Volle Maan in Waterman

Op 23-24 juli 2021 bereiken we het hoogtepunt van de maancyclus met een Volle Maan in het teken Waterman.

Dit is eigenlijk een van de twee Waterman Volle Manen die we zullen ervaren, aangezien we volgende maand ook nog een Waterman Volle Maan zullen hebben.

Het hebben van twee Waterman Volle Manen rug aan rug geeft aan dat deze Manen in harmonie met elkaar zullen werken. We kunnen ontdekken dat alles wat voor ons wordt geroerd tijdens deze Volle Maan, zal worden gekoppeld aan de volgende Volle Maan op 22 augustus.

Het hebben van twee Volle Manen in Waterman binnen een kalenderjaar legt ook de nadruk op dit teken van de dierenriem. Waterman is een luchtteken dat wordt weergegeven door de waterdrager.




De waterdrager heeft de gave om water, dat de emoties van de wereld betekent, in zijn vat te verzamelen en ze te transmuteren met behulp van de kracht van lucht. De waterdrager is dan in staat om ze terug naar de wereld te gieten, wat een verschuiving in bewustzijn teweegbrengt.

Het is deze voedende handeling die Waterman-energie een natuurlijke helende kwaliteit geeft, en een waarmee we ons kunnen verbinden op deze Volle Maan van juli. Dit is vooral waar omdat Chariklo, de Asteroid of Spirit Medicine, op dit moment ook actief is. Chariklo is de grootste bekende asteroïde in ons zonnestelsel. Het zit tussen Saturnus en Uranus en is een van de weinige asteroïden met ringen.




Chariklo vertegenwoordigt de spirituele kant van onze helende reis. Het stelt ons in staat om ons te wagen in onzichtbare werelden om het hogere doel en de spirituele groei te begrijpen die kunnen optreden wanneer we ons in een genezingscrisis bevinden.

Chariklo staat momenteel in het teken Waterman en conjunct deze Volle Maan, wat een rustgevende en helende vibratie toevoegt. Als we merken dat we een soort genezingsreis maken, nodigt Chariklo in Waterman ons uit om na te denken over de spirituele kant van onze genezing.

Hoe kunnen we dingen vanuit de lens ongezien begrijpen? Hoe kunnen we ervoor kiezen om te nemen wat er is gebeurd of wat we ook aan het genezen zijn, en het te gebruiken als brandstof voor onze spirituele reis?

Chariklo vermengd met deze Waterman Volle Maan-energie ondersteunt ook het zoeken naar alternatieve genezingsmethoden, vooral die op energetisch niveau plaatsvinden.

Werken met kristallen, energetische genezing, reiki, channeling, vibrationele medicijnen en alternatieve therapieën zullen waarschijnlijk allemaal verbeterde voordelen opleveren onder deze Volle Maan.

Terwijl de Volle Maan van juli ondersteuning biedt op onze spirituele helende reis, is er ook een sterke transformerende energie aanwezig vanwege de locatie van Pluto.

Pluto is ook heel actief op deze Volle Maan en vertegenwoordigt het proces van verandering, oftewel dood en wedergeboorte. Volle manen hebben de neiging om een ​​einde en voltooiing te brengen, dus we kunnen op dit moment de "doods" -fase van Pluto's energie vaker vinden.

Wat moet er weg? Wat moeten we loslaten om de wedergeboorte te beleven die op ons wacht?

Misschien voel je de wens om iets uit je leven los te laten onder deze Volle Maan, of misschien begin je intuïtieve gefluister te ontvangen over enkele veranderingen die moeten worden aangebracht.

Als deze veranderingen ongrijpbaar lijken op het moment van deze Volle Maan, maak je geen zorgen, want de volgende Waterman Volle Maan in augustus kan je helpen om dingen met meer duidelijkheid te zien.

Er hangt verandering in de lucht onder deze Volle Maan, en het is waarschijnlijk dat we zullen worden geroepen om van richting te veranderen, of misschien een deel van ons leven dat niet langer voor ons werkt, te veranderen en opnieuw te laten ontstaan.

Je kunt proactief met deze energie omgaan door de Volle Maan te gebruiken om na te denken over waar je wat veranderingen zou willen zien. Je hoeft niet alle antwoorden te hebben, maar een open geest houden en nieuwsgierig blijven naar nieuwe mogelijkheden is een goede manier om deze energie te benaderen.

Waterman-energie is revolutionair en doet dingen graag anders. Het moedigt ons aan om buiten de gebaande paden te treden en de zaken ondersteboven en van achteren naar voren te draaien om een ​​nieuwe en betere manier te vinden. Omarm deze kwaliteit als het op je leven aankomt. Kijk hoe je los kunt komen van oude gewoonten of rigide ideeën en praktijken, en een nieuwe manier kunt vinden om dingen te zien of te doen. Herafstemmen, heraflijnen, herevalueren zijn drie sleutels die je voor deze periode kunt inzetten.

Waterman-energie is ook sterk gecentreerd rond vrijheid, dus deze Volle Maan kan ons inspireren om te verschuiven en dingen los te laten waardoor we ons op de een of andere manier vast of gevangen voelen. Velen ervaren te willen uitbreken, te willen uitvliegen! Spreid je vleugels en vertrouw op jouw inner-rijke kompas, ook al kun je niet helemaal zien waar je uitkomt.

Vraag jezelf bij het licht van de Volle Maan af: hoe kan ik meer lichtheid, gemak en flow in mijn leven brengen? Wat laat ik beter los, waar  zitten nog ergens haakjes en kan die haakjes loskoppelen, om dit te bereiken? 

Hoewel de Volle Maan van juli de wind van verandering kan aanwakkeren, terwijl deze vervaagt, zouden we ons lichter en vrijer kunnen voelen. We hebben misschien het gevoel dat we meer begeleiding en ondersteuning hebben om iets op te tillen dat zwaar op onze schouders heeft gewogen.

Als je op zoek bent naar energetisch genezingswerk van welke aard dan ook, zal de Waterman Volle Maan ook een enorme steun zijn. Plan een reiki-sessie, ga naar een klankbad, beoefen  yoga, doe alles wat je geleid voelt om je Spirit te voeden.


Meditatie voor de Volle Maan is te beluisteren op www.soundcloud.com 




Populaire posts van deze blog

Contact maken met elfen - geleide oefening en mooie elfenmuziek

Ikigai--- een levensstijl

Het oude en het nieuwe paradigma