Werkelijkheid en illusie




Ervaringen zijn niets meer dan geïnterpreteerde transformaties die wij 'hersenprocessen' noemen. De ervaring van fantoompijn toont aan dat de hersenen niet altijd het onderscheid kunnen maken tussen wat 'daarbuiten' is wat ze denken dat 'daarbuiten' is.

Op een soortgelijke manier kan ook het herinnerde beeld van een object of een gebeurtenis net zo veel invloed hebben (ook op ons lichaam) als het werkelijke object of de gebeurtenis. 

Dit kan de reden zijn dat gedachten, intenties, visualisaties, affirmaties, wensen en gebeden als blauwdrukprocessen in de impliciete orde zo belangrijk zijn voor creatie en manifestatie. 

Vanuit het niveau van de blauwdruk wordt de virtuele 'ghost form' manifest gemaakt, door er voldoende energie naartoe te sturen waardoor het hologram zich kan ontvouwen in daadwerkelijke acties en materie. 

Zowel niet-materiële, virtuele gedachten, gevoelens en intenties als 'echte' en manifeste materie kunnen ons energetisch en fysiek beïnvloeden, zowel in positieve als in negatieve zin.

Alle ervaringen, werkelijk of verbeeld, worden tot dezelfde taal van holografische interferentiepatronen teruggebracht.  Omdat de blauwdruk van de werkelijke werkelijkheid uit frequenties en interferentiepatronen bestaat, is het juist om aan te nemen dat geluid, licht en geometrische patronen, maar ook bewustzijn en scalair elektromagnetisme, de aangewezen kandidaten zijn om gezondheid en heling tot stand te brengen. 

Met name werken ze vanuit het fundamentele niveau van de blauwdruk van de realiteit, de werkelijke werkelijkheid. Om die reden is het zo belangrijk bewust te zijn van eventuele negatieve gedachten en projectiemechanismen. 

Met bewustzijn kunnen deze negatieve beelden getransformeerd worden in positieve beelden en verbeelding, die een onmiddellijke uitwerking hebben op onszelf en anderen. 

Ons bewustzijn maakt deel uit van de werkelijkheid die we met dit bewustzijn willen ervaren. En dat is geen eenvoudig concept, maar een concept dat door enkele moedige wetenschappers gelukkig eindelijk serieus wordt genomen. Bewustzijn en materie werken non-lokaal samen als één geheel, niet als losse eenheden in een interactieproces. 

De populaire mening en overtuiging dat we ons eigen lot creëren, is veel complexer en vraagt nog veel meer onderzoek hiernaar. 

In een holografisch universum existerend, is het idee dat we mede-creators zijn van onze werkelijkheid, geen vreemde gedachte! 

Bewustzijn is onderdeel van de werkelijkheid en in dit bewustzijn kan onze ziel zich mogelijk uiten in synchroniciteit met de expliciete wereld, wat mogelijk maakt om ervaringen op te doen in onze eigen werkelijkheidsconfiguratie. 

Bron: De multidimensionale werkelijkheid van creatie en manifestatie. 

www.miekecoigne.com

Populaire posts van deze blog

Contact maken met elfen - geleide oefening en mooie elfenmuziek

Ikigai--- een levensstijl

Het oude en het nieuwe paradigma