GALACTISCH NIEUWJAAR 26 JULI 2022

 GALACTISCH NIEUWJAAR 26 JULI 2022




De Galactische Frequentie van dit jaar is gericht op het vestigen van samenhang en gezonde fundamenten, terwijl het ons opent om multidimensionale opschoning/zuivering van lichaam, geest, hart en ziel te ontvangen. De energie van dit jaar roept ons op om pragmatisch te zijn, terwijl we ook met de flow/stroming meegaan en surfen op de golven van versnelde innerlijke transities en zegeningen. Dit is die gewoon de krachtige transitie naar een veranderend bewustzijn en afstemming en dieper ankeren op Aarde.


Dit Rode Zelfbestaande Maanjaar roept ons ook op om de kracht en noodzaak van DEFINITIE, VORM en STRUCTUUR te eren, terwijl we tegelijkertijd de noodzaak van vloeibaarheid, intuïtie en gevoeligheid respecteren. De Rode Maan Glyph van dit Jaar roept eerbied op voor de UNIVERSELE WATEREN en de Vrouwelijke Kracht van de Natuur die in ons wezen is gecodeerd. De zo essentiële en heilige Yin-energie die ons bewuster laat ervaren hoe we innerlijke balans kunnen creëren en integreren wat verder planetair uitrimpelt.





Dit jaar synchroniseert de Dag Buiten de Tijd met de Galactische Frequentie Gele Elektrische Ster.



Dit betekent dat we worden geroepen om echt KUNST TE ACTIVEREN op deze Galactische Heilige Dag!
- De KUNST van ons wezen - puur Bron-puur Licht- puur Liefde. Als we ons realiseren dat tijd, kunst is, ervaren we in elk moment dat Leven, Kunst Is.
Het besef dat we allemaal aardse spirituele kosmische incarnanten zijn op deze Aarde. De Aarde als een levend Kunst-Werk.
Schijn jouw innerlijke licht ~ wat schenk jij aan de Aarde?
voel jouw dankbaarheid voor het Meesterwerk van de Schepping en deel de pure schoonheid van je hart.
Laat op welke manier dan ook jouw natuurlijke authentieke inspiratie stromen, door de innerlijke schoonheid die jij bent uit te stralen.
❤
Op de Dag Buiten de Tijd, kun je je aansluiten met mensen over de hele wereld om de regenboogbrug rond de Aarde te activeren.
"Wij zijn Eén met de aarde. De aarde en onszelf zijn één van geest."
De Dag Buiten de Tijd is ook GLOBALE WATERWAARDERING DAG.
Dr. Masaru Emoto, de waterboodschapper, was een groot voorstander van de 13 Manen Galactische Kalender, en hij creëerde de 'Global Water Appreciation Day' op 25 juli om samen te vallen met de jaarlijkse Dag Buiten de Tijd. Dr. Emoto's onderzoek toont de impact van het menselijk bewustzijn op water, en hoe de kracht van trillingen, intentie en aandacht water direct kan beïnvloeden.
Galactische bekrachtiging voor dit jaar is:
" "I Define in order to Purify
Measuring Flow
I Seal the Process of Universal Water
With the Self-Existing Tone of Form
I Am Guided by the Power of LIfe-force
I Am a Galactic Activation Portal - Enter Me."



Laten we onze liefde en dank geven aan water ~ de wateren van de aarde ~ de wateren van ons lichaam ~ Water is leven! Laten we onze heilige wateren vieren, eren, beschermen en behouden... Mogen ALLE wezens overal toegang hebben tot schoon, zuiver water!

Populaire posts van deze blog

Contact maken met elfen - geleide oefening en mooie elfenmuziek

Ikigai--- een levensstijl

Het oude en het nieuwe paradigma