Keerpunt




Je zit dichtbij een belangrijk keerpunt. Je voelt het aan alles, maar er is iets dat je tegenhoudt om door te zetten; iets waar je de vinger niet op kan leggen. Je hebt alles onderzocht, alles geprobeerd, elke situatie tot in detail bestudeerd – wat ontbreekt er nu nog aan?

Op deze manier blijf je hangen in een proces dat voor jouw gevoel allang klaar had moeten zijn. Het veroorzaakt chaos en frustratie, want je blijft constant hangen in een vicieuze cirkel. Er is een ervaring, gevolgd door een emotie die aanzet tot denken, totdat dezelfde ervaring terugkeert en alles weer opnieuw begint.

 De sleutel om dit te doorbreken, is door jouw processen te gaan zien als een cyclus. Iedere omwenteling is een aanloop naar een volgende ervaring, die start als jij het oude durft los te laten. 

Onthoud dat loslaten niet hetzelfde is als iets verliezen; loslaten is krijgen. Je veegt de lei schoon zodat er ruimte ontstaat voor een nieuw hoofdstuk om te schrijven. De frequentie van Cyclus helpt je om de vicieuze cirkel te doorbreken door het oude los te laten, zodat je met een schone lei aan het nieuwe kunt beginnen.

www.miekecoigne.com

Populaire posts van deze blog

Contact maken met elfen - geleide oefening en mooie elfenmuziek

Ikigai--- een levensstijl

Het oude en het nieuwe paradigma