Soul Retrieval

 SOUL RETRIEVAL tijdens de Super Volle Maan in het teken van Steenbok-- 13-Juli 2022



Er is een wijs gezegde dat luidt: "Als je blijft doen wat je altijd hebt gedaan, blijf je krijgen wat je altijd kreeg".
Iets veranderen betekent dat we iets moeten veranderen.
We moeten nieuwe informatie in het systeem stoppen om nieuwe resultaten te krijgen. We moeten een mentaliteit, een gewoonte, een innerlijke spreuk of een verhaal veranderen. Soms zoeken we in het leven deze verandering door een keuze te maken, de oude manieren op te zoeken en ze te ontmantelen. Soms worden we zonder onze toestemming in een diep dal gestort, terwijl het universum de beslissing voor ons neemt.
Pluto-tijden vertegenwoordigen dit soort stuwkracht- veranderingen.
Steenbok vertegenwoordigt onze huidige persoonlijke en collectieve structuren, ethiek, idealen, werk en parameters die we als veilig beschouwen. Steenbok-thema's ondergaan een intense evaluatie en her-evaluatie en daardoor een heel diepe transformatie en transmutatie. Pluto als krachtige transformator gaat vanaf 19 Juli retrograde, dus het is verder inzakken naar de bodem.
Tijd om de laarzen aan te trekken en het modder dat al even aan de oppervlakte kwam opruimen. Gevoelens zijn boodschappers van onze binnenwereld en laten de essentiële informatie zien over ons verleden, hier en nu en de nabije toekomst. Je kunt je op dit moment heel kwetsbaar voelen, heel open en gevoelig. Zet de deur open naar de diepere (nog diepere) lagen, durf ook te kijken naar je schaduwkanten, zonder oordeel. Geen licht zonder schaduw. Geen lotus zonder modder.
Herken je dat:
  • De deur naar je diepste angst is opengebroken
  • De modder van je schaduwzelf is geroerd.
  • De begraven archetypen zoals het gewonde kind, de oplichter, de controleur, de perfectionist, de martelaar, het slachtoffer, de zondebok, de ontkenner en de escapist zijn momenteel allemaal aanwezig op het feest dat jouw leven is.
De bedoeling is natuurlijk de openbaring in jezelf, wat leidt tot integratie, transformatie, transmutatie én hercreatie.
De bedoeling is om te onthullen welke delen van jou niet op één lijn zitten, welke delen van jou onbewust de show leiden, en dezelfde beperkende ervaringen en patronen creëren.
De bedoeling is om de diepe overtuigingen die in angst zijn geëtst te onthullen en ze uit te dagen in het licht van de waarheid.
De bedoeling is om alle delen die zijn gecreëerd als copingstrategieën, bescherming, alle begraven pijn, trauma's en moedig voor eens en voor altijd terug te brengen naar heelheid.
Verandering vraagt ​​immers om een ​​nieuwe manier van denken, voelen en handelen.
Wat keuzepunten voor de ziel zijn, lijken eindpunten voor het ego.
Het is belangrijk om onszelf aan die waarheid te herinneren.
Vaak zijn ervaringen in de huidige wereld een afspiegeling van diepere lessen. De littekens van diepe verwondingen werend voor een groot deel van het leven bedekt om onszelf te beschermen.
We ervaren een schakering, nuance of een beetje van het oude verhaal en we worden overspoeld met alle gevoelens van vroeger.
En dan zeggen we: 'Oh nee, dit niet weer'. Herkenbaar?
Maar wat als dat helemaal klopt?
Wat als de gevoelens de sleutel waren tot het terugwinnen van verloren delen van onszelf?
Wat als je klaar bent voor precies dat soort verandering en evolutie?
Onze gevoelens laten ons precies zien waar de wond is. Onze gevoelens verbinden ons met ons verhaal. De allereerste stap naar het ophalen van de ziel is om de gevoelens te voelen, zodat je precies weet wat je om heling vraagt. We hoeven ze niet zo te voelen dat we onszelf verliezen, waar we samensmelten en meegesleurd worden in de stroming ervan, maar waar we stevig op het land kunnen staan ​​en de rivier om ons heen laten stromen.
Door te onthechten creëren we de ruimte voor verandering. Wanneer we de getuige worden, laten we een authentieke reactie toe in plaats van een gebruikelijke reactie.
Wat vertellen je gevoelens je?
Hoe gebeurt dit voor jou, niet voor jou?
Misschien komen situaties en gevoelens naar voren om je te laten zien wat mededogen, liefde en acceptatie vereist.
Misschien komen situaties en gevoelens naar voren om je de mogelijkheid te geven om de innerlijke criticus uit te dagen die je veilig wilt houden en grip/controle houdt.
Misschien komen situaties en gevoelens tevoorschijn om op te staan, een gevoel van waarheid te claimen en grenzen te stellen waar je gewoonlijk je kracht weggeeft.
Gebruik deze tijd als een manier om je weg naar buiten te vinden. Van binnenuit.
Want wat je zult vinden is een onverwachte waarheid die geldt voor al het zielenwerk. Het Universum staat achter je, je spiritueel team werkt met jou samen, alleen als jij vanuit vrije wil de stappen zet.
Het universum staat achter je.



Dankbaarheid en vrede zal op verbazingwekkende en onverwachte manieren op jouw weg komen via mensen die je ontmoet, je innerlijk weten/intuïtie die je volgt en boeken die op magische wijze op je schoot belanden. Het zal verschijnen als synchroniciteit, vreugde en helderheid. Wat een einde lijkt, zal zich openbaren als een begin.
Terwijl je het oude loslaat, komt het nieuwe binnenstromen.
Terwijl je alle verloren delen van jezelf terugwint, word je heel.
Als je loslaat wat je dacht dat je was, ontdek je wie je werkelijk bent.



Liefs ❤

Populaire posts van deze blog

Contact maken met elfen - geleide oefening en mooie elfenmuziek

Ikigai--- een levensstijl

Het oude en het nieuwe paradigma