Voorbereiding Leeuwenpoort 8/8


Misschien voel je energetisch diepgaande veranderingen in jezelf, alsof je nog dieper landt in je Zijn, tijd nodig hebt om oude ballast te verwerken, dieper in te dalen in de stof, je fysieke emotionele spirituele lichaam op te schonen. Gebeurtenissen in je leven kunnen er zomaar voor zorgen dat je verplicht wordt die rust te nemen, zo ook is dit bij mezelf gebeurd. Al had ik vooraf aangekondigd behoefte te voelen aan een week rust, ik zou gewoon doorgegaan zijn,  maar er werd ingegrepen op de eerste laag: mijn fysieke lichaam. Die week waarbij ik niet anders kon dan me totaal over te geven, heeft diepe oude 'brand'wonden, geheeld. 

Zoals ik in mijn boek heb geschreven is de paradigma-verschuiving een inner-rijk proces. 

De energetische opbouw van de Leeuwenpoort is voor gevoelige mensen nu reeds voelbaar inwezig. 

De Leeuwenpôort wordt geactiveerd door de numerologie van 8/8, de zon in het Leeuwenseizoen en de opkomst van de ster Sirius. Sirius is een van de helderste sterren aan de hemel en staat bekend als onze spirituele zon. Terwijl onze aardse zon onze fysieke wereld verlicht, wat een illusie is, verlicht onze spirituele zon de waarheid van onze tijdloze ziel.

Deze combinatie van energie opent een galactisch portaal dat het mogelijk maakt om hoge trillingsenergie naar de aarde te sturen, waar we allemaal op kunnen afstemmen en ons mee kunnen verbinden. Op 8/8 kent de energetische opbouw haar hoogste piek, om daarna de inner-rijke kosmische downloads rustig te integreren in je diverse lichamen. 

Het getal 8 staat voor oneindigheid - de oneindige ziel die we zijn en de oneindige reis die we maken. Het vertegenwoordigt het "voor altijd bewuste" deel van onze ziel; de ziel die lang na deze incarnatie heeft geleefd en zal blijven leven.

8 is ook het getal dat wordt geassocieerd met DNA-activering, overvloed, kracht en hogere bewustzijnsgebieden, waardoor 8/8 een superkrachtige tijd is om onze energie op te laden en te zuiveren voor ontvangst.

De Ouden waren in harmonie met de ster Sirius, omdat ze geloofden dat het de poort naar de hemel was en het huis van wezens met een hogere vibratie. Ze geloofden dat de energie van Sirius zeer geavanceerde wijsheid in zich droeg die we konden aanboren en gebruiken wanneer Sirius sterk in de lucht was.

In het oude Egypte viel de opkomst van Sirius samen met de overstroming van de Nijl. Ze beschouwden dit als een geschenk van voorspoed en vruchtbaarheid en vereerden Sirius zo veel, dat ze zelfs hun piramides in lijn brachten met de opkomst ervan.

Er zijn ook theorieën dat de piramides zouden fungeren als zenders, die zouden helpen de energie van Sirius te versterken om zijn berichten gemakkelijker te kanaliseren en te downloaden.

De Grote Sfinx met zijn leeuwachtige eigenschappen, komt in deze tijd van het jaar ook overeen met de dierenriem van de Leeuw. Aangenomen wordt dat deze afstemming helpt bij het ontvangen van goddelijke berichten van zowel Isis als Anubis, de goden die verbonden zijn met Sirius.

Het waren niet alleen de Egyptenaren die Sirius vereerden, over de hele wereld, van de Maya's tot de Sumeriërs, Babyloniërs en de Dogon-stam, er is een sterke band met deze helderblauwe ster.

Terwijl onze zon verantwoordelijk is voor het naar beneden stralen van leven voor ons fysieke lichaam, vooral wanneer het in het heersende teken Leeuw staat, is Sirius verantwoordelijk voor het naar beneden stralen van leven voor ons spirituele lichaam.

