Ontdek je levenspadgetal met de Keltische numerologie


Wil je graag weten wat het getal van je levenspad is en waarvoor je voorbestemd bent? Een tipje van de sluier wordt opgetild.
De lessen en moeilijkheden tonen zich in je geboortedatum en dat is je levenspadgetal.
Daarnaast is er ook nog het berekenen van je persoonlijk jaar en het universele daggetal.Om het levenspadgetal te kennen hoef je slechts twee cijfers op te tellen, die zich bevinden tussen 1tot 9 en 11.

Voor je levenspadgetal heb je je correcte geboortedatum nodig.
Ik neem mezelf als voorbeeld: ik ben geboren op 18 april 1958
Uitgeschreven is dit
                              18   04   19  58
Je telt alle getallen van 2 cijfers samen en brengt alles samen tot 1 getal, met uitzondering van 11 ( dit tel je niet samen, dit blijft 11)

                              18   04    19          58
                           
                                9    4     10(=1)    13

                                   13            5

                                             9
Mijn levenspadgetal is 9

Je levenspadgetal geeft je een beeld van je bestemming en wat je kan vermijden, uiteraard zijn we hier allemaal op aarde om onze lessen te leren.

Veel mensen herkennen na het berekenen hun levenspad, het werkt dus vaak als een bevestiging en een stimulans om trouw te zijn/ te blijven aan dat pad of in het geval men afgedwaald is van dat pad, de beslissing te nemen op dat pad terug te keren.

Je levenspadgetal is 1 dan betekent dit dat je het gevoel nergens je plek te vinden ook al verlang je ergens bij te horen.  Op zakelijk gebied ben je een leider. Je hebt vaak originele en briljante ideeën en je bent vaak ver voor je tijd! Je hebt ook je ruimte nodig, je trekt je vaak liever terug, maar het is ook belangrijk om je te verbinden met anderen. Doordat je je in je kinderjaren misschien alleen hebt gevoeld, bestaat de kans dat je je afhankelijk opstelt van de ander, misschien omdat je denkt dat het zo moet. Schenk aandacht aan de momenten waarin je wordt getoond op je eigen benen te blijven staan en jezelf te zijn.

Je levenpadgetal is 2 en dit gaat over het vermogen om op situaties te reageren en hoe je met jezelf omgaat, je hebt altijd de vrijheid om te kiezen voor de manier waarop je reageert. Belangrijk om te beseffen dat je de ander niet kan veranderen, je kan slechts naar jouw manier van reageren kijken en er anders leren mee omgaan. Kruip niet in een slachtofferrol omdat je denkt dat de schuld bij de ander ligt.  Mensen met een 2 als levenspadgetal zijn gelukkiger als onderdeel van een team, ( bv in een relatie, zakelijke contacten) vanuit het verlangen anderen deelgenoot te maken.

Je levenspadgetal is 3 en dit getal draait om emotionele - creatieve uitdrukkingsmogelijkheden en lichamelijk, geestelijk evenwicht alsook balans op zielsniveau.
Gevoelens en emoties tot uitdrukking brengen zijn van levensgroot belang voor een drie,zoniet is de kans om gedeprimeerd te geraken heel groot.
Emoties, gedachten , gevoelens moeten stromen. Naarmate een 3 ouder wordt is het belangrijk dat lichaam, geest en ziel in balans zijn.
De overtuiging dat je hier met een hoger doel op aarde bent en je het kan bereiken leidt tot een gevoel van gelukkig zijn.

Je levenspadgetal is 4 en de belangrijkste les voor een 4 is ' in je kracht ' te komen.  Een 4 houdt niet van plotse veranderingen, heeft het nodig zich veilig en geborgen te voelen. Het is belangrijk angsten te facen, om niet afhankelijk te worden met het uiteindelijke gevoel niet vrij te zijn.
Mensen met een 4 zijn vaak in het jongere jaren gepest ( of zijn zelf pesters geweest), maar ze werken ook heel hard ( met de neiging tot workaholisme). Misschien heeft een 4 het moeilijk grenzen te stellen, 'neen' te zeggen...voordat een 4 boos wordt, zijn de grenzen nogal eens ver overschreden!

Je levenspadgetal is 5 en hier is het thema ' vrijheid ', de behoefte om destructieve gedragspatronen los te laten, meestal overgenomen door opvoeding en socialisatie. Een 5 dient te onderzoeken op welk (e) vlak(ken) hij niet gelukkig is, hoe hij meestal reageert op een probleem....misschien is het hard werken om veranderingen aan te brengen en de angsten hierbij onder ogen te zien. Het idee van verandering kan angst creëren, terwijl het proces van veranderen ook avontuurlijk kan zijn. Durf flexibel en daadkrachtig zijn!

