Wij zijn levende geschiedenisdragers

 We zijn allemaal levende 'geschiedenisdragers', belicht vanuit energetische invalshoek.



creatie uit 1ste boek 'Herinner wie je werkelijk bent. Een bewuste weg naar je nieuwe leven.' 
Boekscout.nl Mei 2020 


Zonder dat we daar bewust bij stilstaan, bevat ons lichaam onze geschiedenis, ons levensverhaal, onze levenservaringen. Vanaf de geboorte tot ...
Al onze gedachten zijn door ons fysiek, biologisch systeem gegaan- en nog steeds tot op de dag van vandaag- en brengen fysiologische reacties teweeg.
Sommige van die gedachten slaan als dieptebommen in je lichaam; angst- die ruim anderhalf jaar lang via ontelbare systemen volop geactiveerd werden ( trek hierbij ook zelf je conclusies vanuit jouw waarneming en ervaring) activeert alle lichaamssystemen. Afhankelijk van ieders 'gevoeligheid' in het lichaam, ontstaan bij langdurig aanhouden van 'angst' fysieke klachten. En niet alleen fysiek. Fysieke klachten zijn het resultaat.
Liefdevolle en vredevolle gedachten brengen het lichaam ( en geest) tot ontspanning en rust. Sommige van die gedachten zijn subtieler en weer andere zijn onbewust. Vele zijn niet van ingrijpend belang en gaan door het lichaam als de wind door een scherm, zonder bewuste aandacht, en de invloed op onze gezondheid is minimaal. Elke bewuste gedachte- en ook vele onbewuste- wekt een fysieke reactie op. Al onze gedachten, ongeacht van de inhoud, komen ons lichaam binnen als 'energie.'
Gedachten met emotionele, mentale, psychologische en/of spirituele energie, produceren een 'biologische' reactie die vervolgens wordt opgeslagen in het 'celgeheugen.' Het is op die manier dat onze 'biografie' verweven wordt met ons fysieke lichaam, weliswaar langzaam, dag na dag.
Er is dus ook veel meer nodig dan erover lezen, inspirerende teksten te lezen, die geschreven worden door de dragers van hun unieke biografie/biologie, eigen 'geschiedenis', waar mensen op hun beurt aansluiten vanuit een deels herkennen vanuit een mogelijke herkenbaar beschrijf.
Zodra elk persoon zijn eigen beschrijf/geschiedenis onder de arm neemt, en daar het eigen bodem-werk verricht, vindt er ook heling in het collectief plaats, van cruciaal belang onszelf het innerlijke proces van zelf-onderzoek en inzichten eigen te maken.

www.miekecoigne.com
❤

Populaire posts van deze blog

Contact maken met elfen - geleide oefening en mooie elfenmuziek

Ikigai--- een levensstijl

Het oude en het nieuwe paradigma