Volle Maan in Vissen- Oogstmaan- 21 september 2021


De Volle Maan in Vissen- Oogstmaan- van september 2021 is de meest dromerige van dit jaar. De betovering ervan kan ervoor zorgen dat we ons extra intuïtief, creatief en gevoelig voelen. De maan heeft een speciale affiniteit met watertekens en Vissen is daar één van. Door het ebben en stromen van golven kan de maan haar potentiële energie ten volle uitdrukken.

Astrologisch staat de Maan voor onze emoties. Het regeert over ons lichaam van emoties en heeft een sterke band met onze huidige gevoelens. De Maan heeft ook een connectie met je veilig voelen.

Verder heeft de Maan ook een relatie met vrouwelijke energie. Tijdens een Volle Maan die bijzonder krachtig is, kunnen er problemen ontstaan ​​met betrekking tot elke relatie waarbij het vrouwelijke betrokken is. Volle maan dagen zijn geweldig voor culminatie en verlichting. Het is de piek van een maancyclus en de piek is waar de climax plaatsvindt.

Volle Maan in Vissen houdt verband met gebeurtenissen die plaatsvonden tijdens de Nieuwe Maan in september in Maagd en de Nieuwe Maan in Vissen in maart. In feite was de Nieuwe Maan in Vissen van maart het begin van een verhaal dat nu zijn hoogtepunt bereikt.

Wat er ook gebeurt, de kans is groot dat het einde nadert. Misschien kun je echt contact maken met en het hoogtepunt voelen dat wordt aangeboden.

Volle manen bieden ook een fantastische tijd voor energetische bevrijding. Dus als je iets hebt dat moet worden vrijgegeven, is dit een ideaal moment om die intenties vast te leggen.

Neptunus, dat heerst over intuïtie, dromen en illusie, zal ook actief zijn tijdens de Volle Maan van Vissen. Dit kan een beetje mistige energie produceren. Het kan voelen alsof je door een dicht bos loopt zonder veel richtingsgevoel. Beslissingen nemen kan veel moeilijker zijn. Onze emoties kunnen ook worden opgeroepen door deze planeet. Zijn aanwezigheid stelt ons misschien niet in staat onze gevoelens te analyseren, maar we kunnen heen en weer stromen tussen emotionele ruimtes. Blijf heel dicht bij jouw eigen emoties/gevoelens. 

Een Volle Maan die zo waterig is als deze, heeft ons nodig om er doorheen te navigeren terwijl we zo eerlijk en open mogelijk zijn. Rationeel denken, teveel hoofd/denk-energie kan onze verwarring alleen maar vergroten/versterken.

Als we ons echter door gevoelens laten leiden, in plaats van onze gedachten te beheersen, kan onze intuïtie de antwoorden vinden die we zoeken.  Op verschillende manieren moedigt de Volle Maan in september ons aan om een ​​ruimte van gevoel binnen te gaan in plaats van opgesloten te blijven in eenzijdig rationeel denken. 

Een korte oefening die je kunt doen om deze 'gevoelsruimte' te belichamen, is door je hand op je hart te leggen en je ogen te sluiten.  Hoe zou je je huidige gevoelens omschrijven? Laat je hart het antwoord geven en niet je hoofd/denken. 

De Volle Maan in Vissen vormt samen met de energieën van Neptunus een prachtige combinatie voor elke artistieke inspanning. Al deze steun voor creatieve dromen en intuïtie kan echter overweldigend aanvoelen en emotioneel wat onstabiel en zweverig maken. Dit kan lijken op een verlangen om aan de druk van het leven te ontsnappen. Als zo'n behoefte zich voordoet, kun je je ervaringen in een dagboekje opschrijven. Vroeg of laat zie je helder waar je je aan een illusie hebt vastgeklampt en land je terug in de realiteit en de potentiële tendenzen en mogelijkheden.

Over het algemeen is deze Volle Maan een tijd voor intuïtie, creativiteit en dromen. Laat jezelf de ritmes van emotie verkennen tijdens deze Vissen Volle Maan. Accepteer alles wat stroomt zonder erover te veroordelen. Laat het doorstromen in de vorm van een golven . Vertrouw ten slotte op het gefluister en de instincten die je intuïtie achteraf zal overbrengen.

Tips:

  • Zuiver emotionele bagage om meer ruimte in je hart te maken om je voor te bereiden op veranderingen die in het verschiet liggen. Blijf je intuïtie gebruiken. Maak je los van het zoeken naar goedkeuring van buitenaf en ga naar binnen.
  • Als dingen vallen, kunnen ze worden gecorrigeerd. Er is hoop op iets positiefs voor ons allemaal. We moeten allemaal, als collectief, ons best doen om positief te blijven. Laat alle angsten die je vasthoudt los.
  • Emoties begeleiden ons bij waar we dieper in moeten kijken. Veroordeel ze niet, laat ze stromen en voorbijgaan. Laat je emoties gezien en gehoord worden. Onthecht van oude reactiepatronen met gratie.
  • Mercurius gaat retrograde in het teken Weegschaal van 26 september tot 18 oktober. Dit is een tijd om onze doelen opnieuw te bekijken en opnieuw prioriteit te geven aan wat belangrijk is. Het is misschien tijd om opnieuw te onderhandelen over dingen die niet meer voor ons werken. 
  • Besteed tijd aan creatieve projecten en plannen. Ontspan, verwen jezelf en wees ook klaar om eventuele problemen aan te pakken. Je hebt wat nodig is om door je leven te navigeren.
  • Verdiep je verder in de transitieprocessen naar de Nieuwe Tijd- Waterman- en doe verder diepte-bodemwerk. 


Populaire posts van deze blog

Contact maken met elfen - geleide oefening en mooie elfenmuziek

Ikigai--- een levensstijl

Het oude en het nieuwe paradigma