Je levenspadgetal is 6 en draait om de noodzaak van liefde en eigenwaarde. Misschien herken je de behoefte om mensen te pleasen, te vriend te houden of denk je dat je alleen maar wordt bemind als je bepaalde zaken van jezelf laat zien waarvan mensen houden. Dit werkt lang niet meer. Liefde begint met jezelf compleet te aanvaarden. Niemand is perfect! Je kan niet meer doen dan de beste versie van jezelf zijn en laten zien. Vergeef jezelf dat je niet volmaakt bent, als je dit doet zal je meer liefdevolle en ondersteunende mensen aantrekken die je laten delen in liefde...mensen die je goed zullen behandelen!

Je levenspadgetal is 7 en draait voornamelijk om kennis op te doen, kennis dat wordt verworven via cursussen, opleidingen, workshops...je hebt misschien het gevoel dat je pas je kennnis mag delen als je eenmaal dat diploma op zak hebt...deel je kennis met anderen, al heb je dat diploma nog niet in de pocket. Wanneer je tegen de 40 loopt, zal je je meer gaan openstellen voor 'intuïtieve ' kennis, de lessen die je leert van je ziel. Lees boeken, neem niet alles voor zoete koek, wees kritisch in wat je leest, selecteer, en hoe meer je leert, hoe meer kennis je met anderen kan delen. Leer ook meer op jezelf te vertrouwen in plaats van op anderen. Je kracht is je intuïtie.

Je levensgetal is 8 . De acht bestaat uit 2 cirkels: de onderste cirkel draait om realisatie van fysieke noden, de bovenste cirkel draait om spirituele vervulling. Tegen de tijd dat je tegen de 40 loopt, verandert je kijk op je leven. Je ziel gaat na of je je vervuld voelt; waarden veranderen...als je alleen maar werkt voor het geld, zal het nooit genoeg zijn. Wanneer je iets zal doen waarvan je je helemaal vanuit je gevoel verbonden voelt, zal je merken dat het genoeg is.
Onevenwichtig leven leidt tot problemen als: koopverslaving, overmatig roken, drinken, medicatiegebruik, gezondheidsproblemen, financiële probelemen...hoe meer balans je in je leven creëert, hoe gelukkiger en standvastiger het leven voor je wordt.

Je levenspadgetal is 9 en richt zich op communicatie en menslievendheid. Een 9 mag het verleden loslaten. Praten is heel belangrijk alsook luisteren. Een 9 die verlegen is mag leren te vertellen wat het denkt.
Verlegen mensen zijn vaak goede observators, begrijpen de betekenis achter de woorden die mensen gebruiken. Een 9 heeft het doorgaans nogal eens moeilijk voor zichzelf op te komen,maar komt dan wel op voor anderen, voor dieren, voor mensen, voor de planeet. Een 9 werkt graag met mensen en dit  is heel bevredigend, maar vergeet hierbij ook te vaak eigen behoeften. Het verleden loslaten is belangrijk voor een 9 want het verleden is geschiedenis en morgen is een mysterie. Erken wat je verleden is geweest en laat het los.

Je levenspad getal is 11 en dit het levenspad van ' een ziener ', zien wat mensen kunnen bereiken als ze hun potentieel verwezenlijken. Een 11 is meestal niet in staat dit van zichzelf te zien, zodat er problemen in relaties ontstaan. Een 11 raakt dan gefrustreerd omdat hij denkt dat de ander volmaakt is en ontdekt dat dit niet het geval is. Positief denken over mensen is goed, maar hen zichzelf laten zijn is belangrijk! Ook voor jezelf! Oordeel niet over jezelf, je bent ook een mens en niet perfekt.
Mogelijks voel je je niet goed geaard, omdat je het gemakkelijker vindt om in contact te staan met zielen dan met de aarde. Blijf met beide benen op de grond, het leven is op aarde, al is het belangrijk om spirituele leiding te vragen aan de engelen en Helpers.
Neig je naar perfectionisme...laat geen ervaringen liggen omdat je denkt dat je niet het maximum kan halen uit de ervaringen, voel de vreugde van de ervaringen.
Een 11 kan ook futuristisch denken, heeft schitterende ideeën...en eenmaal gerealseerd zijn ze succesvol.




Maak van obstakels positieve uitdagingen.

Liefs
Medium Mieke

www.miekecoigne.com

Populaire posts van deze blog

Contact maken met elfen - geleide oefening en mooie elfenmuziek

Ikigai--- een levensstijl

Het oude en het nieuwe paradigma