Portaal 9 - 9 Afronding en Vernieuwing

 Portaal 9 - 9 Afronding en Vernieuwing




Vandaag kun je met grotere intensiteit een gevoel van expansie, zelfherkenning en integratie, het herstel van herinneringen, ontwaken, de stroom van nieuwe informatie die geleidelijk wordt begrepen, ervaren. Het is een portaal van assimilatie, van herenigingen, van uitbarstingen van een nieuw licht, van helderheid, van persoonlijke kracht. Je kunt niet van anderen verwachten dat ze voor je doen wat tot je eigen verantwoordelijkheid behoort, het is persoonlijk werk. 

Dit portaal moedigt je aan om delen van jezelf die losgetrild worden,  te integreren. Delen van de eigen energie-identiteit die verschijnen, worden getoond. 

Het is een portaal dat je eraan herinnert dat je goddelijk wezen bent én dat je mens bent,  meer dan ooit stevig verankerd met de Aarde, Gaia, de grote Moeder, Verzorgster terwijl wortels terwijl de hogere chakra's en de kruinchakra zich uitbreiden naar universeel bewustzijn. Zo boven zo beneden.




Integreer het subtiele deel, je essentie, je innerlijke hogere zelf, gidsen, leraren, wezens van licht die je verzegellen. Hoe dichter je verbonden bent met de Bron, hoe meer zal het nodig zijn diep geworteld te zijn in de Aarde. 

9-9 is  een portaal dat nieuwe diepere realiteiten vrijgeeft.  Wat je gisteren geloofde of voor waarheid aannam, zal vandaag wellicht niet meer gelden, in vraag worden gesteld. Je waarnemingsveld wordt groter en scherper. Alles kan anders lijken.  Nieuwe nuances in de fysieke en subtiele zintuigen, liefdevolle aanwezigheden kunnen worden waargenomen. 




In de natuur zal het mogelijk zijn om gemakkelijker verbinding te maken met de Elementalen van de Aarde, of met wezens van andere planeten, of al dan niet geïncarneerde hogere energetische projecties.

Je zult je ook meer bewust zijn van wat degene aan je zijde voelt of het nu een mens, dier, plantaardig, mineraal is, je gaat die emoties voelen zonder ze naar je toe te trekken. Empathie krijgt een meer intieme betekenis. Je kunt de wereld op een nieuwe manier waarnemen.

Omdat die zonnecodes die maandenlang in de structuur van de verschillende subtiele lichamen zijn doorgedrongen, hun werk doen van 'herprogrammeren' , en elk stukje van die puzzel die wordt gevormd, helpt om oude patronen los te laten, transmuteren oude patronen, waardoor ze groeien als lichtgevende wezens van liefde.

Dat is het grote verschil. We zijn wezens van licht die liefde uitstralen, we zijn wezens van liefde, die versmelten met de liefde van de bron, de liefde uitbreiden in elk van de manifestaties, mentaal, fysiek of energetisch. Of het nu door woorden, blikken, intenties, projecties, gedachten, bewustzijn en onbewustheid is.

Wezens van liefde, essenties van liefde, knoppen van liefde die groeien en uitbreiden en een transformatie beginnen in Gaia. Een wereldwijd ontwaken. Wezens van liefde die zich uiten door mededogen, uniciteit, zorg voor alles en iedereen, intuïtieve communicatie, empathie.

Dit  9-9 portaal is de herinnering dat je een bijdraagt aan het evolutionaire proces naar heelwording op de Aarde.  Evolueer vanuit liefde. Zaai met liefde.  Begrijp dat liefde de grootste creatie- en scheppingskracht  kracht is. Daarover gaat diepgaande innerlijke transformatie. 

Je kunt bij elk stukje oud bewustzijn dat wordt afgepeld, waarnemen en schouwen, ontdekken waar nog een oordeelt op zit, waar nog een oud programma wordt afgedraaid. Waarnemen en schouwen in het moment terwijl het afpellen, ontmantelen steeds verder gaat. Versmelten met de liefde die in je leeft, in je hart met een diep respect voor je wat je voelt met dankbaarheid en op weg naar onvoorwaardelijke liefde. Als je je innerlijke liefdesvlam eenmaal hebt uitgebreid, zal ze met het geheel versmelten, waardoor een nieuw bewustzijn ontwaakt.

Liefde is tot alles in staat. Empower jezelf vanuit liefde. Het is in staat om die wereld te beschermen, te transformeren, op te lossen, te ontwaken, de nieuwe wereld te laten ontstaan en daarom zijn alle werkers van liefde hier en nu geïncarneerd. Het is niet zomaar een portaal. Het zijn niet zomaar portalen als je bewuster voelt en leeft. In die kracht die puur liefde is, zal alles snel vooruitgaan. Niets blijft hetzelfde. En er is geen weg terug. 

In liefde stralen voor het Leven is het pad dat jij bewandelt of wilt bewandelen. Je bent de deur van de nieuwe dimensie overgestoken waarin jouw persoonlijke werk essentieel is. Het werk wordt niet gedelegeerd aan anderen want jij neemt je ziele opdracht in jouw bijdrage aan de transitie naar de nieuwe wereld van harte aan. Dat is jouw commitment en zal de tijd en de mijlpalen zoals je die kent, op duizelingwekkende manieren versnellen.



Diepverankerde patronen en gedachtestructuren worden verder doorbroken, waardoor je je steeds duidelijker her-innert wat jouw unieke zielsblauwdruk is. De antwoorden op de vele vragen die je stelt, worden je frequenter op onvoorstelbare en onvoorspelbare manieren aangereikt. Belangrijk is -zoals hierboven geschreven- de verbinding met je fysieke lichaam- het aardelichaam Gaia- te bekrachtigen, te ankeren, zodat spirituele ervaringen geïntegreerd worden in je dagelijks leven. 

Zonder dit diepe ankeren en landen in je fysieke lichaam, vanuit een krachtig lichaamsbewust Zijn, zijn spirituele ervaringen vluchtige moment-opnames die weliswaar in het moment heerlijk kunnen voelen, maar ver-vluchten. Het gaat er niet om nog meer spirituele ervaringen te beleven, maar elke ervaring te doorleven, te doorvoelen en te integreren.

In dankbaar Zijn omarmen wat zich ontvouwt en daarin het diepste bodem-werk verzetten, herinnerend dat de weg naar vernieuwing niet kan zonder het puin van het verleden op te ruimen. 

Blessed your Being on Earth. 

www.miekecoigne.com




.

Populaire posts van deze blog

Contact maken met elfen - geleide oefening en mooie elfenmuziek

Ikigai--- een levensstijl

Het oude en het nieuwe paradigma