Nieuwe Maan in Leeuw en de Leeuwenpoort 8-8 : Laat je hart je ware Gids zijn!

Nieuwe Maan  in Leeuw 8 Augustus 2021


Op 8 augustus beginnen we aan een nieuwe maancyclus onder de aanwezigheid van de Leeuwenpoort. Dit zorgt voor een magische, hoog vibrerende energie die ons allemaal in staat zal stellen om ons te verbinden met onze eigen innerlijke leeuwen-energie.

De Leeuwenpoort-energie wordt geactiveerd vanwege de opkomst van de ster Sirius, die samenvalt met deze tijd van het jaar. Sirius wordt beschouwd als onze spirituele zon, en nadat hij uit onze nachtelijke hemel is verdwenen, maakt hij zich nu klaar om terug te keren.

Veel oude beschavingen volgden de opkomst van Sirius, in de overtuiging dat het een krachtige tijd van wedergeboorte, overvloed, spirituele vooruitgang en een verschuiving naar een hogere bewustzijnsstaat was.



Hoewel de exacte opkomst van Sirius terug naar de nachtelijke hemel uiteindelijk afhangt van de breedtegraad van waar je je in de wereld bevindt, is 8 augustus een krachtdatum geworden vanwege de opening van het portaal vanwege de numerologie van 8-8.

8-8  staat voor oneindigheid, spirituele intelligentie en DNA-activering. Er wordt aangenomen dat we op deze dag de hoogfrequente energieën van Sirius rechtstreeks in ons wezen kunnen integreren.

Je kunt deze Sirius-energie zien als een sleutel, die helpt om een ​​groter bewustzijn, onze bestemming, nieuwe lagen van ons zielscontract en lichtcodes te ontgrendelen waarvoor we naar deze aarde kwamen om te verkennen en mee te werken.

Terwijl de Leeuwenpoort elk jaar plaatsvindt, is 2021 extra speciaal omdat deze samenvalt met de Leeuw Nieuwe Maan. Het hebben van een Nieuwe Maan kan de energie van het portaal versterken, de effecten ervan turbo-opladen en ons vermogen om te manifesteren. 

Nieuwe manen zijn altijd een krachtige tijd voor het instellen van intenties, maar dit is nog meer het geval wanneer de nieuwe maan in het zeer creatieve teken Leeuw valt en de Leeuwenpoort! 

Denk na over wat je in je leven wilt creëren, laat deze creatie recht uit je hart komen en zet het dan de wereld in zodat het zich in jouw realiteit kan manifesteren.

Hoewel deze Leeuwenpoort - Nieuwe Maan in Leeuw een magische tijd is om intenties te zetten, is het ook een tijd van verbinding met je inner-rijke Hogere Zelf.

In veel opzichten kan het veel krachtiger zijn om verder te gaan dan het instellen van intenties en je te concentreren op het verbinden en versmelten met je inner-rijke Hogere Zelf.

Bewust verbinden met je Hogere Zelf stelt je in staat een nieuwe plek van vrijheid en kracht te bereiken. In plaats van dingen te willen of ernaar te grijpen, of het Universum je wensenlijstje te vertellen, sta je open en accepteer je alles wat op je pad komt, en in een staat van volledig vertrouwen dat alles zich ontvouwt voor je hoogste goed.

Je inner-rijke Hogere Zelf - het Goddelijke in jou en om je heen, weet altijd wat het beste is voor jou en de reis van je ziel. Belangrijk is om het Goddelijke Plan te vertrouwen, ook al wil je de dingen anders, of naar je hand zetten...vertrouwen is de sleutel tot manifestatie en creatie. 

Werken vanuit deze staat stelt je in staat om in harmonie met het Universum en de reis van je ziel te werken. Door vanuit deze plek te werken, ontdek je dat wat je manifesteert altijd automatisch is afgestemd op precies wat je nodig hebt. Niets meer, niets minder. 

Terwijl de Leeuw Nieuwe Maan een tijd is van hoge creatieve energie en een krachttijd om verbinding te maken met hogere frequentie-energieën, is de planeet Uranus ook heel actief. Uranus kennen we als  'de grote ontwaker en veranderaar'. Het kan dus heel wat zaakjes door elkaar schudden waardoor je de indruk krijgt dat je leven op zijn kop staat. Misschien is dit wel een signaal om bepaalde zaken anders aan te pakken, een andere kijk ontwikkelen op een situatie. Eigenlijk kan het voelen alsof je niet anders kunt dan meebewegen in de veranderingen. 

Uranus is de planeet van ontwaken en verandering. Het kan dingen door elkaar schudden en dingen op hun kop zetten, zodat we gedwongen worden om ze op een nieuwe manier te zien.

Omdat Uranus erg actief is onder deze Nieuwe Maan, kunnen we informatie ontvangen die verandert wat we ooit wisten, of we zouden ons verstrooid of onzeker kunnen voelen over iets waar we ooit heel zeker van waren.

Uranus brengt graag het verrassingselement, dus het is niet altijd mogelijk om te voorspellen wat er zal gebeuren. Het enige om in gedachten te houden is dat Uranus dingen opschudt om ons te wekken.

Door onze realiteit op te schudden, kunnen we dingen in een nieuw licht zien, dingen vanuit een nieuw gezichtspunt waarnemen en groei ervaren.

