Enkele zin-flitsrijke gedachten 




Heel vaak wordt iets/iemand losgelaten vanuit kwaadheid, wrok, manipulatie....doch ik ben ervan overtuigd dat loslaten in liefde in respect voor jezelf én de ander of een situatie slechts volledig kan in "liefde" en "acceptatie" kan. Het ruis spoelt weg en opschoning vindt plaats. 

Het vraagt totale eerlijkheid van jezelf...vaak laten mensen zich meesleuren in één kant van een verhaal, hebben "compassie" ( medelijden) en halen de ander op die manier naar beneden: 

Je herinnerend dat jij net zoals anderen als Bronwezen puur zijn, is het naar beneden halen van jezelf of andere Bronwezens niet zin-rijk. 


Wacht niet tot donker wordt in je eigen Ziel, want slechts daar schep je je eigen duisternis....vul je pijn, je verdriet, je boosheid met Licht, richt je in je hart naar het pure BronWezen dat je Bent. 


Schop niet langer om je heen, schop niet naar net die mensen om wie je het hardst geeft,want die zouden wel eens uit je aards-rijke leven kunnen verdwijnen. 

Stap zelf uit oude patronen die niet langer nodig zijn, laat je vanuit je innerlijke stralendrijke Zijn zien wie je werkelijk bent en vraag eerlijk wat je nodig hebt in jezelf zonder een ander BronWezen te claimen.

Stijg uit boven de alledaagse ordinaire goed/ slecht uitspraken over jezelf ( vaak ook onbewust) én de ander of anderen. Het zich boven de ander stellen hoort thuis in de wereld die we op aarde kennen, dit gaat om je wezenrijke Zijn en dat van ieder Ander.

Ik heb niets met dé dagen, die we hier op aarde consumeren en bijlange niet wezen-rijks bijdraagt aan jouw BronWezen. Elke stonde dat we op aarde inWezenheid Zijn, is een 'dag' die gevierd mag worden. Met alle respect voor iedereen die daarover een andere mening of gevoel bij heeft. Over dé dagen heb ik geen mening noch enig gevoel dat me dieper kan raken dan het Zijn in elk moment dat er IS.

Bronwijze rijke hartegroet

www.miekecoigne.com





Populaire posts van deze blog

Contact maken met elfen - geleide oefening en mooie elfenmuziek

Ikigai--- een levensstijl

Het oude en het nieuwe paradigma