LICHTLICHAAM / HEILIGE GEOMETRIE/ MERKABA

 LICHTLICHAAM / HEILIGE GEOMETRIE/ MERKABA



Je Lichtlichaam is een netwerk van licht en heilige geometrie dat je fysieke, emotionele, mentale en spirituele wezen samenbrengt. Dit lichaam straalt lichtenergie uit en verbindt je multidimensionale zelf elektromagnetisch met het oneindige universum. Het verbindt je met je gecodeerde gegevens door middel van hoge elektrische stromen die je helpen bij het vertalen en manifesteren van je verborgen talenten en zielsdoel. Terwijl je je Lichtlichaam activeert, bouwt en integreert, reorganiseer je je moleculaire structuur, waardoor je lichaam minder dicht en vrijer wordt om zich uit te drukken met de bron van het universum.

De heilige geometrie van het Lichtlichaam wordt ook wel de "Merkaba" genoemd. Dit is zowel een Egyptisch als Hebreeuws woord voor het draaiende veld van lichtenergie en informatie die vanuit het menselijk lichaam straalt als de stertetraëder, ook wel bekend als de Davidster. De Merkaba is een geometrisch nauwkeurig veld dat is gevormd uit het patroon van de eerste acht cellen van de bevruchte eicel of zygote. De locatie van deze acht cellen is in het geometrische centrum van het menselijk lichaam in het basis- of wortelchakra. De acht cellen vormen ook het middelpunt voor alle energievelden en roosters die het lichaam omringen. Het Merkaba-veld is dus de matrix van de schepping. Anders gezegd, het is de blauwdruk waaruit je fysieke en subtiele lichamen worden gevormd en waaruit je levensreis en zielsdoel wordt gemanifesteerd.


Het Lichtlichaam of Merkaba is heilige geometrie die ruimte, tijd en dimensies overstijgt. Het is een aspect van het lichaam dat elke cel activeert tot een specifieke resonantie en een hogere verbinding met het creatieve Licht van God tot stand brengt. Heilige geometrie betreft het in evenwicht brengen en integreren van de vrouwelijke en mannelijke aspecten van je wezen. De rechter hersenhelft of de vrouwelijke kant leidt tot eenheidsbewustzijn en vertrouwt gevoelens boven het intellect. De linker hersenhelft of de mannelijke kant ziet overal dualiteit, wil bewijs dat er maar één geest in alles bestaat en ziet dat gevoelens niet genoeg zijn. Terwijl de polariteiten integreren, begin je naar heelheid te gaan.

Met deze Wet van Eén breng je meer dimensionaal licht en wijsheid in je leven, waardoor je dichter bij ascentie komt. Het ascentieproces is het versmelten van het fysieke lichaam en het spirituele lichaam tot een vervolmaakt wezen van licht. Deze versmelting met je hogere zelf wordt gecreëerd door een reeks afdalingen van spirit. Afdaling betekent dat een groter deel van wie je bent in de hogere dimensies, in je fysieke lichaam komt wonen. Terwijl je cellen lichtenergie geleidelijk metaboliseren, wordt elke cel van jouw wezen geest in actie. Elke afdaling verhoogt de hoeveelheid licht die je vasthoudt in je moleculaire structuur en fysieke cellen en is gelijk aan één niveau van je Lichtlichaam.

De activering van je Lichtlichaam bestaat uit twaalf niveaus. Als elk niveau is voltooid, wordt de energie fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel geïntegreerd. Als de geest bijvoorbeeld hogere lichtvibraties en informatie in contact brengt met je mentale lichaam, kan het mentale lichaam zeggen: "Dat is niet echt." Het emotionele lichaam pikt dezelfde impulsen van de geest op en kan zich eerder afsluiten dan zichzelf uit te drukken. Uiteindelijk kan het fysieke lichaam uit balans raken, wat kan resulteren in een of andere vorm van ziekte. Dit creëert een voortdurende cyclus van beperking die is gebaseerd op de illusie van scheiding van geest. Naarmate je echter door elk niveau vordert, zul je meer wijsheid en duidelijkheid belichamen over je verbinding met de geest door het proces van het opruimen en loslaten van de diepste lagen van je menselijke kernkwesties.

