Het Licht zal je bevrijden


De grote spirituele kennis van de oude mysterie-scholen was lange tijd voorbehouden aan ingewijden, heiligen, apostelen, mystici, hogepriesters en hogepriesteressen. Volgens de verlichte meesters is nu de tijd aangebroken dat deze kennis voor iedereen beschikbaar kan zijn.
Dr Norma Milanovich, die ook in Nederland reeds enige bekendheid geniet als spreekster, schreef samen met Dr Shirley McCune een gedegen handboek dat de basisconcepten verklaart van transformatie, Karma en menselijke energie. In glasheldere hoofdstukken geeft zij een inzicht in de werking van universele wetten, waarna zij uitvoerig schetst hoe de huidige mens tot persoonlijke transformatie kan komen en tot grote spirituele hoogte kan stijgen.
Dit boek is in het bijzonder geïnspireerd door de meesters Kuthumi en El Morya. Dr Milanovich schreef eerder We, the Arcturians en Sacred Journey to Atlantis en geeft een kwartaalblad uit onder de titel Celestial Voices.

Norma Milanovich begon aan haar sprirtuele reis na een succesvolle academische loopbaan. Zij is momenteel directeur van een bedrijf voor training en organisatieontwikkeling en zeer actief in de metafyjsische wereld. Shirley D. Meline is pedagoog en kwam in contact met de spirituele wereld tijdens een levensbedreigende ziekte. De twee auteurs zochten en kregen verbinding met de verrezen Meesters en andere Celestijnse wezens die via transmissies en meditaties informatie doorgaven over de Universele Wetten en zelfbekrachtiging. Een groot deel van dit boek bestaat uit gechannnelde boodschappen, aangevuld met een veelheid aan metafysische teksten en is bedoeld om de mensheid voor te bereiden op de transformatie naar de vijfde dimensie, het watermantijdperk. Het boek bevat drie delen: 'De grondbeginselen, De Universele Wetten, De reis naar de vijfde dimensie. Hoe de lezer ook moge denken over transmissie, de informatie is uitgebreid, boeiend, vernieuwend, duidelijk en spiritueel en zal de zoekers naar het licht en innerlijke vrijheid zeker aanspreken.
(Biblion recensie, M. Kraaij-van Weeren)

Ik herlees voor de zoveelste keer dit meer dan waardevol boek, in fragmenten, in delen, intuïtief open ik het boek nu en dat is dan de boodschap die voor mezelf geldt.
Een have to read, voor iedereen die met het spiritueel werk bezig is....éénmaal je dit boek hebt gelezen, herlezen en eigen hebt gemaakt in wat voor jou belangrijk is, weet je, voel je, ervaar je, toets je je eigen realiteit af aan de zovele realiteiten....de Universele Wetten geven een heel grote meerwaarde, die voor iedere aardbewoner gelden.



CELESTIAL VOICES 

Warme hartengroet
Medium Mieke 

www.miekecoigne.com
www.yoiranta.com
www.top-paragnosten.nl





Populaire posts van deze blog

Contact maken met elfen - geleide oefening en mooie elfenmuziek

Ikigai--- een levensstijl

Het oude en het nieuwe paradigma