Onzekerheid is een onderdeel van het leven, en hoewel het ongemakkelijk is, kan het een krachtige leraar zijn om te leren los te maken, in het huidige moment te blijven en open te staan ​​voor ons volledige potentieel. Zoals het gezegde luidt: als niets zeker is, is alles mogelijk.

Als de planeet van ontwaken is Uranus ook verbonden met openingen van het derde oog en het stijgen van ons bewustzijn.

Dit geschenk dat Uranus brengt, kan meer opvallen onder deze Nieuwe Maan, dankzij de Leeuwenpoort en andere hoogfrequente energieën die op dit moment in beweging zijn.

Als dingen in je leven onzeker of onstabiel aanvoelen, gebruik deze energie dan om de manier waarop je ervoor kiest om dingen te zien te veranderen. Waar zie je onzekerheid als een open veld van mogelijkheden?

Je kunt de ontwakende kracht van Uranus ook gebruiken om te mediteren, verbinding te maken met je intuïtie en te werken aan het luisteren naar je intuïtie.

Deze energie moet ook de sluier tussen de dimensies dunner maken, waardoor het voor onze dierbaren en engelen of spirituele gidsen gemakkelijker wordt om contact met ons op te nemen.

De Nieuwe Maan van 8 augustus is om zoveel redenen zeker een speciale. Omdat het de leeuwenenergie in ons activeert, is het ook het perfecte moment om ons innerlijke vertrouwen te vinden, onze grenzen te verleggen en het grenzeloze potentieel van ons wezen te voelen.

Deze Nieuwe Maan gaat erover om moedig in je ware authentieke Zijnskracht te staan. Het idee dat iemand anders buiten jezelf jou in jouw kracht kan zetten haakt aan bij het oude bewustzijn. Het zoeken naar de autoriteit buiten jezelf is één van de meerlagige scripts die we hebben meegekregen via opvoeding, socialisatie. Bang voor eigen kracht, het nog niet kunnen nemen van eigen verantwoordelijkheid, onzekerheid en angst om te falen...

Alleen JIJ kunt jezelf vanuit liefdeskracht jezelf in jouw Levenskracht zetten, je groeit ernaartoe, stap per stap, je pelt oude diepgewortelde lagen af, je onthecht van oude beperkende overtuigingen, je onthecht van het idee dat iemand anders buiten jezelf de kracht heeft om je beter te laten voelen,; het gaat erover je te herinneren dat jij een creator bent, dat alles wat jij nodig hebt om in jouw Zijnskracht te staan, aanwezig is. Dat er mensen om je heen zijn, die je daarin faciliteren en inspireren is iets helemaal anders, dan als een klein behoeftig kind door iemand anders in je kracht te worden gezet. Dit is totaal oude energie dat past in het Vissentijdperkbewustzijn en dat moet je echt niet meer willen zelfs.




Dat precies creëert afhankelijkheid en streelt enkel maar het ego van een spiritueel helper. Co-dependentie vind je nog vaak terug in spirituele omgevingen die mensen in afhankelijkheid houden en dat blijven voeden om andere redenen. 

Leeuwen-energie is hart-gericht en hart-gestuurd. Blijf uit het ego en verbind je met je hart-energie. 

Je hart is de enige belangrijkste gids.

Bekrachtigingsritueel Nieuwe Maan 

Wat heb je nodig? Een schriftje of dagboekje- een kaars naar keuze- 

Reinig de plek waar je voor de komende tijd verbinding maakt met je inner-rijke Hogere Zelf, je fysieke, emotionele en spirituele lichaam. En bekrachtig de volgende woorden: 

“Mijn lichaam is mijn tempel, mijn hart is vol vrede, mijn geest is helder en open, en ik ben klaar om los te laten. Ik laat alles los wat zwaar is, ik laat alles los wat op mijn ziel drukt. Mijn energie stroomt heerlijk door mijn hele Wezen. Ik voel me geankerd in mijn Zijnskracht en innerlijke Licht. Ik voel mijn innerlijke Licht stralen en voel me een heel en compleet mens. Ik voel me gezegend en dankbaar voor mijn leven.'

Tijdens de nacht van een nieuwe maan schrijf je je droomwens/verlangens op. Voel of je droomwens/verlangens werkelijk vanuit je hart komen. Steek de kaars aan en staar in de vlam. Sluit je ogen en stel je je droomwens/verlangens voor die gemanifesteerd zijn en dit voor jouw allerhoogste goed, zonder anderen te schaden. Weet dat alles wat met jouw zielsblauwdruk resoneert gemanifesteerd wordt in de juiste Goddelijke/Kosmische timing. Vertrouw op het Goddelijk geleide Plan. 

Voel je dankbaar voor alle zegeningen, inclusief alle levenservaringen die je als minder fijn hebt ervaren, die je dichter bij je hart-in-wijsheid en zachte kracht hebben gebracht. 

Wees aardig en zacht voor jezelf, waar hardheid nog in een verborgen hoekje loert, breng er dan zachtheid naar toe en glimlach naar al die deeltjes in jezelf die je voor een tijdje hebben gediend. Jij bent je stralende Zelf. 


Liefs


www.miekecoigne.com




.


Populaire posts van deze blog

Contact maken met elfen - geleide oefening en mooie elfenmuziek

Ikigai--- een levensstijl

Het oude en het nieuwe paradigma