Waar staat AMARANTA voor?

Wie ben ik?

Ik ben Mieke Coigné,  spiritueel georiënteerd Nieuwetijdscoach- trainer en adviseur sinds 1980.
Naast mijn opleidingen in het Pedagogisch en Sociaal Hoger Onderwijs, ben ik verder gespecialiseerd in holistisch gerichte hulpverlening.
Ik heb jaren in het onderwijs gewerkt als muziekleerkracht,  Nederlands, Gedrags-en Cultuurwetenschappen onderricht, doorspekt met opdrachten als educatief medewerkster in het geven van officieel gecertificeerde trainingen/opleidingen voor het OFO, Viac, Impuls en andere vormingsinstellingen. Ik heb voor zowat alle sectoren mensen gecoacht in onderwijs, gevangeniswezen als bedrijven ( bank, verzekeringen, politie, sociaal inspectie enz....) en in 2001 mijn Certificaat aan het HIVA ( nu Lucinda) als Vertrouwenspersoon behaald. 







Mijn zielspad was op vierjarige leeftijd duidelijk : lesgeven...doch éénmaal deze opleidingen klaar waren, ben ik me verder gaan verdiepen in Energetisch Emotioneel lichaamswerk,Cranio Sacraal, NLP en Rouwverwerking en ervaringen in het begeleiden van individueel rouwproces als groepsbegeleiding ( Dr.Elisabeth Kubler-Ross, Dr Manu Keirse) Traumaverwerking via EMDR,Opleiding Reflexologie en Prenataaltherapie, Opleiding in natuurlijk genezen, kinderen en jongeren.
Getuigschrift Psycho-analytisch werken jongeren ( Sociale School, Gent)  Gecertificeerd erkend consullente Emotioneel Evenwicht ( Dr Roy Martina),Brain Gym,Engelentherapie, Gediplomeerd kleurentherapeute, Gediplomeerd Mindfulnesstherapeute en - trainer, Soul Body Fusion Practitioner, Akasha Reader, Reiki Master en opgeleid tot Reiki Grootmeester ( Heike Amlow) en omwille van mijn grote liefde voor dieren heb ik me verder gespecialiseerd tot Energetisch dierentherapeute , Natuurgeneeskundig dierentherapeut en Gediplomeerd Rouw- en Stervenbegeleider bij dieren ( en hun mensen).
Ik ben tevens een Internationaal Gecertificeerd Arch Angel Life Coach ( Charles Virtue) en Gecertificeerd Realm Reader ( Doreen Virtue) en Internationaal Erkend Gecertificeerd Angel Card Reader ( Doreen Virtue). Ik ben eveneens een Internationaal Gecertificeerd Akasha Reader door Deborah King.
















Mijn leerpaden omvatten alle terreinen waarvan ik weet en voel dat dit allemaal deel uitmaakt van mijn Zielspad. Zoals ik mijn hele carrière aan mijn leerlingen, volwassenen meegaf: " Levenslang leren en groeien, het beste uit jezelf halen", zo sta ik nog steeds in mijn leven. Dit is mijn rode draad. Haal het beste uit jezelf, het volledige potentieel op elk vlak als mens, als spiritueel wezen, dan pas kan je een voorbeeld zijn voor de ander en laat je de ander evenzeer schitteren in zijn volle potentie.
Er is geen mislukking, geen falen, er is slechts een terugblik op hetgeen niet werkt, of niet heeft gewerkt en het anders aanpakken. Ik wens hierbij dat ieder zijn eigen unieke levenspad mag volgen, op eigen-hartige wijze, in verbondenheid met ieder die ook blij kan zijn voor de ander en met zichzelf. Dit is een ware gift!


Mijn Zielsdoel is mensen te ondersteunen, begeleiden in hun zoektocht naar zichzelf, een lichtpunt te zijn op elk vlak waar ik een steentje kan bijdragen in het groter geheel. In mijn praktijk richt ik me naar volwassenen, kinderen en dieren.
Voel je welkom lief medemens en samen onderzoeken we wat ik voor jou in jouw zorgvraag kan betekenen.
Warme hartengroet en welkom in mijn praktijk voor MENS en DIER.




Populaire posts van deze blog

Contact maken met elfen - geleide oefening en mooie elfenmuziek

Ikigai--- een levensstijl

Het oude en het nieuwe paradigma