Aan het einde van elk niveau van Lichtlichaamactivering is er een lege ruimte die kan worden vergeleken met een 'ego-dood' die wordt gekenmerkt door een vorm van depressie of een gevoel van niets. In deze energetische leegte wordt je gevraagd om uit te rusten en een nieuw beeld van jezelf en je leven te zien voordat je naar het volgende Lichtlichaam-niveau gaat.Je kunt knipperende lichtkleuren over je derde oog opmerken, geometrische vormen visualiseren of zoemende geluiden horen. Dit transformatieve proces zal je in staat stellen om de lichtcodes in je fysieke lichaam om te zetten in cognitieve helderheid en wijsheid. Gedurende deze tijd, als je je concentreert op het vullen van de leegte met vreugde en het veranderen van de oude vormen van je leven op een zachte, liefdevolle en tijdige manier, zul je een leven van balans en harmonie creëren.

Het Lightbody Activatie proces is niet-lineair, maar het heeft een algehele structuur of patroon. Het is geen maatstaf voor een of andere persoonlijke spirituele prestatie. De niveaus zijn parallelle transmutatiestadia die, afhankelijk van de wil van de geest, jaren of een paar minuten kunnen duren. Elke persoon heeft een unieke tonale geluidssignatuur, de toon die jij bent. Het Lightbody-proces activeert verschillende koorden en resoneert geluid in overeenstemming met het specifieke niveau of niveaus dat een individu bewust en onbewust verwerkt in zijn huidige levenservaring. Je ziel en goddelijke blauwdruk bepalen waar je bent op een bepaald moment van je evolutie en wat er nodig is om het Christusbewustzijn het beste te dienen. 

Eerste niveau:  Het is alsof er een gloeilamp uitgaat in je DNA die zegt: "Het is tijd om naar huis te gaan." Er is een gevoel van verwondering en opgetogenheid dat vanuit het lichaam naar boven komt. Tegelijkertijd zegt het lichaam: "Tijd om de dichtheid te verlagen". De meeste mensen hebben griep en laten oude trauma's, gifstoffen en opgeslagen emoties los uit het fysieke lichaam.

Tweede niveau : Je kunt zich een beetje gedesoriënteerd voelen, moe zijn en griepsymptomen blijven ervaren. Je begint een vermoeden te krijgen dat er iets in je leven is dat geest wordt genoemd en dat je verbonden bent met je ziel.

Derde niveau: Je fysieke zintuigen worden sterk. Elke cel heeft meer licht dat er rechtstreeks op wordt gericht door de geest die het begrip van hogere dimensies bevordert. Een tweerichtingsgesprek tussen uw fysieke lichaam en geest is begonnen.

Vierde niveau: de chemie en elektromagnetische energie in je hersenen verandert. Je kunt last krijgen van hoofdpijn, wazig zicht of gehoorproblemen. De hersenhelften beginnen tegelijkertijd elektrisch over beide hersenhelften te schieten. Je kunt deze elektrische energie over je hoofdhuid of langs je ruggengraat voelen stromen. Er zijn flitsen van helderziendheid en het gevoel verbonden te zijn met alle dingen.

Vijfde niveau: je begint je meer van je dromen te herinneren en bent meer op de hoogte van niet-lineair denken. Oude gedachtepatronen beginnen te verschuiven en worden uit het lichaam losgelaten. Je begint je af te vragen: "Wie ben ik?"

Zesde niveau: Spirit brengt je in contact met informatie en mensen die met het Licht werken om je te helpen een beter begrip te krijgen van je eigen realiteit en hoe je binnen die realiteit opereert. Je hebt flitsen van multidimensionaliteit, het gevoel dat niets echt is en de ervaring dat objecten niet solide zijn. Je ervaart mededogen in jezelf en anderen om te doen wat nodig is om hen of jezelf te helpen naar de volgende hogere stap van evolutie te gaan in dienst van al het leven.

Zevende Niveau : Je gaat de emotionele stadia van Lichtlichaamactivering binnen en concentreert je op diepere niveaus van het openen van het hartcentrum. Er is een kinderlijke speelsheid van waaruit je handelt. Je begint het nu te ervaren, de energieën van synchronisatie en van volledig aanwezig zijn met spirit.

Achtste niveau : je hypofyse en pijnappelklier beginnen te groeien en van vorm te veranderen. Als je pijnappelklier groeit, kan het aanvoelen alsof iemand een vinger tussen je wenkbrauwen heeft en ertegen duwt. Mogelijk voel je druk aan de achterkant van je hoofd terwijl de hypofyse zich uitbreidt en craniale uitzetting ervaart. Je begint te denken in termen van geometrieën en tonen. Je beslissingen beginnen te worden geleid door de geest.

