Inleiding

De oude Egyptische beschaving liep voor op vele andere beschavingen over de hele wereld toen ze duizenden jaren geleden bloeide aan de oevers van de rivier de Nijl. Deze video onderzoekt het verband tussen heilige geometrie, de pijnappelklier en de ‘heilige' nu verloren’ kennis die werd verkregen door de oude Egyptenaren, waardoor ze duizenden jaren geleden fascinerende dingen konden bereiken. 




 Onder hun kennis op het gebied van astronomie, techniek, architectuur en geneeskunde, hadden de oude Egyptenaren een heel speciale plaats voor religie en spiritualiteit, omdat ze precies wisten hoe belangrijk het was in het dagelijks leven. De pijnappelklier, ook wel het derde oog genoemd, is een klein kegelvormig deel in onze hersenen dat verantwoordelijk is voor de productie van het serotoninederivaat melatonine dat direct met onze hormonen omgaat, die op hun beurt slaap, waakpatronen en onze seizoensfuncties moduleren. 

Gelegen nabij het centrale deel van onze hersenen, beslaat de pijnappelklier een klein gebied tussen onze twee hersenhelften. Het wordt door velen beschouwd als een portaal dat de fysieke en spirituele wereld in de mens met elkaar verbindt. Wanneer geactiveerd, geeft de pijnappelklier een gevoel van euforie, en eenheid die de geest van de persoon in de war brengt en een gevoel van kennis en verlichting biedt.

De pijnappelklier wordt beschouwd als een manier om tussen dimensies te reizen, door velen aangeduid als astrale projectie of kijken op afstand. Vreemd genoeg zullen we een fascinerende overeenkomst ontdekken als we naar de pijnappelklier en het oog van Horus kijken.


 Het oog van Horus is een symbool dat staat voor bescherming, koninklijke macht en gezondheid. Het oog wordt meestal gepersonifieerd in de godin Wadjet, en wordt ook wel het ‘Oog van Ra’ genoemd. (Wadjet (ook bekend als Wadjit of Wedjat) is een godin in de Egyptische mythologie. Zij is vooral bekend van een van de vijf namen van de farao, de nebty-naam of de naam van de twee godinnen Wadjet en Nekhbet. Wadjet stelde het noorden of Beneden-Egypte voor en werd voorgesteld door een cobra, de uraeus, die zich opricht om gif te spuwen naar eenieder die het waagde de koning te bedreigen.)


De video is bedoeld om aan te tonen dat de bouwers van de Luxortempel in feite Heilige Geometrie gebruikten, wat op zijn beurt ook de exacte verhoudingen van het menselijk lichaam weerspiegelt.

De video biedt aanwijzingen dat de oude Egyptische beschaving veranderde staten van bewustzijn gebruikte met behulp van de pijnappelklier die door die oude werd gebruikt om het rijk van de geesten te verkennen.



                                      2. Testen en de gevolgen ervan 




3. Activatie 


4. Ontkalken van de pijnappelklier

Ontgiften van de pijnappelklier is een tweedelig proces. 

 1. Vermijd fluoride tandpasta. Negatieve effecten van de inname van fluoride schaden de  productie van melatonine, verlaagt het IQ, kan hersenschade veroorzaken, verhoogt  onvruchtbaarheid, hyperactiviteit, verhoogt het aantal tumoren en kanker, dementie, verhoogt de loodabsorptie.
Volgens een onderzoek uit 2012 kan blootstelling aan hoge niveaus van fluoride in drinkwater de neurologische ontwikkeling van kinderen schaden. De resultaten suggereren dat fluoride een ontwikkelingsneurotoxisch middel kan zijn dat de ontwikkeling van de hersenen beïnvloedt bij blootstelling, die veel lager zijn dan die welke toxiciteit bij volwassenen kunnen veroorzaken.
Een manier om fluoride uit kraanwater te vermijden, is door een waterfilter aan te schaffen. 

  2. Naast water omvatten bronnen van fluoride: zwarte thee, witte thee, groene thee. Het maakt niet uit of de thee biologisch is of niet. Volgens onderzoekers bevatten deze theesoorten 5 tot 10 keer meer fluoride dan een blikje frisdrank.
        Kookgerei ( teflon met anti aanbaklaag- om dit te voorkomen schakel je             beter over op roestvrijstralen kookpannen die veilig zijn, omdat ze na verloop van tijd niet degenereren, waardoor ze langer meegaan.
Meststoffen en pesticiden.

