeling - Shu & Tefnut, de tweeling-leeuwgoden.
22. Sphinx - Hamarkhis, personificatie van de Rijzende Zon.
23. Scarab - Khepera, god van opstanding en onsterfelijkheid.
24. Ankh – De kracht van de goden om de deur naar onsterfelijkheid te openen.
25. Buckle of Isis - Vruchtbaarheid in wat men doet, trouw, groei met opoffering, vermenigvuldiging van toepassing op elke toestand of toestand in het leven.

Elke kaart kan meditatief worden gebruikt voor alle levensvragen. 




3) EMPOWERMENT IN DE EGYPTISCHE PIRAMIDE
Dit is een prachtige meditatie!

Dit is het 3e deel in een 4-delige serie over Egyptische energieën.

4) EGYPTISCHE CARTOUCHE MASTERY EMPOWERMENT
De handleiding die begint met de initiatieprocedures, nierademhaling, 6 symbolen, en gaat dan verder met 23 verschillende symbolen en beschrijvingen. Deze volgen de kaartbeschrijvingen, maar hebben aanvullende informatie over de kaartbetekenissen en ook eenvoudigere symbooltekeningen. De tekeningen op de cartouchekaarten zijn sierlijk en gedetailleerd en in kleur.

Dit is de 4e in de 4-serie van Egyptische Energieën.

Deze bijzonder prachtige initiatie kun je aanvragen via www.miekecoigne.com /miekecoign@hotmail.com 

Je ontvangt twee manuals, in het Nederlands en Engels, met bijbehorende print van de kaarten. 




Populaire posts van deze blog

Contact maken met elfen - geleide oefening en mooie elfenmuziek

Ikigai--- een levensstijl

Het oude en het nieuwe paradigma