Dit is de reden waarom de opening van het Leeuwenportaal ons bewustzijn nieuwe inzichten kan brengen in onze taak op Aarde. 

Hier zijn een paar dingen die we onder Lionsgate kunnen ervaren:

Hartgenezingen: het Lionsgate-portaal activeert het hartchakra. Oude of zelfs huidige wonden van het hart kunnen opkomen voor genezing. We kunnen ons eindelijk vrij voelen van elk verdriet of verdriet dat ons hart heeft belast. .

Ontwaken van het derde oog: we kunnen ons intuïtiever voelen of iets nieuws leren over de manier waarop onze intuïtie tot ons spreekt. Onze intuïtie is waarschijnlijk sterk en als dit iets is waar we meer mee willen werken, is dit een goed moment om te beginnen. 

Hogere Chakra-openingen: hoewel we zeven hoofdchakra's of energiecentra in ons lichaam hebben, hebben we ook honderden kleinere, meer gevoelige chakra's die kunnen worden geactiveerd.  Dit helpt ons om nieuwe wijsheid en hogere spirituele kennis aan te boren.

Inzicht-rijke downloads: met de hoge trillingsenergie van Sirus die onze kant op straalt, is de kans groter dat we krachtig inspirerende downloads ontvangen. Deze kunnen komen via onze dromen, visioenen, spirituele gidsen en engelen, of door simpelweg dingen te horen terwijl we ons in een staat van ontspanning bevinden. Meditatie en automatisch schrijven zijn  manieren om je open te stellen voor deze energie en om begeleiding te ontvangen.

Bezoeken: de Ouden geloofden dat Sirius de thuisbasis was van de hemel, engelen en andere wereldse wezens. Onder de Leeuwenportaal energie is de kans groter dat we berichten, dromen, tekenen en bezoeken ontvangen van onze dierbaren die zijn overleden en van onze spirituele gidsen en beschermengelen. Het ontmoeten van buitenaardse wezens kan ook waarschijnlijker zijn.

Vrijheid: een van de sterkste vibraties van Sirius is deze energie van vrijheid. Het idee is dat onze aardse zon deze fysieke wereld verlicht, wat een illusie is. Maar Sirius verlicht onze ziel en spirituele lichamen, wat de waarheid is. Door dit te begrijpen, krijgen we een gevoel van vrijheid. Inner-rijke vrijheid wel te verstaan. 

Vrede: Sirius heeft ook bijzonder vredig- rustgevende vibraties, dus tijd doorbrengen in de natuur en meditatie is een fijne manier om gebruik te maken van deze vredige energie en deze te gebruiken voor genezing en herstel van je geest, lichaam en ziel.

Technologie: Sirius wordt ook geassocieerd met zeer geavanceerde technologie. Als je een nieuw technologisch innovatief idee hebt of een website, blog, app of iets anders met betrekking tot technologie wilt starten, volg hierin je hart.

Creativiteit breidt zich verder uit, afgelijnd op jouw zielsblauwdruk. Met vertrouwen en overgave aan wat zich aan jou laat zien, kun je stappen zetten richting jouw creatie-en scheppingskracht.  

De energie van de Leeuwenpoort kan ons verbinden met de kosmische galactische frequenties, hogere dimensionale wezens en onze eigen intuïtie. Laat alles ontstaan op een natuur-rijke wijze, wat zich laat zien aan jou is voor jou bedoeld. 

De opbouwende kracht manifesteert zich verder doorheen je hele Wezen, zodat je je nog krachtiger kunt verbinden met jouw allerhoogste potentieel. Hoe meer mensen zich verbinden met hun stralende unieke Wezen, hoe vrij-rijker en bezielder het leven op Aarde wordt. 



Webwinkel Boekscout.nl: Mieke Coigné - Ander-s Leven in een sterk veranderende tijd - Welkom Jij, Aquariusmens!

www.miekecoigne.com 

Populaire posts van deze blog

Contact maken met elfen - geleide oefening en mooie elfenmuziek

Ikigai--- een levensstijl

Het oude en het nieuwe paradigma