Super Volle Maan - 13 Juli- in het teken van Steenbok

De Steenbok Super Volle Maan nadert dichterbij op 13 juli 2022. Deze Volle Maan, vallend in het aardse en geaarde teken van de Zeegeit, roept ons op om verantwoordelijkheid te nemen voor ons leven. Steenbok vertegenwoordigt de Zeegeit ( mythisch verhaal).




Als we niet gelukkig zijn, als we niet tevreden zijn, als we onze tijd niet besteden zoals we willen, nodigt deze Volle Maan ons uit om de leiding te nemen en onze zelf-saboterende acties die ons hier mogelijk hebben geleid, te erkennen.

Confronteren met wat niet werkt en verantwoordelijkheid nemen voor hoe sommige dingen zich hebben ontwikkeld, kan altijd een uitdaging zijn, maar er is een kracht te vinden in het doen van dit werk, er is een kracht in het aanpakken van wat we kunnen doen om bij te dragen en hoe we kunnen veranderen dingen om ons heen om ons leven dichter bij te brengen waar we willen zijn.

Natuurlijk hebben we maar zoveel in de hand, maar als je de krachten van deze Volle Maan verstandig gebruikt, kan hij je begeleiden om obstakels te overwinnen, uitdagingen aan te gaan en de top te bereiken van elke berg die je wilt beklimmen. Het is vooral de focus houden op je unieke levensweg, niet de weg van iemand anders bewandelen, maar je helemaal verbinden met jouw blauwdruk én jouw hart. Succesvol zijn kun je wel afmeten naar maatschappelijk gevormde maatstaven én je toch onvervuld en ongelukkig voelen. Succesvol Zijn is jouw berg beklimmen, gestaag, volhartig en met geduld en vertrouwen.

We kunnen van de Zeegeit onze betrouwbare spirituele gids maken en zijn energie belichamen om ons er doorheen te loodsen. 
De Zeegeit heeft de vaardigheden ontwikkeld die nodig zijn om de hoogste berg te beklimmen met behulp van zijn geitachtige helft, en af ​​te dalen naar de bodem van de oceaan met behulp van zijn zee-achtige helft. 




Dit vermogen om door de oceanen en de bergen te navigeren, geeft de Zeegeit een uniek voordeel en perspectief op de wereld.

Het geeft hem het begrip en de tolerantie dat er veel manieren zijn om naar dingen te kijken en veel verschillende perspectieven. 

Leren hoe naar de top te klimmen en naar de diepte te zwemmen is geen gemakkelijke prestatie, maar naarmate de Zeegeit beide kanten van zijn wezen leert accepteren en elk van deze vaardigheden onder de knie krijgt, wordt hij sterker, krachtiger en wijzer. 

Door de opkrullende golven te overwinnen en door de verraderlijke rotsachtige hellingen te navigeren, leert de Zeegeit ook veerkracht op te bouwen en te onderscheiden wat zijn tijd en energie echt waard is. Ontdek voor nu waar jij je tijd in investeert en waar jouw energie naartoe gaat. Draagt dit werkelijk bij voor bewuste groei, wordt jouw leven geïnspireerd of laat je jezelf nog afleiden?

De Zeegeit leert ons alles te eren wie we zijn, verschillende perspectieven te waarderen en onze tijd en energie te besteden aan wat we echt willen in het leven.
Kijkend naar de astrologie achter de Volle Maan van juli 2022, lijkt het erop dat er wat 'extra kilometers' zullen zijn om te lopen en uitdagingen te overwinnen.

Pluto, Heer van de Onderwereld, zweeft dicht bij deze Volle Maan en kan bijzonder zware trillingen veroorzaken. Misschien moeten we oog in oog komen te staan ​​met een aantal ongemakkelijke dingen. Herinner je dat Pluto een krachtige innerlijke transformator is. Je kunt wel proberen dingen te veranderen aan de oppervlakte, maar het is en blijft bodem- en binnenwerk. Een laagje vernis over ongemakkelijke of pijnlijke situaties uit het verleden of in het hier en nu, laat uiteindelijk zien dat het laagje vernis nog sneller dan snel verdwijnt. Afgeschraapt wordt. Wil je dichter en dichter naar je Bronfrequentie en je kern bereiken, dan is er maar één weg: alles wat nog onverwerkt, ongemakkelijk, pijnlijk is transformeren en transmuteren. Opschonen tot in de kern. 



