Enkele belangrijke updates voor het tweede deel van juli 2022

 Enkele belangrijke updates voor het tweede deel van juli 2022



19 juli - Cheiron Retrograde ( reist door Ram)
Cheiron staat bekend als de gewonde genezer en geeft ons extra kansen om dieper in te zakken in het bodemwerk. Hoewel we misschien merken dat we pijn uit het verleden moeten aanpakken of oplossen, kunnen we deze energie ook gebruiken om het te vieren! We vieren of erkennen niet vaak de inspanningen die we doen of hebben gedaan. Kijk maar even wat je al écht achter je hebt gelaten, wat je al écht hebt verwerkt. We kunnen Cheiron Retrograde gebruiken als een overschouwen van ons bewustzijnsproces en waar we NU beland zijn. Ik heb deze voormiddag een enorm prachtig gesprek gehad met een cliënte die heel voelbaar diep geland is in haar bronkracht. Ze benoemde niet eens een frequentie als 3D, 5D...wat al bijna uitzonderlijk is in een 'spiritueel' geïnspireerd gesprek. Dat haar processen doorleefd waren, dat ze heel sterk verankerd was in haar liefdeskracht, dat ze haar plek in het familiesysteem ingenomen heeft, heeft geleid tot een waarachtig voelend onvoorwaardelijk aanwezig Zijn. Heerlijk!



22 juli - Leeuwenseizoen begint
Als we het gevoelige Kreeftseizoen beëindigen en naar het vurige Leeuwenseizoen gaan, kunnen we lichtheid voelen. Leeuwenseizoen gaat over verbinding maken met ons innerlijke vuur, onze passies en onze creativiteit. Leeuw is ook een vrolijke energie die ons kan helpen prioriteit te geven aan vreugde en spelen! In 2022, als de zon in Leeuw komt, komt hij ook overeen met de godin-asteroïde Ceres, die bekend staat om zijn voedende energie en ons te helpen prioriteit te geven aan zelfzorg.



25 juli - Juno Retrograde
Juno is de derde asteroïde die deze maand retrograde gaat. Juno is een godin-asteroïde die is gekoppeld aan huwelijk en relaties. Als het retrograde gaat, kunnen onuitgesproken problemen in onze relaties aan de oppervlakte komen. Hoewel asteroïde-energie over het algemeen subtiel is, kan de Venus conjunct Zwarte Maan Lilith van 26 juli aan deze energie bijdragen.





26 juli - Venus en Zwarte Maan Lilith Conjunct
Venus conjunct Zwarte Maan Lilith kan onze relaties in de schijnwerpers zetten en verborgen of onopgeloste problemen aan de oppervlakte brengen. Als dingen onder het tapijt zijn geveegd, zal de combinatie van Venus en Zwarte Maan Lilith ons helpen om ze het hoofd te bieden. Het is altijd beter om dingen onder dat kleed vandaan te halen en naar buiten te brengen, omdat het ons helpt om precies te weten waar we aan toe zijn. Op collectief niveau kunnen Venus en Zwarte Maan Lilith samenkomen om de gezondheidsproblemen van vrouwen en genderongelijkheid in de schijnwerpers te zetten.



28 juli - Nieuwe maan in Leeuw
De Leeuw Nieuwe Maan draagt ​​zoete, herstellende energie! Dit is een prachtige Nieuwe Maan die ons zal aanmoedigen om ons te concentreren op zelfvoeding en zelfzorg. Als je te veel hebt gedaan of de kaars aan beide uiteinden hebt gebrand, zal deze Nieuwe Maan je helpen om meer balans te creëren. Relaties hebben de afgelopen dagen misschien in de voorhoede van je geest gestaan, maar deze Nieuwe Maan kan helpen om eventuele uitdagingen te verzachten. In feite ondersteunt deze Nieuwe Maan het om lichtheid in je wezen te brengen en tijd te maken voor de dingen die je vervullen.



28 juli - Jupiter Retrograde
Jupiter gaat retrograde in Ram en zal langzaam zijn weg terug vinden naar Vissen. Dit zal de laatste keer zijn dat Jupiter de komende 12 jaar Vissen binnengaat, dus Jupiter zal ervoor willen zorgen dat het al zijn geschenken levert voordat het vertrekt!




31 juli - Uranus Conjunct Noordelijke Node
Dit is een van de grote kosmische energieën van de maand. Hoewel het piekt op 31 juli, is het iets dat we de hele maand zullen voelen brouwen. Uranus conjunct de Noordelijke Maansknoop kan verontrustende energie opwekken, waardoor dingen erg onzeker of onstabiel aanvoelen. Uranus is de planeet van ontwaken en de Noordelijke Maansknoop vertegenwoordigt onze hoogste bestemming, dus elke verontrustende of onstabiele energie is er om ons te helpen ontwaken naar onze hoogste bestemming! Een innerlijke wake-up call.






Heb het goed!


Populaire posts van deze blog

Contact maken met elfen - geleide oefening en mooie elfenmuziek

Ikigai--- een levensstijl

Het oude en het nieuwe paradigma