 3.Calciumsupplementen worden dagelijks gebruikt door mensen uit verschillende leeftijdsgroepen. Maar deze supplementen hebben een  verkalkend effect op de pijnappelklier en andere plaatsen in het lichaam. Andere bijwerkingen van calciumsupplementen kunnen zijn:

spier- of botpijn;
constipatie;
een metaalachtige smaak in je mond
braken;
droge mond;
hoofdpijn;
slaperigheid;
zwakheid;
misselijkheid; een onregelmatige hartslag;
zich moe voelen;
gebrek aan energie;
verhoogde dorst;
bot pijn;
spier zwak

 4. Hier is een lijst met voedingsmiddelen die rijk zijn aan calcium:
kikkererwten;
Sesam zaden;
spinazie;
amandelen;
kool;
knoflook;
lijnzaad;
boerenkool;
witte bonen;
peterselie;
vijgen;
Paranoten;
hazelnoten;
amarant;
zonnebloemzaden;
rode bonen;
bietengranen;
pistachenoten;
pinda's.

5. Vermijd tabak en alcohol

Tabaksrook is giftig voor het lichaam in het algemeen, maar heeft buitengewoon schadelijke effecten op de gezondheid van de pijnappelklier. Zelfs het veelvuldig inademen van tweedehands sigarettenrook kan schadelijk zijn voor de pijnappelklier.

Alcohol schakelt de activiteit van de pijnappelklier uit, waardoor uw vermogen om intuïtief of helder te denken wordt aangetast.
6. Khecarī Mudrā
Khecarī Mudrā is een hatha-yogapraktijk die wordt uitgevoerd door de tong boven het zachte gehemelte en in de neusholte te plaatsen. (Khecarīvidyā, een Sanskriet-tekst uit ongeveer 1400 nC over de haṭhayogische praktijk van khecarī mudrā, stelt dat deze mudra iemand in staat stelt Kundalini op te voeden en toegang te krijgen tot de voorraad amrita (een Sanskrietterm die letterlijk vertaald is met 'onsterfelijkheid' of 'nectar') in het hoofd, dat vervolgens het lichaam overspoelt)




7. Essentiële oliën die de pijnappelklier stimuleren zijn onder meer:

pijnboom; peterselie; wierook; sandelhout; lavendel. Voeg een paar druppels toe aan een warm bad, voeg een paar druppels toe aan een verstuiver met water voor een kamersproeier, strooi het 's nachts op je kussen of inhaleer rechtstreeks vanuit de fles.

7. Vasten Tijdens het vasten wordt er een enorme massa van het fysieke lichaam afgenomen en komen er grote hoeveelheden energie vrij. Dit stimuleert de aanmaak van nieuwe hersencellen en neuronen. Voedingsmiddelen die rijk zijn aan magnesium
Magnesium remt de opname van fluoride in de cellen van het lichaam. Het probleem is dat de meeste mensen een magnesiumtekort hebben. Voedingsmiddelen die rijk zijn aan magnesium zijn: spruitjes; boerenkool; asperges; spinazie; artisjokken; frambozen; groene bonen; bananen; kool; avocado; bruine bonen; kikkererwten; vijgen; zwarte bonen; walnoten; lijnzaad; Chia zaden; amandelen; hazelnoten; broccoli; erwten.

8. Meditatie
Mediteren stimuleert het chakra-systeem, dat verantwoordelijk is voor het geleiden en genereren van levensenergie. Je kunt ook voor een meditatiesessie 5 minuten "OM" chanten.




9. In duisternis zijn
Meditatie in het donker Duisternis veroorzaakt een verhoogde productie en afgifte van melatonine, en uiteindelijk DMT. Dit helpt om uw pijnappelklier te stimuleren.
10. Staren naar de zon
Meditatie zonsondergang Om je pijnappelklier een boost te geven, staar je zachtjes naar de zon tijdens de eerste paar minuten van zonsopgang en de laatste paar minuten van zonsondergang.


11. Methoden voor energetische genezing
Reiki helende energie Methoden voor energetische genezing kunnen beoefenaars helpen bij het voorkomen en behandelen van vele aandoeningen, zoals hoofd- en buikpijn, verkoudheid en griep, en kunnen ook helpen om de pijnappelklier te ontkalken. Twee van de meest populaire methoden zijn Reiki en pranische genezing.



Liefs

Populaire posts van deze blog

Contact maken met elfen - geleide oefening en mooie elfenmuziek

Ikigai--- een levensstijl

Het oude en het nieuwe paradigma