Deze Volle Maan kan ook het besef brengen dat er een einde moet komen aan sommige dingen, vooral rond doelen, of dingen die onze doelen blokkeren. We moeten misschien op elk vlak volwassen worden, loslaten en beseffen dat bepaalde ideeën, acties of inspanningen op dit moment gewoon niet mogelijk of duurzaam zijn. Loslaten en onthechten vanuit een dankbaar hart, met zachtheid en de leer-ervaringen met je meenemend, kunnen nieuwe mogelijkheden, nieuwe kansen, nieuwe wegen zichtbaar worden. Je hoeft je niet te haasten, laat die mogelijkheden zich op een rustige manier verder uitvouwen. Stappen overslaan leidt vaak naar een terugval of het herhalen van oude wegen, misschien in een nieuw jasje wat uiteindelijk tot hetzelfde resulteert.

Er is een beetje ontmoedigde energie verbonden aan deze Volle Maan, zoals een realiteits- check of een wake-up call die ons doet beseffen dat we gewoon niet verder kunnen. We moeten misschien accepteren dat sommige dingen nooit zullen zijn zoals we willen dat ze zijn, of accepteren dat, tenzij we veranderen, dingen niet beter zullen worden. Accepteren dat wat jij wilt vanuit een diepere laag in het zoeken naar liefde, bevestiging, erkenning, misschien toch niet écht is afgestemd op jouw Ziel, jouw missie/roeping. Hoe je het ook in woorden neerzet: je hart, je ziel, je hele wezen voelt wat het beste is voor jou. En wat bijdraagt tot het collectief. Stel je eens voor dat jij hiermee ook iemand anders inspireert en dat die persoon op zijn beurt weer iemand anders inspireert? Dan pas herverbindt de mensheid zich opnieuw met hun unieke blauwdruk, vervagen alle ego- gelaagde beperkende opvattingen en gedachten over 'succes', 



Loslaten, deuren sluiten, afscheid nemen kunnen allemaal moeilijke dingen zijn om te doen, maar deze Volle Maan is onze kans om ons volgende hoofdstuk te herschrijven, om onze dromen en doelen die niet gerealiseerd zijn ,opnieuw vorm te geven. Om te weten dat alles wat we ervaren, deel uitmaakt van ons leven. Durf te leven, durf jezelf te zijn, durf het aan om te erkennen dat je niet de weg van jouw hart hebt gevolgd.  Er zijn echt geen verkeerde paden in dit leven, alleen lessen, die ons wijzer en bewuster maken. 

Mercurius, de planeet van communicatie, zweeft ook dicht bij deze Volle Maan, dus het is waarschijnlijk dat we een moeilijk gesprek moeten voeren, of het vertrouwen vinden dat nodig is om te delen wat we echt voelen.


Mindful communiceren kan moeilijk te bereiken zijn, maar de praktische, geaarde en volwassen energieën van de Steenbok zullen ons helpen om onze woorden met een weloverwogen intentie te kiezen. 




We kunnen deze energie ook gebruiken om ons de creatieve kracht van onze woorden te herinneren. Vooral de woorden die we tegen onszelf spreken, wegen zwaar, dus let goed op hoe je met jezelf communiceert. 

Als je merkt dat je innerlijke stem zelfsaboterend is, kijk dan of je de dingen kunt ombuigen naar een meer hoopvol standpunt. Probeer je innerlijke zelf-talk eerlijk te maken, maar iets dat je een goed gevoel geeft. 

De Steenbok Super Volle Maan is zeker heel intens, maar er zijn zoveel juwelen verborgen in de diepte als we bereid zijn naar de bodem te duiken of naar de top te klimmen om ze te bereiken. Degenen die de reis maken zullen er geen spijt van krijgen!

Aangezien dit de tweede van drie Super Volle Manen is, is het ook waarschijnlijk dat er  er meer zal worden onthuld tijdens de Super Volle Maan van augustus.




Heb het goed! 




Populaire posts van deze blog

Contact maken met elfen - geleide oefening en mooie elfenmuziek

Ikigai--- een levensstijl

Het oude en het nieuwe paradigma