De innerlijke godin in jezelf, voor mannen en vrouwen 


Je bent een godin - een perfect aspect van de goddelijke vrouwelijkheid in menselijke vorm. Je bent een wonder en je doet de planeet eer aan met je schoonheid. Je hebt geen glanzender haar, wittere tanden of een smaller figuurtje nodig om de Godin te belichamen. 

Zij is de oneindige liefde die jij in je hart draagt. Zij is de diepe wijsheid die uit jouw ziel stroomt. Ze is het licht in je ogen en de warmte van jouw glimlach. Ze is de handen die jij gebruikt om te helen en te troosten. Ze is het genot dat jouw lichaam kan ervaren door aan te raken en aangeraakt te worden. Jouw cultuur maakt je onmachtig, omdat ze je leert je lichaam te haten of zelfs te mishandelen zodat je natuurlijke band met de Godin verbroken wordt. Voel je mooi van binnenuit, want dat ben je gewoon. Laat de druk om er op een bepaalde manier te moeten uitzien los en geniet van je wonderlijke lichaam zoals het is. Bepaal je eigen standaard van schoonheid in liefde, wijsheid en mededogen.


Voor mannen is de boodschap hetzelfde - weersta de druk om eruit te zien als een standbeeld en concentreer je op het versterken van je hart. Respecteer alle delen van jezelf die je hiervoor geen eer aandeed en behandel je lichaam als de goddelijke tempel dat het is. Houd je hoofd rechtop, open je hart en laat de wereld de godin (of de strijder) zien die voor hen staat.


Populaire posts van deze blog

Contact maken met elfen - geleide oefening en mooie elfenmuziek

Ikigai--- een levensstijl

Het oude en het nieuwe paradigma