Negende niveau: je staat meer open voor het begrijpen van de geometrieën van tonale talen. Je begint goddelijkheid te belichamen. Je kunt lichaamsverschuivingen ervaren, zoals langer of korter worden. Ook je gewicht kan omhoog of omlaag gaan. Dit is een krachtige verschuiving naar je multidimensionale zelf en het is de laatste doorgang naar het begrijpen en belichamen dat jij de bron bent.

Tiende niveau: je begint de capaciteiten van een avatar of spiritueel innerlijk meesterschap te manifesteren. Je bent je er volledig van bewust dat je één bent met de bron. Je begint je Merkaba te bouwen, een kristallijne geometrische lichtstructuur die je door tijd, ruimte en dimensies laat gaan.

Elfde niveau: Je structuur is opgebouwd uit vele lichtlijnen die elkaar in prachtige geometrieën kruisen. Er is een nieuwe bloedsomloop gebouwd. Je opereert volledig vanuit je God-zelf en er is geen scheiding. Iedereen op dit niveau manifesteert zijn visie op de hemel op aarde.

Twaalfde niveau : dit is de laatste activering van het Merkaba-veld. Jij bent het goddelijke plan voor de planeet Aarde. Jullie zullen aangesloten zijn bij nieuwe en verschillende groepsstructuren van raden, regeringen en families die zijn ontstaan ​​voor de uiteindelijke ascentie van de Aarde. Er zullen ook verschillende soorten gemeenschapsleven zijn en nieuwe rituelen die de soevereiniteit van de geest doen ontwaken. In de nieuwe wereld die aan het ontstaan ​​is, zullen we allemaal in onze geest leven en genieten van ons heden. Omdat we volledig aanwezig zijn, zijn we in de wereld, niet van de wereld.

Je moet duidelijkheid manifesteren op micro-persoonlijk niveau om dezelfde ervaring op macro-collectief niveau te kunnen hebben. Dit is goddelijke wet, zoals hierboven, zo hieronder. Ieder van ons moet eerst in ons eigen leven creëren wat we verlangen in onze families, gemeenschappen, samenlevingen en landen om het hele wereldwijde collectief te kunnen verschuiven rond de kwesties sociale structuur, politiek, economie, overheid en recht. Je zult een nieuw leven leiden zonder de noodzaak van geweld, polariteit en ziekte in een wereld vol vrede, vreugde, veiligheid en gelijkheid. Je nieuwe realiteitspercepties zullen duidelijkheid, nederigheid, vergeving en liefde zijn.

Alle hulp vanuit multidimensionale realiteiten die je nodig hebt, is beschikbaar, maar je moet erom vragen en leren het proces te vertrouwen. Elke persoon is verantwoordelijk voor zijn eigen leven. Terwijl je de angsten uit je innerlijke leven opruimt, zul je op magische wijze een overeenkomstige verschuiving in je uiterlijke leven ervaren. Ook dit is goddelijke wet. Ascentie is een heel eenvoudig proces. De verschuiving in Lichtlichamen kan in een oogwenk plaatsvinden. Het verschil in jouw leven is het vermogen om te voelen en in vreugde te leven. De beste manier om God te dienen, de hele mensheid te dienen, de planeet te dienen en onszelf te dienen, is door ons leven te creëren als een meesterwerk van vreugde. Als je je op het hele proces van Lichtlichaam-Activering concentreert, kun je ook anderen inspireren. 

Tijdens een Lightbody Activatie ontvang je tonale klank, kleur en geometrische patronen door de handen van de beoefenaar die op of boven het fysieke lichaam worden geplaatst. De beoefenaar is een kanaal van de IK BEN Aanwezigheid, die deze ontvangt en naar jou overbrengt op het fysieke, emotionele, mentale en spirituele niveau, terwijl hij de Merkaba activeert die zowel binnen als buiten het lichaam aanwezig is. Lightbody Activatie werkt in samenwerking met je bewuste intentie, hoger zelf en multdimensionale realiteiten. De hoeveelheid ontvangen en geïntegreerde energie zal precies zijn wat de hoogste zielsintentie van de ontvanger op dat specifieke moment in de tijd het beste zal dienen.


Liefs
Mieke 

Populaire posts van deze blog

Contact maken met elfen - geleide oefening en mooie elfenmuziek

Ikigai--- een levensstijl

Het oude en het nieuwe paradigma