Lichttaal, de stem van je Ziel

 Lichttaal, de stem van je Ziel


Lichttaal is een energieoverdracht en multidimensionale taal die verbonden is met de ziel en het menselijk begrip te boven gaat. Dit is een gekanaliseerde dynamische frequentie van gecodeerd geluid en licht. Lichttaal komt op meerdere manieren door, zoals geluid, verbaal, beweging, dans, kunst en geschriften. Lichttaal brengt energie door van hoger bewustzijn en wezens van licht die de aarde en de mensheid helpen om te verschuiven, transformeren en evolueren. Lichttaal is zowel een oude als futuristische vorm van communicatie die al eeuwenlang wordt gebruikt, die resoneert en verbinding maakt met de ziel in plaats van met de logische geest die gehecht moet zijn aan begrip door middel van specifieke waarneming en door mensen gemaakte talen.

Net zoals onze aardse en menselijke taal verschillende talen en dialecten heeft, geldt hetzelfde voor Lichttaal. Het kan voor elke ziel anders doorkomen. Door mijn eigen activering en gewaarzijn, wordt Lichttaal gekanaliseerd en gestroomd vanuit een hoger bewustzijn en dan zal het wezen een kanaal zijn voor de codes die vertaald kunnen worden door hun goddelijke expressie.


©Mieke

Lichttaal bevat gecodeerde energie die is ingebed in de woorden, bewegingen en symbolen. Dit is vergelijkbaar met oude hiërogliefen waar zich een verhaal ontvouwt dat niet volledig kan worden begrepen met logisch denken. Er is zeer krachtige informatie ingebed in de codering. Deze codering is eigenlijk de frequentie binnen de Lichttaal. Voor velen zal er een staat van zijn zijn die lijkt op trance of meditatie wanneer de energie van Lichttaal volledig toegankelijk is. Ik raad aan om eerst verbinding te maken met je innerlijke hogere zelf en breng licht met een hogere vibratie, zoals goud en roze, ter bescherming als je verbinding maakt met een transmissie.

Lichttaal is er om balans, empowerment te brengen en een diepe herinnering te activeren van wie we in de kern van ons wezen werkelijk zijn. Er kan een diep gevoel van binnen en een fysieke sensatie zijn. Er kunnen ook verdoofde gebieden zijn die enige tijd nodig hebben om te verwijderen voordat ze volledig voelbaar zijn.

© Mieke
Alles is nog steeds aan het verschuiven, wat er ook gebeurt. Veel niveaus van zijn zullen veranderen - het mentale, emotionele en spirituele zelf verbinden en verschuiven in diep vertrouwen. Door dit proces kan het ego een stap terug doen en kan elke angst worden ontmanteld. Het vat kan worden gebruikt als een goddelijk kanaal naar de Bron. Als je ofwel een transmissie ontvangt of je verbindt met de Bron en Lichttaal, zou je het gevoel kunnen hebben dat het weten van binnen ontbrandt en een dieper ontwaken in de waarheid van je ziel en deze hogere communicatie. Je lichaam is ingebed met wijsheid die wordt ontgrendeld wanneer het wordt geactiveerd. Je cellen en DNA herkennen de frequenties, en beginnen zich er dieper op af te stemmen. Als je je slapende DNA-strengen ontgrendelt en je weer verbindt met je ziel, zul je gemakkelijker openstaan ​​voor zoveel oude voorouderlijke en sterrenstamtalen. Je zult een sterk magnetisme creëren dat je niet alleen verbindt met de Aarde-familie, maar ook met je zielenfamilie, galactische familie en diepe heilige verbinding, klaar om te verenigen. Je zult veel upgrades ervaren en een ineenstorting van alles wat on-echt is, zodat je ware authentieke zelf naar voren kan komen en je levensdoel kan vervullen. Je activeert gaven en ervaart diepgaande healing, transformatie en transmutatie op alle niveaus.



Populaire posts van deze blog

Contact maken met elfen - geleide oefening en mooie elfenmuziek

Ikigai--- een levensstijl

Het oude en het nieuwe paradigma