ENERGETISCHE BOODSCHAPPEN VOOR DE VOLLE MAAN IN AQUARIUS ( 18 /08/2016)



Het is tijd om uit je schulp te kruipen. Die schulp is je in het verleden van nut geweest, als bescherming voor je kwetsbare hart, maar die is niet meer nodig. De tijd is gekomen om jezelf ware vrijheid toe te staan. De wereld en je ziel hebben er allebei behoefte aan dat jij je licht en je hart laat schijnen. Laat het verleden het verleden, en ga verder in het hier en nu. Zo nodig doe je dat eerst in kleine stappen. Uit de beschutting van je schulp kruipen betekent, dat je je ware hart iaat zien. Het betekent ook dat je anderen binnenlaat, op een diepere laag dan je tot nu toe kon.




Elfenmagie verschijnt als we ons een beetje terneergeslagen en vermoeid voelen, of als we het leven te serieus nemen. Elfenmagie verschijnt om de dag op te fleuren en om je weer een beetje het gevoel van lente te geven. Elfen houden ervan om te spelen, te dansen en te zingen. Ze genieten ervan om in het gezelschap te zijn van hun vrienden en andere sociale wezens. Het leven is bedoeld om te worden geleefd en ervan te genieten. Teveel zware zaken verminderen onze energie.

Heb je te hard en te veel gewerkt? Misschien heb je je vermoeid gevoeld of ontbrak het je aan levenslust. Weegt de druk van verantwoordelijkheden en verplichtingen zwaar? Je kunt zelfs te veel gefocust zijn op je spirituele en persoonlijke groei. Deze kaart verschijnt ook als je hard voor jezelf bent en teveel moeite doet om een taak te volbrengen.

Het is tijd om je te verlichten, je te verheffen en een beetje van het leven te genieten. Ga er op uit en ga spelen. Zet de radio aan en zing heel enthousiast. Dans alsof je weer een puber bent. Rol in het gras. Koop een bos bloemen voor jezelf. Kleed je mooi aan en ga een avondje uit met je vrienden. Wat dan ook, maar doe wat je kan helpen om de speelse natuur die je in je hebt weer tot leven te brengen. 

Dit gaat allemaal over het herstellen van de jeugdige, vibrerende energie die je in je hebt. De Elementen van de natuur zijn hier om je te helpen je energie weer in de Aarde te gronden, en je weer in contact te brengen met de natuur en het rijkdom van de dieren. Ze zullen je helpen je levendigheid weer te ontdekken. Je begint je beter te voelen en wordt weer je oude zelf. Je ontdekt misschien dat deze kaart je zal helpen je intuïtieve kanalen te versterken en de aansluiting met de goddelijke wezens en geesten, die hier zijn om je daarbij te helpen.




Je bent omringd door de liefdevolle steun van de wereld van de engelen. Je speelt een belangrijke rol in het de wereld tot een hoger niveau van bewustzijn brengen. De engelen zijn bij je om je op alle mogelijke manieren te helpen. Denk er aan, je bent niet aan je lot overgelaten hier. Je bent niet alleen op deze reis. Je gaven zijn heel speciaal en heel erg nodig. Deze goddelijke wezens zijn hier bij je, om je te helpen om volledig te worden wie je in diepste wezen bent. Nu zul je de weg voor je nog meer zien opengaan dan ooit tevoren.

Warme hartengroet
Mieke 

www.miekecoigne.com
www.yoiranta.com

Populaire posts van deze blog

Contact maken met elfen - geleide oefening en mooie elfenmuziek

Ikigai--- een levensstijl

Het oude en het nieuwe paradigma